I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. jula

OVAN

Uglavnom ste aktivni, puni inicijative, poletni ali od srede budite oprezni u komunikaciji. Mars, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Merkurom, pa možete biti isuviše direktni u iznošenju stavova. Dakle, izbegavajte konfrontacije, kritičnost, a umesto toga negujte postizanje kompromisa. U pozitivnom smislu, lakše ćete rešavati pravne probleme ili pronaći nova područja za istraživanje. Uspeh je zagarantovan u oblasti sporta i rukovođenja. Strastvena uznemirenost ne jenjava i neprestano ste u potrazi za uživanjem, zabavom. Nova ljubav ako ste bez stalnog partnera. Vitalni ste.

BIK

Venera, vaš vladar, je u polju novca, a to znači da ste sposobni da privučete sve što je vredno ili pruža zadovoljstvo. Odlično se snalazite u poslovima koji imaju veze sa umetnošću, modom, lepotom, dekoracijom, ženama ili  nečemu što je povezano sa javnim životom. Neki dogovori nikako da se realizuju ali krajem nedelje stižu ohrabrujuće vesti. Posebno kada  je reč o potpisivanju ugovora, kraćim putovanjima. Većina uživa u porodičnom životu. Slobodni su osvajački raspoloženi i na putu da se strastveno zaljube. Posvetite se više sportu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, kreće direktno u nedelju. To znači da će se ubrzati komunikacija, protok informacija, a lakše ćete realizovati i dogovore, susrete i sve što se odnosi na finansijske poslove. Do tada je neophodno da završite sve aktivnosti koje podrazumevaju koncentraciju, dublje analize, strateško planiranje. Nazire se kraj novčanoj krizi, pa se nadajte isplatama koje kasne ili otplati dugova, kredita, ako ih je bilo. Dobro raspoloženje i optimizam vas ne napuštaju i uvek ste spremni za dobar provod, susrete sa prijateljima. Neodoljivi ste za suprotni pol. Aktivni ste.

RAK

Iako je Mesec u opadanju za vas nema opuštanja. Poslovi se sve više gomilaju, pa možda razmišljate o drugačijoj strategiji kako bi se rasteretili. Sada ste u fazi kada realizujete nešto novo ili projekat koji podrazumeva brzo delovanje. Ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite sportom, izbegavajte rasprave, konfrontacije sa neistomišljenicima. Dobar je period za sve koji se bave tehnikom, zanatstvom, militantnim poslovima. Emotivniji ste nego obično i stalno u potrazi za pažnjom emotivnog partnera. Tajni susreti za mlađe. Konstruktivno usmeravajte energiju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Dok je Sunce u polju tajni, izolacije, delujete nezainteresovano za svakodnevne stvari. Ovaj period je idealan za poslove koji podrazumevaju tišinu, neki vid istraživanja, analiziranja, možda učenja, pisanja. Do kraja nedelje završavate sve što ste planirali, o čemu ste maštali, posebno kada je reč o nauci. Biće tajnih sastanaka, dogovora, finansijskih ulaganja, transakcija. Lep aspekt sa Neptunom ukazuje na kreativnost ali i sklonost romantici. Društveno ste aktivni i uvek okruženi mnoštvom obožavalaca, prijatelja. Ljubav kroz prijateljstvo. Uravnoteženi ste.

DEVICA

U nedelju započinje direktno kretanje Merkura, vašeg vladara. To znači da je ovaj period dobar za sumiranje utisaka, završavanje poslova koji su se odugovlačili. Možete da vizualizujete buduće projekte i zakažete sastanke sa potencijalnim saradnicima. Finansijska situacija je sve bolja a uspećete i da pridobijete sponzore za neke aktivnosti od opštedruštvenog značaja. Izazovan aspekt sa Marsom podrazumeva oprez u komunikaciji sa suprotnim polom. Skloni ste pronalaženju mana a to samo produbljuje tenziju. Opustite se.

VAGA

U ovom periodu dolaze do izražaja vaše organizacione sposobnosti. Posebno ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se javnim poslovima, obrazovanjem, politikom, diplomatijom. Nikako da realizujete dogovore  i susrete koji su ključni za napredovanje u karijeri. Ipak, krajem nedelje stižu lepe vesti. Raspoloženi ste za timski rad, udruživanje, razmenu utisaka i učenje novih stvari. Delujete prilično podsticajno za okolinu a naročito suprotni pol. Na dobrom ste putu da ostvarite emotivnu vezu kakvu odavno priželjkujete. Uživajte u sportu i relaksaciji.

ŠKORPIJA

Za vas nema nikakvih prepreka do realizacije onoga što ste zamislili. Mars, vaš vladar, je u znaku koji ga maksimalno ističe a to znači da uživate u radu, izazovima, svemu što deluje podsticajno na vaš um. Ipak, budite obazrivi u komunikaciji sa podređenima, poslovnim saradnicima zbog izazovnog aspekta sa Merkurom. Možda ćete ispoljavati nestrpljivost ukoliko dođe do odugovlačenja i kršenja određenih rokova. Na ljubavnom planu je sve kako se samo poželeti može. Uživaćete u osvajanju ali i pažnji osobe do koje vam je stalo. Snažni ste.

STRELAC

Trenutno ste u fazi prikupljanja informacija, znanja, iskustva ili u bezbrojnim konsultacijama. Neki aspekti naglašavaju finansijska pitanja, zaključivanje kreditnih, bankovnih, proizvodnih dogovora, pravna pitanja vezana za osiguranje, nasleđe. Za vas je od presudne važnosti dobijanje materijalne podrške kroz neki vid ortakluka, udruživanja ili preko bračnog partnera. Krajem nedelje možete očekivati određene pomake u toj oblasti. Venera ima blagotvoran upliv na odnos sa emotivnim partnerom ali i na društveni život uopšte. U odličnoj ste kondiciji.

JARAC

Povukli ste određene poteze i sada očekujete rezultat. Do kraja nedelje nećete imati prave informacije ali budite strpljivi i nećete se pokajati. Sve što je vezano za saradnju, potpisivanje ugovora, nove projekte, na dobrom je putu da se realizuje. Bitno je da sačuvate mir i ne donosite ishitrene zaključke. Posebno kada je reč o privatnom biznisu. Podržaće vas neko na koga uopšte niste računali. Prilično ste aktivni u kući, oko porodičnog imanja ili su u toku popravke, renoviranja. Dosta zabave, izlazaka i flerta ako ste mlađi. Uvek ste u pokretu.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Idealan je za afirmaciju u javnom životu uz pomoć žena. U svakom slučaju, skrenućete pažnju na sebe ili biti okruženi većim brojem ljudi. Trebalo bi da do kraja nedelje privedete kraju sve najvažnije poslove vezane za administraciju, papirologiju, račune, knjigovodstvo. Uskoro će biti prilika za realizaciju poslovnog susreta od kojeg puno očekujete. Mlađi su puni inicijative, uvek spremni za izlaske, kraća putovanja i nova poznanstva. Budite opušteniji u odnosu sa emotivnim partnerom. Pažaljivo u saobraćaju.

RIBE

Pomalo gubite strpljenje u komunikaciji sa onima koji nisu dovoljno brzi, fleksibilni. Poželjno je da izbegavate rizične transakcije, veće kupovine i sve što nije dovoljno provereno. Mogući su iznenadni troškovi ali, ne brinite, uskoro ćete sve nadoknaditi. Aspekti su pogodni za afirmaciju kroz neki vid zabave, umetnosti, pedagoški rad, sportske aktivnosti. Biće susreta sa ljudima iz kulturnog života, intelektualcima… Dosta ste tajanstveni u odnosu sa emotivnim partnerom ili mislite da nije pravi trenutak da otvorite svoje srce. Uživajte u šetnji i rekreaciji.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh