I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. januara

OVAN

Mars je u vašem znaku, a to se ispoljava na različite načine. Pre svega, puni ste inicijative, energični, vredni i lako namećete svoj tempo drugima. Lep aspekt za sportiste, sve koji se bave militantnim profesijama, poslovima gde se očekuju hrabrost, borbenost, predvodničke sposobnosti. Izazovan aspekt sa Merkurom je upozorenje da ne ulazite u rasprave, da ne preterujete u svojim zahtevima prema drugima. Nisu svi u stanju da prate vaš ritam. U ljubavnim odnosima vlada ravnoteža i većina će uživati bez većih komplikacija. Sklonost glavobolji i iscrpljenosti.

BIK

Početkom nedelje Venera menja znak i prelazi u vaše polje finansija. Kako ulazi u aspekt sa Jupiterom, planetom sreće, možete očekivati uspeh i iznenadne dobitke. To može biti nasleđe, novac preko partnerstva, ortakluka, dobijanje kredita, pozajmica, sponzorstvo i podrška važnih institucija. Posebno, ako poslujete sa strancima, ili se bavite krupnim biznisom. Budite oprezni kod potpisivanja dugoročnih poslova sredinom nedelje. Potreba za ljubavlju postepeno raste, pa nećete gubiti vreme na trivijalne stvari. Sve što poželite, ostvariće se! Imunitet raste.

BLIZANCI

Sada ste u periodu kada vas okupiraju ozbiljnije teme jer je Merkur, vaš vladar, u zemljanom znaku. Dobra pozicija za finansijske špekulacije, upravljanje tuđim finansijama, obavljanje bankarskih operacija. Ono što vas može ometati je izazovan aspekt sa Marsom koji potencira rasprave, ili će biti polemike oko zajedničkih planova, ciljeva. Pokušajte da usaglasite stavove, ali ne dozvolite da budete uvučeni u intrige ili rešavanje tuđih problema. Venera u kući braka unosi lepotu u svakodnevni život. Nova ljubav ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

RAK

Mesec je u fazi rasta, pa ste u prilici da započnete nešto novo. Uglavnom, prilično se dobro snalazite sa novcem, u čemu imate podršku poslovnih partnera. Još uvek ste u periodu kada se maksimalno borite za svoj status, poziciju, ili ste zatrpani mnoštvom obaveza. Mars deluje na karijeru, i zato, sredinom nedelje pažljivo razmatrajte svaku poslovnu ponudu. Biće važnih susreta, pregovora i možda neće ići sve glatko ali na kraju ćete sve izgurati. Potrudite se da sa emotivnim partnerom uspostavite kompromis. Unosite što više svežih namirnica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Osetljiv period jer ste u fazi između dva pomračenja, odnosno drugo predstoji u vašem znaku. Dakle, za dve nedelje, ali ono se oseća obično ranije. Zato pažljivo donosite odluke a najbolje bi bilo da nove projekte odložite za naredni mesec. Prilično ste aktivni, razapeti na više strana ali sve završavate u rekordnom roku. Venera ima lep upliv na sve koji se bave umetnošću, kreativnim poslovima, ali i finansijskim špekulacijama. Najzad ste u prilici da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo ali i zabavi, izlascima, sportu. Obratite pažnju na cirkulaciju.

DEVICA

Merkur je u polju kreativnosti što ističe intelektualne sposobnosti i stvaralačko razmišljanje. U prvom planu je organizacija poslova, sve što je praktično. Odlično za privatan biznis, finansijske špekulacije, dogovore sa poslovnim saradnicima. Kako je Venera u polju privatnosti, dosta toga obavljate kod kuće. Aspekt je povoljan za vlasnike lokala, butika, agencija jer ukazuje na uvećanje prihoda. Neki će praviti planove vezane za nekretnine ili kupovinu zemljišta. Porodica je na prvom mestu i emotivni partner. Mlađi su skloni eksperimentisanju. Više se krećite.

VAGA

Venera menja znak početkom nedelje. Deluje na oblast komunikacije pa ćete biti raspoloženi za razmenu informacija, ideja sa drugima. Ipak, imaćete selekcionirana poznanstva i susrete ako ste naklonjeni estetici, umetnosti, modi. Biće kraćih putovanja, ili interakcija sa sportskim društvima, klubovima koji neguju zdrav duh i telo. Stelijum planeta u kući intime naglašava privatnost i dosta posla oko porodičnih obaveza. Nije isključena briga za starijeg člana porodice. Mlađi su skloni flertu, zabavi i neobaveznim susretima. Izbegavajte prekomerni unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Venera napušta vaš znak početkom nedelje. U naredom periodu deluje na zarade i materijalnu  situaciju. U kombinaciji sa Jupiterom donosi razne povoljnosti i sreću u finasijama. Prvenstveno ako sarađujete sa strancima, ili se bavite krupnim biznisom, umetnošću, trgovinom na veliko, izvozno-uvoznim poslovima. Većina je ostvarila svoje snove i sada uživa u rezultatima svog rada. Odličan period za sportiste, vlasnike teretana, fitnes centara. Kako ste puni entuzijazma i energije, plenite šarmom, za vas nema neosvojivog cilja u ljubavi. U top formi ste.

STRELAC

Venera tranzitira vaš znak početkom nedelje. Dakle, sada ste pod uplivom dve planete sreće. Može se javiti želja za promenom, menjanjem sredine, načina poslovanja. Svakako,  dolazi do izražaja osećaj za umetnost, sklad , lepotu, pa su kreativci u prvom planu. Bitno je da na vreme prepoznate šansu koja vam se nudi i da ne propuštate povoljne prilike. A, one se mogu javiti kada ih najmanje očekujete. To se odnosi i na dobitke, poklone, neku vrstu priznanja i počasti. Nisu isključene ljubavi na prvi pogled, romantični susreti i snovi. Hedonizam.

JARAC

Stelijum planeta u vašem znaku može biti blagoslov ako prepoznate prednosti koje imate nad okolinom. Bitno je da budete konstruktivni u svom delovanju i da izbegavate kriticizam. Mars je u izazovnom aspektu u odnosu na vaš znak pa ste borbeniji nego obično. To može biti prednost, ako se rukovodite razumom, ali i mana ako ste brzopleti. Oprez je neophodan u donošenju životno važnih odluka, poslova vezanih za nekretnine ili oko političkih usaglašavanja. Maksimalno se posvećujete porodici. Tajne ljubavi za slobodne. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja akcenat na ženske interese, javne ili porodične odnose. Na neki način ste fokusirani na timsko delovanje, društvena događanja, kontakte sa prijateljima, sastanke i razmenu mišljenja. S obzirom da je Mars, još uvek, u polju komunikacije, možda vas okupiraju pravni problemi. Takođe, sređivanje papirologije, dokumentacije, računa. Biće konsultacija i poverljivih razgovora sa emotivnim partnerom. Ulazite u zanimljiv ljubavni period ako ste slobodni. Budite oprezni u saobraćaju.

RIBE

Na neki način ste u centru pažnje. Venera ima pozitivan upliv na karijeru i donosi neverovatnu popularnost ako se bavite javnim poslom. Takođe, ako ste naklonjeni umetnosti, glumi, muzici, modi, manekenstvu. Odličan aspekt za zarade a mnogima će doneti i priznanje za dosadašnji rad. Društveno ste aktivni, puni planova, ideja koje razmenjujete sa drugima i to daje rezultate. Moguća su poslovna putovanja. S obzirom da ste okupirani karijerom, porodica je u drugom planu. Ako ste slobodni onda je izvesna ljubav preko posla. Sanjarenje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh