I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. maja

OVAN

Možda ćete tokom ove nedelje biti nestrpljivi, skloni nekontrolisanim postupcima i odlukama. Svakako, savet je da se uzdržite od naglih odluka i da izbegavate polemike sa opozicijom. Izazovan aspekt vladara Marsa sa Jupiterom i Neptunom može doneti nepredviđene situacije ili suočavanje sa nesvakidašnjim problemima. Dakle, rasprave sa autoritetima ili pravne zavrzlame ostavite po strani i posvetite se vedrijim temama. Pomalo ste frustrirani ponašanjem emotivnog partnera, ali nema razloga za zabrinutost. Višak energije usmerite na sportske aktivnosti.

BIK

Početkom nedelje Merkur će preći u vaš znak. Pojačaće komunikaciju sa okolinom, razmenu ideja a moguće su i iznenadne promene. Biće šansi za sklapanje zanimljivih poslovnih aranžmana koja uključuju putovanja ili kontakte sa inostranstvom. Ako ste deo tima, grupe, udruženja ili se oslanjate na podršku važnih institucija, naoružajte se strpljenjem. Bitno je da shvatite ko vam je istinski privržen i na koga možete da računate u delikatnim situacijama. Venera je u izazovnom aspektu sa Saturnom i vraća vas u prošlost. Mogu se otvoriti stare ljubavne rane. Utopljavajte se.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak od ponedeljka. U narednom periodu deluje na vašu podsvest. Neočekivana dešavanja mogu poremetiti  planove ali odmerenim ponašanjem uspećete da sanirate, eventualne, gubitke. Možete se posvetiti nauci, tehnici, inovacijama, matematici, fizici, posebno studenti. Većina je naklonjena aktivnostima koje podrazumevaju izolaciju, koncentraciju i posvećenost. Prilično ste fleksibilni kada je reč o emotivnim i ljubavnim odnosima. Uvek ste raspoloženi za druženje, flert ili nešto više. Proverite rad štitne žlezde.

RAK

Sreda i četvrtak su dani kada Mesec tranzitira vašim znakom. Podstiče maštovitost, pijemčivost za sve što se dešava u okolini i dobru memoriju. Usmerava na porodične probleme ili privatan biznis, javne odnose. Žene mogu imati ključnu ulogu u ostvarenju ambicija i kreiranju planova. Moguć iznenadan kraći poslovni put koji donosi finansijski uspeh. Ovo je i period intezivnih dogovora, susreta, sastanaka sa različitim interesnim grupama i udruženjima. Oslonite se na sopstvenu intuiciju, kada je reč o ljubavi, i nećete pogrešiti. Ljubav i posao se prepliću. Promenljivo raspoloženje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sada ste u fazi preuzimanja ozbiljnijih odgovornosti ili dužnosti koje podrazumevaju veći stepen poverenja. Radićete na stabilizaciji karijere, učvršćivanju položaja, u čemu imate podršku autoriteta ili starijih osoba. To podrazumeva i finansijska ulaganja. Lep aspekt Sunca i Neptuna donosi uspeh po pitanju novca, ili dobitak, ako ste sa nekim u ortakluku. Bitno je da širite sopstveni uticaj kroz nova prijateljstva i kreativne ideje. Kada je reč o ljubavi, držite konce u svojim rukama i tačno znate šta želite. Zanimljiv susret na putu ako ste mlađi. Vitalni ste.

DEVICA

S obzirom da Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje, budite spremni na promene. Sada ste u prilici da realizujete sve ono što ste do sada planirali. Od vas će se  očekivati brze reakcije, maksimalna koncentracija i spremnost na rizik. To podrazumeva i određen stepen osamostavljivanja, oslanjanja na sopstvene snage i resurse. Odličan period za studente, ali i poslove sa inostranstvom, kraća putovanja. Privlači vas osoba koja je daleko, ili možda često putuje. Ako ste od onih koji igraju na dve karte, računajte na posledice. Problemi sa grlom.

VAGA

Zanimljiva dešavanja na poslovnom planu očekujte u drugoj polovini nedelje. Takođe, povećanje prihoda, novčanu pomoć ili potporu od  društvenih organizacija, klubova, dobijanje kredita, osiguranja ili nasleđa. Venera i dalje ima blagotvoran upliv na javne i partnerske odnose, pa ste u situaciji da diplomatskim umećem rešavate većinu problema. Aspekt je povoljan  za potpisivanje pravnih dokumenata i konsultacije sa klijentima. Ništa manje uzbudljivo nije ni na ljubavnom planu. Balansirate između razuma i strasti. Obratite pažnju na krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Dosta toga je pokrenuto u prethodnom periodu. Usmereni ste na rešavanje ozbiljnijih problema, uglavnom finansijskih. Ova i naredna nedelja su pogodne za dogovore, usaglašavanje sa saradnicima, ortacima u poslu i potpisivanje novih ugovora. Može biti preokreta, iznenađenja kada se najmanje nadate, pa je najbolje da se na vreme raspitate o rizicima. Ipak, vi ste od onih koji najbolje funkcionišu u opasnim situacijama i na koje se drugi mogu osloniti. Mars je u lepom aspektu sa Venerom, što znači da ste i dalje strastveni, zaljubljeni. Osetljiva pluća.

STRELAC

Imate utisak da ste razapeti na više strana. Odlično se snalazite u svim timskim poslovima, svuda gde ste nadređeni jer vas većina sledi sa radošću. Svojim entuzijazmom plenite sve oko sebe i lako pridobijate pažnju javnosti. Ova nedelja donosi mnoštvo novih obaveza, susreta, kraćih poslovnih putovanja. Možete sređivati dokumentaciju, račune, knjigovodstvo, papirologiju. Uglavnom, obavljaćete rutinske, svakodnevne poslove. Većina uživa u naklonosti voljene osobe, izlascima, zabavi i druženju. Nostalgija  ako ste bez stalnog partnera. Pripazite na ishranu.

JARAC

Sada ste u fazi kada preuzimate krupnije obaveze ili potpisujete dugoročne poslove. Možete se osloniti na nekog iskusnijeg, na položaju ili stariju osobu. Sredinom nedelje izbegavajte sučeljavanje se neistomišljenicima ili uplitanje u stresne situacije. Posebno ako se bavite strategijom, politikom ili javnim poslovima. Merkur vas usmerava na sve što je kreativno, vezano za obrazovanje dece, pedagogiju, stvaralaštvo i sport. Čekaju vas promene na emotivnom planu i uzbuđenja, ako ste do sada bili usamljeni. Harmonija u porodici. Alergije.

VODOLIJA

Većina planeta naglašava polje privatnosti, pa ste u prilici da poboljšate materijalni status kroz bavljenje nekretninama. Dakle, ako ulažete u imovinu, stvari od trajne vrednosti. S druge strane, možete imati uspeha u sportskim aktivnostima i poslovima vezanim za zdravlje i vitalnost. Venera ima  lep uticaj na komunikaciju sa okolinom ali i na sve koji su stvaralački nastrojeni. Šarmom možete postići sve što poželite, a to se odnosi i na ljubav. Ako ste u prilici, otputujte sa dragom osobom ,bar na par dana, jer će vas to oraspoložiti i opustiti. Tegobe sa cirkulacijom.

RIBE

Odličan period za finansije i zarade ako se bavite poslovima vezanim za modu, žene, lepotu, ali pre svega umetnošću i stvaralaštvom. Merkur naglašava komunikaciju sa okolinom, primanje i davanje informacija. Dobar je za trgovinu, marketinške poslove, ekonomiju, korespodenciju.Uglavnom, uspeh kroz razne posredničke uloge, ili ako se bavite menadžmentom, organizacijom poslova, turizmom. Frustriraju vas kućne obaveze jer naginjete hedonizmu, i nikako da pronađete kompromisno rešenje. Partner je strpljiv. U dobroj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh