I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. septembra

OVAN

Obim poslova se ne smanjuje ali sada ste u završnoj fazi. Mlad Mesec u polju rada može biti signal za nove početke, projekte ili realizaciju ideja od kojih mnogo očekujete. Odlično se snalazite u pregovorima, javnim diskusijama a biće prilike i za potpisivnje ugovora. Mars, vaš vladar, je u dobrom aspektu sa Plutonom što garantuje uspeh u karijeri, pre svega ako ste na rukovodećoj poziciji ili stremite visokim ciljevima. Sa bračnim partnerom ste u skladnim odnosima. Slobodni uživaju u društvenim okupljanjima, udvaranju, osvajanju suprotnog pola. Kondicija je na zavidnom nivou.

BIK

Poslovi se odvijaju uobičajenim ritmom sve do petka. Potom Venera, vaš vladar, menja znak, pa će u narednom periodu aktivirati polje partnerstva i javnosti. Možda ste u fazi pregovora, novih poslovnih mogućnosti, preokreta, ali budite obazrivi u početnoj fazi. Izazovan aspekt sa Plutonom i dobar sa Jupiterom donosi napredovanje u sferi umetnosti, finansijsku dobit ili povećanje prihoda. Svakako, biće zanimljivih dešavanja kako po pitanju karijere, tako i na emotivnom planu. Kod mnogih će se uzburkati strasti,probuditi stare rane a od vas zavisi kako ćete reagovati. Kontrolišite rad reproduktivnih organa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Sredinom nedelje je Merkur u aspektu sa Mesecom što najavljuje lepe vesti, mogućnost kraćeg putovanja. Za neke je ovo signal za uspešne transakcije, pregovore, obavljanje administrativnih poslova. Od petka se polako menja klima na radnom mestu. Možda novi saradnici, više susreta, interakcija sa klijentima, ili konsultacije sa autoritetima. Nešto zahtevniji period za privatnike i sve koji planiraju da otpočnu svoj biznis. Kao da ćete biti razapeti između porodice i svakodnevnih poslova. Odličan period za zabavu, izlaske ako ste mlađi. U dobroj ste formi.

RAK

U utorak je mlad Mesec u vašem polju komunikacije. Kako je u izazovnom aspektu sa Neptunom, čuvajte se konfuznih poteza, proveravajte dokumenta, papirologiju,šta potpisujete. Dogovore sa sumnjivim osobama, problematičnim ličnostima, izbegavajte u širokom luku. Možda se javi preterana briga, bavljenje suvišnim detaljima, ali nema razloga da sebi komplikujete život. To se, pre svega, odnosi na putovanja, inostranstvo ili dogovore na daljinu, sa strancima. Ulazite u lep period za ljubav, emotivna dešavanja i provod sa prijateljima. Preosetljivost i sklonost infekcijama.

LAV

Za vas je mlad Mesec u polju novca signal za promene. Možda ste u prilici da nešto menjate ili započnete realizaciju projekta o kojem već duže vreme maštate. S druge strane, obazrivo raspolažite finasijama a oprez je neophodan i u pogledu investicija. Dakle, veći rashodi se ne savetuju dok dobro ne razmislite o rizicima. Od petka se više posvećujete privatnom biznisu ili poslovima koji se mogu obavljati kod kuće. Biće dosta prostora za opuštanje sa emotivnim partnerom, porodicom i onima koje volite. Mlađi su skloni vraćanju u prošlost, evociranju uspomena. Više spavajte.

DEVICA

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku. Najavljuje novi početak u partnerstvu, ortakluku, udruživanju… Ali oprez zbog izazovnog aspekta sa Neptunom, iako je prisutan i povoljan sa Plutonom. Bilo kakva neravnoteža u pregovorima završiće, očigledno, povoljno ili ćete uspeti da izbalansirate suprotne strane. Na neki način će veština, sugestivnost, pronicljivost, prevagnuti u svemu što budete radili. Od petka ste u svom fazonu, raspoloženi za putovanja, nove susrete, avanture. Proveravajte ispravnost namirnica i pazite na ishranu.

VAGA

Venera, vaša vladarka, menja znak u petak. Prelazi u polje novca, zarada, materijalne sigurnosti. Kako je u znaku svog pada, povedite računa o troškovima, ne zalećite se oko investicija ili kupovine na brzinu. Sačekajte mesec dana, pa onda krenite u akciju. Trenutno razmatrate poslovne ponude vezane za inostranstvo. Merkur ima dobar uticaj na komunikaciju na daljinu ali i na diplomatske pregovore, sve što se odnosi na obrazovanje, studiranje. Atraktivni ste za okolinu, suprotni pol i lako ostvarujete kontakte. Moguća nova simpatija za slobodne. Izbalansirajte obroke.

ŠKORPIJA

Pluton, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Marsom što ukazuje na podršku kada je reč o velikim ambicijama. Idealno za sportiste, profesionalce koji druge treniraju, ili su vlasnici teretana, fitnes klubova i slično. Takođe, za militantne profesije i sve koji se bave poslovima koji podrazumevaju izuzetnu fizičku spremnost. Venera započinje tranzit vašim znakom od petka a to ukazuje na buran ljubavni i erotski život. Pojačava magnetsku privlačnost ali povedite računa da ne preterate u ispoljavanju hedonizma. Urogenitalni trakt je nešto osetljiviji.

STRELAC

U ovom periodu može biti novina u pogledu karijere, statusa i javnih odnosa. Mlad Mesec najavljuje nešto zanimljivo na vidiku ali savet je da se previše ne zanosite, zalećete na nepoznatu teritoriju. Pod uslovom da niste jasno definisali ciljeve, šta želite, ili očekujete a šta vam se realno nudi. Dakle, procenite nivo rizika ili poverenja u nepoznate saradnike. Finansijski dobro stojite i tu nema naročitih iznenađenja. Ljubavna situacija se od petka menja. Tajni susreti, neobični, dosta strasti i želja da se neki odnos obnovi ako ste slobodni. Treba vam relaksacija.

JARAC

Sve što se tiče diplomatije, pravnih stvari, rešavajte do petka. Venera i Merkur imaju lep upliv na karijeru, poslovne odnose, sve što se odnosi na obrazovanje, umetnost, rad sa decom i omladinom. Poslovi sa inostranstvom ulaze u novu fazu ili ćete se upustiti u rizične projekte. Možda su vam neka pitanja nejasna ili nedovoljno definisana u pregovorima, ali do kraja nedelje ćete tačno znati na čemu ste. Obradovaće vas vest o finansijskoj dobiti. Društveni život je u usponu a slobodni Jarci su u prilici da staro prijateljstvo obnove ili pretvore u romansu. Hormonski disbalans.

VODOLIJA

Nešto osetljiviji period u pogledu finansija. Mlad Mesec u polju novca može biti okidač za pokretanje privatnog biznisa, ulaganje u budućnost, ili neki zanimljiv projekat. Podrazumeva i dobijanje podrške, kako materijalne, tako i verbalne. Od petka Venera započinje tranzit vašim poljem karijere što će biti inspirativno za umetnike, stvaraoce, kreativce ali i pravnike, diplomate. Kretaćete se u društvu lepih, prijatnih i atraktivnih ljudi, a neko od poslovnih saradnika može privući vašu pažnju na specifičan način. Ljubav i posao se prepliću. Dobro se suočavate sa izazovima.

RIBE

Za vas je mlad Mesec u polju partnerstva i javnosti okidač za promene i unošenje novina u način kako sebe prezentujete drugima. Na drugom nivou, biće prilike za udruživanje, dogovore oko neobičnih projekata. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu ideali koje vi imate a koje vaši suparnici ili oponenti. Finansijska situacija je sve bolja pa se možda upustite u neku značajniju investiciju. Jupiter u lepom aspektu sa Venerom je idealan za poslove sa inostranstvom ali i putovanja u dvoje. Dosta uzbuđenja na ljubavnom planu ako niste u stabilnoj vezi. Zdravlje je dobro.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh