I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. decembra

OVAN

U ovom periodu dominira pozitivan aspekt Marsa sa Suncem. Čini vas aktivnim, ambicioznim, a ukazuje na puno zanimljvih dešavanja. Poslovi se odvijaju bez problema, pre svega ako se bavite vojnim zanimanjem, hirurgijom, sportom, radite u policiji. Lako stičete autoritet a nije isključen ni viši položaj u nekoj od pomenutih oblasti. Obratite pažnju na troškove u prvoj polovini nedelje jer su moguća iznenađenja. Nikako da uskladite poslovne i porodične obaveze ali, srećom, partner ima razumevanja. U odličnoj ste formi i dobro raspoloženi.

BIK

Stvaralačka sposobnost je u punom zamahu, pre svega ako ste usmereni na  umetnost, muziku, pisanje. Lep aspekt Venere sa Plutonom mnogima donosi ekonomski uspon, veći priliv novca, pod uslovom da se bave privatnim biznisom, rukovođenjem ili politikom. Trenutno ste u centru pažnje javnosti a to vešto koristite u promovisanju svojih ideja i ciljeva. Izbegavajte rasprave sa ženama i potpisivanje važnih ugovora u petak. Naglašena strastvenost obećava uzbudljive susrete a ako ste slobodni i fatalnu ljubav. Budite umereniji u konzumiranju hrane, naročito slatkiša.

BLIZANCI

Prilično ste aktivni, energični i ambiciozni. Ova nedelja je povoljna za  sklapanje sporazuma, potpisivanje poslovnih ugovora, za pisanje, putovanja, sprovođenje različitih promena. Merkur u aspektu sa Marsom obećava materijalni uspeh kroz ispoljavanje snalažljivosti, inteligencije, mentalnih sposobnosti i vrednoće. Za vikend budite nešto oprezniji u komunikaciji zbog izazovnog aspekta sa Neptunom. Sa bračnim partnerom ste na istim talasnim dužinama a na njega se možete osloniti u delikatnim situacijama. Sklonost infekcijama disajnih organa.

RAK

Još uvek ste u plus fazi kada je reč o karijeri, poslovima, a tako će ostati do kraja godine. Puni ste elana, ambiciozni, organizovani i lako se prilagođavate različitim okolnostima. Mars ukazuje na hrabrost, borbenost, što ne ostaje neprimećeno kod pretpostavljenih i autoriteta. Idealan aspekt za poslove koji podrazumevaju neku vrstu rizika, fizičku spremnost, ili za vojne, inženjerske struke. Ipak, budite obazrivi zbog predstojećeg pomračenja. Prati vas sreća na emotivnom i ljubavnom planu, pre svega, ako ste do sada bili usamljeni. Prolazna osetljivost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju jer, najzad, osećate da se krećete ka željenom cilju. Sunce je u povoljnom aspektu sa Marsom i ukazuje na dodatni elan, da ste dobili vetar u leđa. Ovo je period aktivnosti, putovanja i brzih promena. Biće povoljnih prilika za ispoljavanje inventivnosti, za reorganizaciju poslova i sklapanje prijateljstava koja mogu uticati na vaš budući rejting. Neki će se upustiti u finansijske špekulacije ili krupnija ulaganja. Na porodicu se uvek možete osloniti a to vam puno znači. Uživaćete u društvenim aktivnostima i sportu.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. U prvi plan stavlja porodične, intimne stvari. S obzirom da je i  vladar Merkur u kući doma, u prilici ste da rešavate sve u vezi privatnog biznisa, nekretnina, stana, eventualno, renoviranja i popravki. Obradovaće vas nešto veći priliv novca od ortakluka ili preko bračnog partnera. Tokom vikenda izbegavajte potpisivanje rizičnih ugovora. Možda će vam partner na momente delovati nejasno, nedorečeno, ali to nije razlog za sumnjičavost i udaljavanje. Naspavajte se.

VAGA

Komunikacija je u prvom planu, kraći kontakti, pisanje, primanje i davanje informacija, konsultacije. Venera formira odlične aspekte sa nekoliko planeta što donosi prihode, nekima napredovanje u profesiji. Na korak ste do inicijacije novog posla koji će se pokazati kao izuzetno unosan i dugoročan. U drugoj polovini nedelje možete osetiti zasićenje obimom posla, pa je neophodno da se pozabavite boljom organizacijom. Tačno znate šta želite i na čemu ste kada je reč o ljubavi i odnosu sa partnerom. Spremni ste za korenite promene. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu. Finansije su pod kontrolom a u izgledu je i povišica ili dobitak na koji niste računali. Ako se bavite privatnim biznisom predstoje pregovori o novom projektu koji će vas prilično zainteresovati. Iskoristite period do kraja godine, za vas dobrih aspekata, da realizujete sve profesionalne planove. Na neki način ste u centru pažnje, omiljeni u svojoj sredini i drugi rado sarađuju sa vama. Magnetski privlačite suprotni pol ali ste privrženi nekome iz prošlosti. Srastvena ljubav ako ste mlađi. Puni ste energije.

STRELAC

Totalna Solarna eklipsa je u vašem znaku 14. decembra, pa je ova nedelja posebno značajna. Svakako, obratite pažnju na svoje ponašanje reakcije, misli, fiziologiju. Ništa ne preduzimajte dok dobro ne razmislite jer ovo pomračenje često donosi konfuzne misli, rastrzanost, neodlučnost, kontradiktornost. Probleme mogu osetiti oni koji rade u prosveti, kulturi, na pošti, u saobraćaju, transportu, proizvodnji, bankarstvu… Skloni ste tajnim vezama, ili ste se povukli u svoju ljušturu i čekate pravi trenutak. Već naredne nedelje vas čeka sreća. Čuvajte se povreda.

JARAC

Ova nedelja je posebno značajna jer je poslednja u kojoj je Saturn u vašem znaku. Već naredne prelazi u drugo polje. Do tada je u lepim aspektima sa Venerom što ukazuje na postizanje uspeha u finansijskim i društvenim poslovima. Donosi i dugoročna, unosna prijateljstva, veze koje mogu uticati na karijeru. Prihodi su sve bolji a biće šanse i za pridobijanje sponzora ako se bavite poslovima od opštedruštvenog značaja. Kroz prijateljstvo je moguća ljubav ako ste do sada bili bez partnera. Porodični odnosi su u najboljem redu. Krećite se više ako imate slabiju cirkulaciju.

VODOLIJA

Za sada nema značajnijih promena na poslovnom planu. Sve se odvija uobičajenim tempom i, uglavnom, uživate u kontaktima koje ostvarujete. Ipak, osećate da ste na korak do korenitih promena a to vas čeka već u narednoj nedelji. Zato sada dobro razmislite o svojim prioritetima,šta želite ili ne želite u budućnosti. Finansijski prilično dobro stojite a nije isključeno ni povećanje plate, što će vas posebno stimulisati. Trenutno ste zaokupljeni poslovima i na neki način zanemarujete partnera ili porodicu. Ali uskoro će biti prilike da sve nadoknadite. Relaksirajte se.

RIBE

Uskoro će pomračenje Sunca koje ima upliv na vaše polje karijere i zato je neophodno da se uzdržite od ishitrenih poteza. Sačekajte bar dve nedelje, dok ne donesete konačnu odluku, ako ste u iskušenju da nešto menjate. Do tada su u fokusu brojni susreti i pregovori sa najrazličitijim saradnicima, savetnicima i prijateljima. Pomoć stiže od iskusnih, autoriteta koji vas mogu podržati kada se najmanje nadate. Emotivni status je prilično stabilan ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku. Moguća ljubav u susednom gradu ako ste mlađi. Uživajte u romantici.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh