I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. juna

OVAN

Mars, vaš vladar, prelazi u vatreni znak u petak. Najzad ćete osetiti da ste u svom elementu i da je pravi trenutak da krenete u akciju. Neki će se okrenuti sportu, takmičenjima, treniranju kako sebe, tako i drugih, pod uslovom da ste vlasnik teretane, fitnes centra i slično. Dobar je period za finansijske špekulacije, poslove zabavnog karaktera, povezanog sa decom i obrazovanjem. Društveni život je sve zanimljiviji, naročito za mlađe i sve koji su spremni za avanture, a takvih je najviše. Uživaćete i ako ste porodičan tip. Vitalnost je na zavidnom nivou.

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. U prvom planu su porodični odnosi, javni ili komunikacija sa ženama. Kako je u aspektu sa Uranom, ukazuje na dinamičan period, raznolike interese ali i nestabilnost. Pre svega, kada je reč o karijeri, poslu, ličnom statusu. Ulazite u važnu fazu života kada je sve moguće, a od vaše fleksibilnosti zavisi kako ćete se snalaziti u okolnostima koje diktiraju drugi. Od petka  su izvesne turbulencije oko intimnih stvari, ili ćete se pozabaviti kućnim poslovima. Nova ljubav za slobodne i mlađe. Opustite se.

BLIZANCI

U četvrtak je pomračenje Sunca baš u vašem znaku. Verovatno osećate već neko vreme da se nešto bitno dešava. Kako je u aspektu sa retro Merkurom, budite oprezniji u komunikaciji. Vodite računa o dokumentima, šta potpisujete, kako se izjašnjavate, o čemu pišete ako se bavite novinarstvom, književnošću. Ipak, ovo je povoljan period za vas,  jer ćete biti pokretljiviji, dinamičniji i spremniji za akciju. Trenutno ste neodlučni kada je reč o ljubavi, ulasku u novu vezu. Oko vas obleću mnogi, pa uživate u flertu, zavođenju. Oprezno u saobraćaju.

RAK

Mars napušta vaš znak u petak, a dan pre toga je pomračenje Sunca u vašem polju tajni. Aspekt će delovati na oblast finansija, zarada, materijalne sigurnosti. Ukazuje na povećanje prihoda, da ćete biti aktivniji na profesionalnom planu a da su u izgledu novi projekti, aranžmani. Nisu isključeni ni veći troškovi ili ćete se upustiti u značajnije investicije. Ipak, sačekajte kraj meseca ako planirate nešto novo. Prilično ste romantični, prijemčivi za sve što partner  predlaže. Ovo je zanimljiv period za sve koji su slobodni ili u potrazi za srodnom dušom. Osetljivost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U četvrtak je pomračenje Sunca, vašeg vladara, a u petak Mars započinje tranzit vašim znakom. Svi fiksni znaci, u koje i vi spadate, prolaze svojevrstan ispit, odnosno kroz promene na koje nije lako uticati. Ipak, osetićete da imate više snage za suočavanje sa problemima nego što ste mislili. Shvatićete šta su vaši prioriteti, čemu težite i šta je najvažnije u životu. Možda će vas neke osobe razočarati, prijatelji, saradnici, ali to, svakako, nije kraj. Promene su izvesne i na emotivnom planu, ako ste do sada bili u nedefinisanom odnosu. Proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Pomračenje Sunca deluje na vaše polje karijere, pa je u prvom planu odnos i komunikacija sa javnošću, autoritetima. Moguća je promena, ili ćete okrenuti drugi list.Trenutno se uzdržite od radikalnih odluka, potpisivanja ugovora, sporazuma i svega što je novo, rizično. Sačekajte kraj meseca kada će sve biti jasnije. Bitno je da se ne upetljavate u rešavanje problema koji nisu direktno povezani sa vama. Na emotivnom planu nema bitnijih promena. Sa bračnim partnerom se odlično razumete i dopunjujete a to je i najvažnije. Rasejanost.

VAGA

Kao da se obim poslova smanjuje kako se bliži kraj nedelje. Sve što je bilo važno, obavili ste i sada možete da uživate u plodovima svog rada. Od petka više pažnje posvećujete timskom radu, ili će biti više sastanaka, kontakata sa klubovima, udruženjima, strankama. Radićete na povezivanju različitih interesnih grupa, na marketingu, propagandi. Odličan period za finansije ako se bavite kreativnim poslovima. Emotivne veze su moguće kroz poslovne kontakte ili će vas privući osoba na visokom položaju. Priuštite sebi više odmora i relaksacije.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak u petak. Delovaće na oblast karijere a to podrazumeva puno akcije, motivisanost u radu i postizanje uspeha. Možda ste bili pomalo uspavani, lenji u prethodnom periodu, ali sada se situacija menja. Kao da ćete dobiti vetar u leđa, ili će se sve odvijati u vašu korist. Aspekt je povoljan za sve koji su na visokim pozicijama, ili rade javne poslove, državne, nešto što podrazumeva hraborost, fizičku spremnost. Emotivna veza na putu ili sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu. Puni ste energije, sportski nastrojeni i pokretljivi.

STRELAC

Prilično nestabilan period zbog pomračenja u opozitnom znaku. Izbegavajte rizične poduhvate, potpisivanje ugovora, sporazuma i nove projekte. Već od petka se situacija smiruje a osetićete i veći priliv energije. Otvaraju se mogućnosti za putovanja, poslovnu saradnju sa inostranstvom a nekima za studiranje, učenje novih stvari, pohađanje kurseva. Možda ste nesigurni u emotivnim i partnerskim odnosima ali ništa ne činite da se situacija promeni. Neophodan je otvoreniji pristup ako želite da napredujete i budete zadovoljniji. Vitalnost je sve bolja.

JARAC

S obzirom da Mars izlazi iz opozicije sa vašim znakom, u petak, možete da odahnete. Aspekt je možda remetio javne i partnerske odnose ali sada ćete biti u poziciji da sve diplomatski rešavate. Idealan period za finansijske poslove, rešavanje ozbiljnijih problema, za transakcije ili sve u vezi osiguranja, kredita, nasleđa, nekretnina. Za političare uspešan period ako su u fazi kada razmišljaju o pozitivnim promenama. Odnos sa bračnim partnerom je sve bolji. Slobodni su u prilici sa prodube vezu sa osobom koja ih neodoljivo privlači. Mogući problemi sa kičmom i srcem.

VODOLIJA

Specifičan period za sve fiksne znake, i naravno vas, jer Mars od petka formira T-kvadrat sa Uranom i Saturnom. Kako deluje na vaše polje javnosti i partnerstva, budite maksimalno obazrivi u komunikaciji. To znači da lako privlačite oponente, konkurenciju, verbalne napade. Dakle, ne talasajte previše, izbegavajte dokazivanje po svaku cenu jer neće biti onako kako ste zamislili. Doći će i vaših pet minuta, a do tada se povucite. Ako možete. To se odnosi i na bračne, porodične odnose. Moguća simpatija na radnom mestu za mlađe. Budite umereni u svemu.

RIBE

Ulazite u fazu kada nećete dizati glavu od posla. Od petka Mars ukazuje na dinamičan poslovni period, da ćete sve obavljati sa puno elana, entuzijazma. Pre svega, ako se bavite pružanjem usluga, zanatstvom, privatnim biznisom, sportom. Takođe, kreativnim poslovima, umetnošću, svemu u čemu uživate ili radite iz zadovoljstva. Neće izostati ni finansijski učinak, što će vas posebno motivisati na zalaganje. Slobodne Ribe uživaju u udvaranju, pažnji, romantičnim putovanjima, izletima. Odlično se osećate a to znači da ste u to formi.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh