I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. avgusta

OVAN

Ovo je period kada prolazite kroz proveru nerava, naprezanje, različite stresne situacije. Timsko poslovanje podrazumeva kompromise, usaglašavanje sa drugima, ponekad odustajanje od ciljeva a to vas najviše iritira. Uskoro Mars menja znak, što znači da će veći akcenat biti na karijeri i novim poslovnim izazovima. Do kraja nedelje možete uživati u društvenim skupovima, bavljenju umetnošću i organizaciji kreativnih programa, radionica. Lep aspekt sa Venerom podstiče strastvenost, zaljubljivost, pa su na pomolu nove ljubavi. Relaksirajte se.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak i od utorka deluje na oblast svakodnevnih poslova. Odličan aspekt za saradnju jer donosi harmoniju, uživanje u svakodnevnom radu, uvažavanje kolega. Dobici od bavljenja uslužnim delatnostima, aktivnostima koje su povezane sa ženama, lepotom, kozmetikom, farmacijom, modom, zdravljem i higijenom. Ukoliko stremite visokim pozicijama, bavite se militantnom profesijom, izbegavajte rizike i preterivanja. Moguća nova ljubavna romansa kroz poslovne kontakte. Budite taktičniji u porodičnim odnosima. Vitalnost raste.

BLIZANCI

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Popravlja raspoloženje i stavlja akcenat na kontakte sa ženama, javnošću ili porodicom. Možda ćete biti u situaciji da rešavate neverovatne paradokse, analizirate specifične događaje, posebno ako se bavite novinarstvom, medijima, marketingom, nekim vidom komunikacije. Od utorka, Venera ima pozitivan upliv na kreativne i stvaralački nastrojene podanike znaka. Emotivni život se menja na bolje a biće i iznenadnih, nesvakidašnjih susreta. Kolebanje između stare i nove ljubavi. Oprezno vozite.

RAK

Većina aspekata stavlja u prvi plan finansije i materijalnu sigurnost. Ova nedelja je delikatna zbog pomračenja Sunca koje deluje na oblast novca. To znači da pažljivo razmatrate svaku investiciju, da se ne upuštate u nepotrebne troškove i finansijske transakcije. Dakle, izbegavajte rizike, rasprave sa autoritetima, posebno ako se radi o poslovnim partnerima. Većinu planova možete realizovati krajem meseca. Posvetite se porodici, partneru i deci jer će Venera od utorka delovati na intimni život. Uživaćete u naklonosti i pažnji onih koje volite. Imate moć regeneracije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Delimično pomračenje Sunca je u vašem znaku, u subotu! Obično se oseća mnogo ranije a to znači da pažljivije razmatrate svaku odluku ali i svoje ponašanje. Izazovan aspekt sa Jupiterom još više naglašava ovaj aspekt jer podstiče ekstravaganciju. Naravno, nije svako sklon preterivanju, ali ako sebe ulovite u nerazumnim zahtevima, trošenju, ulaganju u skupe i besmilene projekte, povucite ručnu. Venera, od utorka, popravlja komunikaciju, pa ćete uživati u susretima sa bliskim rođacima, prijateljima, ali i flertu, zavođenju. Proveravajte krvni pritisak i rad srca.

DEVICA

Venera napušta vaš znak, od utorka, ali će zato imati blagotvoran uticaj na dobitke u narednom periodu. Ipak, neće ići sve glatko jer je Merkur još uvek u povratnom hodu. Dosta toga se odvija iza kulisa, tajno, ili vam se po glavi motaju razne poslovne kombinacije koje još uvek ne otkrivate javnosti. Kvadrat sa Jupiterom ukazuje na neslaganje sa poslovnim saradnicima, možda i razilaženje, samostalan biznis ako o tome maštate. Radite na usaglašavanju sa emotivnim partnerom oko porodičnih stvari. Naučite da se više odmarate i relaksirate.

VAGA

Venera je u tranzitu kroz vaš znak od utorka. Podstiče radost, lepotu, uživanje u društvenim događanjima i umetnosti. Na poslovnom planu izbegavajte rizične poduhvate, naročito finansijske prirode. Ravnoteža između vas i saradnika je, donekle, poljuljana ili se razilazite u stavovima. Suzdržanost  može biti od velike pomoći, do kraja meseca, ako ste u iskušenju da obećavate, ulazite u nove projekte bez prethodne provere. Kontradiktorni Venerini aspekti podstiču ljubav na prvi pogled, strastvenost, ali i raskide, vraćanje u prošlost. U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA

Naglasak je na ostvarenju ambicija u karijeri. Pomračenje Sunca deluje na specifičan način ako se bavite privatnim biznisom. U ovom periodu obratite pažnju na pravne i zakonske stvari, papirologiju, šta potpisujete i kakve dogovore ostvarujete. Ne dozvolite da budete žrtva tuđih manipulacija i zakulisnih radnji. Izvesne su rasprave sa autoritetima, saradnicima, ali sve to možete lako izbeći dobrom poslovnom strategijom. Mars deluje na porodične odnose i sve što se dešava u kući i ukazuje na dosta aktivnosti, tenzije. Tajne ljubavi ako ste slobodni. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, je u izazovnim aspektima sa Suncem i Merkurom. To podrazumeva veći stepen opreznosti u obraćanju javnosti, pisanju, poslovanju sa inostranstvom. Takođe, kada je reč o studiranju, pravnim i zakonskim stvarima. Obratite pažnju na izbor zastupnika, pregovarača, kod finansijskih špekulacija, komercijalnih i sportskih aktivnosti. Od utorka, Venera podstiče društveni angažman a to podrazumeva više zabave, slavlja, novih poznanstava. Moguć fatalan susret na žurci, ili će vas neko oboriti s nogu. Rasporedite svoje obaveze.

JARAC

Poboljšanje na poslovnom planu donosi Venera, od utorka. Odličan aspekt za uspostavljanje diplomatskih odnosa ali i rešavanje pravnih, zakonskih problema. Stavlja u prvi plan umetnike, muzičare, stvaralački nastrojene podanike znaka. U svakom slučaju, javnost vam je naklonjena, mediji, lakše pridobijate druge za svoje poduhvate a raste i popularnost. Izbegavajte veće troškove i operacije sa nekretninama. Sada su na ispitu dugogodišnje veze i brakovi. Moguća ljubavna afera kroz poslovne kontakte ako ste mlađi. Tegobe sa zglobovima.

VODOLIJA

Ove nedelje je pomračenje Sunca u opozitnom znaku, plus Uran, vaš vladar, kreće retro. Nije preporučljivo potpisivanje ugovora, naročito sa stranim kompanijama, ali ni sklapanje ortakluka sa prijateljima. Možda će vas razočarati neko u koga ste imali neograničeno poverenje i zato pažljivo razmatrajte svaku poslovnu ponudu. Rasprave sa autoritetima, šefovima, moćnim ljudima, neće doneti ništa osim što ćete se osećati kao izduvani balon. Od utorka je povoljan period za putovanja sa emotivnim partnerom, ili ljubavi na daljinu. Psihička napetost.

RIBE

Ukoliko ste poslovno vezani za inostranstvo, putovanja, budite spremni na iznenađenja i preokrete. Najbolje bi bilo da sve što je važno odložite za narednu sedmicu, a još bolje za kraj meseca. Usaglašavanje sa autoritetima, šefovima, rukovodiocima, ali i saradnicima, može biti izvor stresa, nesuglasica. Ipak, to su samo prolazne teškoće koje neće imati naročitog upliva na budućnost. Venera, od utorka, donosi dobitke preko ortakluka ili bračnog partnera. Podstiče strastvenost i čini vas magnetski privlačnim. Uživaćete u osvajanju i ljubavnim dešavanjima. Smanjite obaveze.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh