I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. januara

OVAN

Izuzetno ste pokretljivi, puni entuzijazma, ambiciozni u poslu. Mars je u znaku i polju koje ga podržava a to znači da postižete uspeh u sportu, takmičenjima, obrazovanju. Naglašena je potreba za dokazivanjem i ubeđivanjem drugih u sopstvene ideje, stavove, principe. U petak je pun Mesec, odnosno pomračenje koje aktivira polje privatnosti, pa ste u prilici da nešto zaokružite ili privedete kraju. Društveno ste orijentisani i svuda rado viđen gost. Odnos sa emotivnim partnerom je uravnotežen. Moguće zanimljivo poznanstvo ako ste mlađi. Vitalni ste.

BIK

Venera do kraja nedelje ostaje u polju statusa i karijere, pa ovaj period možete iskoristiti za sticanje popularnosti. Pod uslovom da zavisite od javnosti, medija ili se bavite umetnošću, stvaralaštvom, nekim kreativnim zanimanjem. Uživaćete u prijatnim kontaktima, a nije isključena ni iznenadna poslovna ponuda iz inostranstva. Ako ste raspoloženi za putovanja, diplomatske susrete, ne oklevajte jer je to prilika koja se ne propušta. Okupiranost poslovima podrazumeva distanciranost od emotivnog partnera, ali uskoro sledi poboljšanje. Krećite se više.

BLIZANCI

Merkur u dobrom aspektu sa Neptunom ukazuje na bogatu maštu i potrebu da sledite nesvakidašnje zamisli. Bićete u svom elementu u utorak i sredu što će pozitivno uticati na komunikaciju sa javnošću. Možete zaključiti važne dogovore, ostvariti savez sa nekim udruženjem, kulturnim ili stvaralačkim klubom. Sve što podrazumeva sticanje prijatelja, saveznika, ortaka u poslu, imaće odličan upliv na finansijsku situaciju. Žene magnetski privlače suprotni pol. Teško ćete odoleti strastvenom udvaranju ako ste slobodni. Opustite se uz neku dobru knjigu ili film.

RAK

U petak je lunarno pomračenje u vašem znaku. Imate priliku da nešto zaključite, zaokružite ili privedete kraju. Na površinu izlaze sporna pitanja, problemi čije ste rešavanje izbegavali. U prvom redu sa porodicom, rodbinom, ako ste sa  njima u poslovnom ortakluku, ili još niste postigli dogovor oko imovine, nekretnina, zajedničkih ciljeva. Još uvek ste u periodu kada ne dižete glavu od posla i nagomilanih obaveza. Ako ste u braku, emotivnom partneru prepustite donošenje najvažnijih odluka. Ljubav i prijateljstvo se prepliću kod mlađih. Pripazite na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Na neki način zavisite od drugih ili ste u fazi kada se prilagođavate trenutnim okolnostima. Naglašeno polje rada podrazumeva okupiranost svakodnevnim obavezama, pružanjem usluga, administracijom, usaglašavanjem sa poslovnim saradnicima. Biće lepih ponuda, zanimljivih projekata koje ćete razmatrati ovih dana. Naravno, ako se bavite privatnim biznisom ili planirate da se osamostalite. Venera ima lep upliv na javne i partnerske odnose, ali, pre svega, na ljubav. Skloni ste flertu i neobaveznim susretima  ako ste slobodni. Obratite pažnju na krvni pritisak i cirkulaciju.

DEVICA

Prilično ste opušteni kada je reč o svakodnevnim obavezama. Sve ste unapred isplanirali i nemate razloga za brigu ako se bavite zanatskim poslovima, uslužnim delatnostima, vlasnik ste agencije i slično. Merkur je u dobrom aspektu sa Neptunom i čini vas intuitivnim, a ide na ruku posebno nadarenim osobama. Utiče na delatnosti estetske prirode, filozofske, metafizičke, spiritualne… Većinu ne drži mesto i najradnije bi negde otputovali, o čemu će ćaskati sa partnerom. Prolazna tenzija ako ste u braku ili dužoj vezi. U dobroj ste kondiciji.

VAGA

Trenutno ste naklonjeni privatnim poslovima, aktivnostima koje možete obavljati kod kuće. Možda je u pitanju nešto što radite honorarno ili iz zadovoljstva. Venera je u kući kreativnosti pa je idealna za umetnike, sve koji se bave obrazovanjem dece,nekim vidom zabave. Brzo dolazite do rešenja jer ste inventivni, naklonjeni rizicima, svemu što je novo. Budite obazriviji kada je reč o administraciji, potpisivanju dokumenata ili sklapanju ugovora. Društveni život je izuzetno zanimljiv kao i emotivni. Mlađi su naklonjeni avanturama, izlascima, osvajanju suprotnog pola. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, je u polju zarada i čini vas ambicioznim. Povoljan je za  sve što podrazumeva brzinu, hrabrost ili za nove projekte. Indikator je  troškova, pa možete biti u situaciji da kako zaradite još brže potrošite novac. Ipak, vi ste od onih koji umeju da štede i nikada ne ostajete na nuli. Možda ste naklonjeni krupnijim investicijama, projektima od kojih mnogo očekujete, posebno ako se radi o saradnji sa stranim firmama. Posvećeni ste porodici, emotivnom partneru i najviše vremena provodite u kući. Budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC

Upliv Marsa u vašem znaku je izuzetno povoljan ako se bavite sportom. Takođe, za sve koji su autoriteti, na čelu velikih kompanija ili rade na značajnim projektima. U prilici ste da druge inspirišete, podučavate, prenosite znanje. Finansijski ste ojačali a ovih dana se možete pohvaliti još boljim uspesima ako se bavite ekonomijom ili ste poslovno vezani za inostranstvo. Moguće potpisivanje novih ugovora. Na emotivnom planu ima dosta neizvenosti ako ste bez stalnog partnera. Neki će menjati ljubavnu strategiju. Kondicija je na zavidnom nivou.

JARAC

U petak je lunarno pomračenje u opozitnom znaku. Čini vas osetljivijim nego obično, prijemčivim za utiske iz okoline. Obratite pažnju na emocije, odnose koje uspostavljate i pokušajte da ne reagujete na provokacije. Aspekt može biti zanimljiv za javne poslove, porodične, privatne, za potpisivanje ugovora. Finansijska situacija je sve bolja, tako da nema razloga za brigu. Možda ste zbrinuti kada je reč o nekretninama ili situacijom koja vlada u kući. Slobodni Jarci su raspoloženi za druženje, ugađanje partneru sa kojim su od nedavno u vezi. Više se odmarajte.

VODOLIJA

U ovom periodu se povećavaju finansijski troškovi, mada nije isključeno da  investirate u neki  projekat. Usmereni ste na  ciljeve, planove, ali je njihovo ostvarenje povezano sa podrškom prijatelja, udruženja, stranaka, klubova. Većinu projekata ostvarujete timski, pa je upoznavanje novih saradnika od izuzetne važnosti. Ipak, dosta poslova obavljate u diskreciji, tajno, ili  daleko od očiju javnosti. Sreća vas prati na emotivnom planu, jer ste okruženi onima koje volite. Nova ljubav ako ste do sada bili usamljeni. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE

Imate grandiozne ideje koje lako možete ostvariti. Ovo je period kada uživate u aktivnostima,novim poduhvatima i izazovima. Moguće su interakcije sa militantnim ustanovama, vojskom, policijom, ali i sportskim  klubovima. Radićete na usklađivanju stavova, ciljeva sa najrazličitijim ljudima, jer ste  timski igrač. Iako ste svesni konkurencije, rivalstva, ne manjka vam hrabrost da se izborite za ono u šta verujete. Umete da uživate  na sebi svojstven način ali i da ugađate onima koje volite. Tajne ljubavi, maštanja i susreti ako ste slobodni. Sklonost reumatskim tegobama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh