I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. avgusta

OVAN

Ova nedelja je delikatna za sve horoskopske znake zbog lunarnog pomračenja, pa tako i za vas. Deluje na vladara Marsa a to znači da je umerenost u svemu – imperativ! Izbegavajte nesmotrenost u ponašanju, konflikte sa autoritetima, organima vlasti. Ako planirate započinjanje novih poslovnih aktivnosti, posavetujte se sa nekim, pa tek onda donesite odluku. Ipak, druga polovina nedelje je prijatnija i to je prilika da nadoknadite sve što ste propustili. To se naročito odnosi na emotivne i ljubavne odnose. Prijaće vam opuštanje kod kuće i pažnja drage osobe.

BIK

Početkom nedelje je pomračenje Meseca koje deluje na vaše polje karijere. Radi se o jakoj poziciji koja uslovljava spoljašnji, javni i društveni život, a najavljuje promene. Na neki način privlačite pažnju drugih, nikoga ne ostavljate ravnodušnim, a to može biti kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu. Lepi aspekti Venere ukazuju na dobar rejting i da će biti konstruktivnih dogovora. Odličan period za kraća putovanja i susrete sa strancima. Ako ste u braku ili dužoj vezi, vaš odnos prolazi kroz test tolerancije. Ostali uživaju u izazovima i novim poznanstvima. Sklonost nervozi.

BLIZANCI

Iskoristite ovu nedelju da završite sve važnije poslove i obaveze koje ne trpe odlaganje. Za vikend, Merkur, vaš vladar menja smer kretanja, odnosno kreće retrogardno a to obično znači sporiju realizaciju planova. Unosi izvesnu konfuziju u odnose i dogovore. Aspekt je povoljan za poslove koje ste ostavili nedovršene, za nešto što se ponavlja, za studiranje, analiziranje, prikupljanje podataka i slično.  Takođe, za odmor, kraću pauzu i distanciranje od svakodnevnice. Većina će uživati u razgovoru sa bračnim ili emotivnim partnerom. Pažljivo u saobraćaju.

RAK

Pomračenje Meseca, vašeg vladara, ima snažan uticaj na sve što se dešava ovih dana. Osetljiviji ste nego obično ali Venera ukazuje na društvenost i da se možete osloniti na prijatelje. Pažljivo donosite odluke u vezi novca, finansija, ulaganja, nekretnina, nasleđa ili kredita. Poželjno je da do kraja meseca izbegavate rizične poteze i da se ne uplićete u nove aranžmane. Završite administrativne poslove, sve što se odnosi na knjigovodstvo, račune i papirologiju. Atraktivni ste za okolinu, naročito za suprotni pol i toga ste svesni. Sklonost zaljubljivanju ako ste mlađi. Više spavajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Dinamičan period zbog pomračenja u opozitnom znaku, početkom nedelje, a za dve nedelje je i totalno pomračenje Sunca u vašem znaku. U kombinaciji sa Marsom pojačava  ambicije, odlučnost, kreativnost ali i ekstravaganciju. Postižete mnogo, u rekordnom roku ali je bitno da budete što konstruktivniji. Neophodno je da se fokusirate na stvari od suštinskog značaja i da energiju ne rasipate na trivijalne aktivnosti. Mlađi su emotivno rastrzani, tajnoviti, skloni avanturama, paralelnim vezama. Obratite pažnju na emocije partnera ako ste u braku. Vitalni ste.

DEVICA

Dok je Merkur u vašem znaku uživate u brojnim kontaktima, kraćim putovanjima, razmeni informacija. S obzirom da kreće retrogardno krajem nedelje, poželjno je da završite sve važnije poslove do tada. Dakle, sve što je vezano za datume, rokove, treba obaviti ranije jer  posle dolazi do odlaganja, nepredviđenih situacija i slično. Aspekt je povoljan za sve što se ponavlja ili je ostalo po strani, nezavršeno. Takođe, za plaćanje računa, vraćanje dugova. Okrenuti ste društvenom životu, prijateljima i emotivnom partneru. Sklonost alergijama.

VAGA

Karijera je pod uplivom vladara Venere što ukazuje na blagonaklonost javnosti. Idealno ako se bavite umetnošću, medijima, poslovima vezanim za lepotu, modu, žene. Odličan aspekt za rešavanje pravnih problema, imovinskih, sve što se odnosi na nekretnine. Društveno ste orijentisani i skloni timskom radu. Obratite pažnju na nova poznanstva i kontakte sa autoritetima. Merkur u polju tajni inicira poverljive razgovore, susrete ali i dvoumljenje, nesigurnost. Na emotivnom planu nema većih turbulencija ni promena. Kontrolišite unos šećera.

ŠKORPIJA

Kada je reč o karijeri, ništa ne prepuštate slučaju. Sunce i Mars ukazuju na vrednoću, da radite punom parom i da ste na dobrom putu. Stalo vam je do napredovanja, dobijanja značajnije funkcije a ovih dana ste u prilici da to i ostvarite. Ako ste već na rukovodećoj poziciji, privodite kraju značajniji projekat. Većina se uspešno izborila sa tekućim problemima, opozicijom, posebno ako se bavite militantnim poslovima. Venera je idealna za emotivna poznanstva na putu ili ljubavi na daljinu. Iako ste puni energije, obratite pažnju na zdravlje jer ste skloni iscrpljivanju.

STRELAC

Ovu nedelju iskoristite za obavljanje najvažnijih poslova jer za vikend Merkur menja smer kretanja. To može značiti dodatno opterećenje, odgovornost na koju niste računali ili prekovremeni rad. Možda će se susreti i dogovori od kojih mnogo očekujete odložiti. S druge strane, Jupiter u izazovnom aspektu sa Venerom, ukazuje na finansijske probleme, propuste. Pažljivo razmatrajte sve poslovne ponude i ništa ne shvatajte olako. Aspekt naglašava emotivnu stranu vaše ličnosti i zato izbegavajte konflikte sa emotivnim partnerom. Skloni ste hedonizmu.

JARAC

Odlično se snalazite u svim poslovima od javnog značaja. Venera u polju partnerstva ukazuje na lakoću u ophođenju i da lako pridobijate simpatije drugih. Izazovan aspekt sa Jupiterom utiče na rešavanje zakonskih problema, što je idealno ako se bavite pravnim i sudskim poslovima. Ipak, obratite pažnju na korektno ponašanje jer postoji mogućnost propusta, nemara ili da neki važni detalj promeni tok dešavanja. Skloni ste  zadovoljstvima, romantičnim udvaranjima i zaljubljivanju. Lep period za sve koji su u braku. Regulišite ishranu.

VODOLIJA

Početkom nedelje je lunarno pomračenje u vašem znaku. Oseća se mnogo ranije a kako reagujete to je već individualno. Bitno je da registrujete sve što vas uznemirava, jer nestrpljenje može uticati na mnoge odluke. Takođe, sklonost nezavisnosti ili za slobodom kretanja. Sunce i Mars utiču na komunikaciju sa javnošću i čine vas dominantnim u odnosu na druge. Skloni ste borbi za sopstvene ideje, ali budite pažljiviji u verbalnom obraćanju. To se odnosi i na emotivne i bračne odnose. Izbegavajte rasprave po svaku cenu. Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE

Merkur u kući javnosti i partnerstva je povoljan za saradnju i timski rad. Ističete se praktičnim idejama, strpljenjem i stručnim znanjem. Odličan je za predavanja, prenošenje ideja,ali i rešavanje administrativnih problema. Faza rada bez predaha je još uvek aktuelna, pre svega, ako se bavite privatnim biznisom ili upravljate  nekom firmom. Za neke je ovo prilika da dobiju novo radno mesto ili poboljšaju svoj položaj. Venera ima lep uticaj na ljubavne i emotivne  doživljaje. Sada je prilika da upoznate srodnu dušu ako ste slobodni. Pažljivo sa medikamentima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh