I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. novembra

OVAN

Ova nedelja je karakteristična zbog povratka Urana u vaš znak, od utorka. Već ste imali prilike da osetite delovanje ove planete iznenađenja u prethodnom periodu, s koji je trajao više od sedam godina. Ono što sada možete očekivati od ovog tranzita zavisi od vašeg natalnog horoskopa. Preokret sudbine, vraćanje starih nerazrešenih problema i šansa da ih se oslobodite zauvek. Takođe, afirmaciju kroz razna udruženja, napredovanje ili iskušenja. Ako osećate stagnaciju na emotivnom i ljubavnom planu, promenite strategiju. U odličnoj ste kondiciji.

BIK

U utorak Uran napušta vaš znak a to donosi značajne promene. Iako će se za par meseci ponovo vratiti, sada ste u prilici da trezvenije razmislite o svojim prioritetima i ciljevima. Ono što će vas najviše obradovati je tranzit Jupitera kroz polje bogatstva i finansija. Potrajaće oko godinu dana a najavljuje napredovanje, možda nasledstvo, dobitke kroz ortakluke, udruživanje, ili preko bračnog partnera. Možete se posvetiti investicijama. Posao i ljubav se preprliću ili će vas privući neko na rukovodećoj poziciji. U svakom slučaju, kontrolišite strasti. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Od četvrtka, Jupiter, planeta sreće, menja znak i u narednih godinu dana deluje na vaše polje partnerstva, javnosti i braka.Imaćete priliku da proširite lični uticaj u karijeri, poslovima, ili ostvarite ortakluke, udruživanja. Aspekt je povoljan za poslovne kontakte sa strancima, za putovanja, za preduzimanje humanitarnih akcija ili poduhvata koji podrazumevaju dobrobit na opštem planu. Obnavljanje emotivnih veza i dobici kroz brak, preko bračnog partnera, su još jedna od mogućnosti ispoljavanja ovog aspekta. Mlađima prilika za brak. Sklonost gojenju.

RAK

Ulazite u izuzetno povoljan poslovni i lični period. Od utorka severni lunarni čvor tranzitira vašim znakom. Donosi sreću, šansu za uspeh, posebno što će sredinom nedelje Jupiter preći u polje rada i svakodnevnih obaveza. Za neke je ovo šansa da dobiju dobro plaćen posao, ili bolje radno mesto. Inteziviraju se poslovni putevi i kontakti sa strancima, stranim firmama. Pojačavaju ambicije i sklad kroz timski rad. Prilično ste vezani za porodicu i najviše vremena provodite sa ukućanima, emotivnim partnerom. Obratite pažnju na koštano-zglobni sistem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Severni lunarni čvor napušta vaš znak od utorka i prelazi u polje tajni, podsvesti. Idealan za istraživače, naučnike i sve koji su naklonjeni duhovnosti. S druge strane, Jupiter od četvrtka deluje na oblast kreativnosti, zabave, sporta. Možete skrenuti pažnju na sebe javnim nastupima ako se bavite umetnošću, muzikom, glumom, sportom. Odličan aspekt za rad sa decom, eksponiranje kroz razne vidove zabave i rekreacije. Biće više izlazaka, putovanja, uživanja, sklonosti ka luksuzu i životu na visokoj nozi. Mnogima donosi ljubav, trudnoću, sreću sa decom. Prilično ste uravnoteženi.

DEVICA

Jupiter sredinom nedelje prelazi u vaše polje privatnosti i tu će delovati narednih godinu dana. Kako se radi o planeti sreće, možete očekivati neki vid ekspanzije i proširenja. Odličan aspekt za bavljenje nekretninama, privatnim biznisom, građevinskim operacijama. Za neke ovo može značiti odlazak u inostranstvo, neko bolje mesto za život ili proširenje kuće, renoviranje stambenog prostora. Takođe, uređenje doma, kupovina novih stvari i  slično. Sklonost ka vezivanju za porodicu, decu, bračnog partnera. Mlađi su još uvek naklonjeni eksperimentisanju u ljubavi. Rekreirajte se.

VAGA

Ova nedelja obiluje zanimljivim planetarnim promenama. Sa Venerom u vašem znaku uživaćete u poslovima koji ističu stvaralački i kreativni potencijal. Jupiter će od četvrtka tranzitirati polje komunikacije i kraćih putovanja, pa budite spremni da spakujete kofere kada se najmanje nadate. Aspekt donosi uspeh u literaturi, pisanju, novinarstvu, studiranju, poslovima gde je bitno povezivanje sa što većim brojem ljudi. Naklonost prijatelja i obrazovanih ljudi, ali pre svega, suprotnog pola. Međutim, vaša očekivanja su izuzetno velika, kada je reč o ljubavi. Aktivirajte se.

ŠKORPIJA

Još uvek ste pod uplivom Sunca što je izuzetno povoljno ako ste na rukovodećoj poziciji. Takođe, ako zavisite od javnog mnjenja. Jupiter u četvrtak napušta vaš znak ali će narednih godinu dana delovati na oblast prihoda. Donosi sreću po pitanju novca, zarada, materijalnog blagostanja a imate šanse i da se obogatite. Bolje ćete raspolagati imovinom, ili živeti u većem obilju, udobnosti, komforu. Odličan aspekt za finansijske špekulacije. Pomalo ste tajanstveni na emotivnom planu ili vas intrigira osoba koju ste nedavno upoznali. Konstruktivnije usmeravajte energiju.

STRELAC

Jupiter, vladar vašeg znaka, ujedno planeta sreće i ekspanzije, tranzitiraće od četvrtka vaš znak. Iskoristite njegov upliv u narednih godinu dana za ispunjenje ciljeva , kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu. On predstavlja svojevrsnu zaštitu, kao da imate anđela čuvara, posebno u kritičnim situacijama. Ali, pre svega nudi šansu za napredovanje, putovanja, kontakte sa strancima, uvećanje prihoda. Neki će stati na ludi kamen, pronaći idealnog partnera ili uživati u harmoniji porodičnog života. Utiče pozitivno na raspoloženje ali pazite na liniju, jer se možete ugojiti ili oslabiti.

JARAC

Venera ima odličan uticaj na diplomatiju i pravne poslove. Ipak, najviše se ispoljava kroz razne vidove umetnosti, kreativnosti, javnog života. Ostavljate povoljan utisak na javnost, a ostvarićete i značajne poslovne kontakte sa strancima. Biće konsultacija sa najrazličitijim grupama, timovima, klubovima, udruženjima i strankama. Jupiter će od četvrtka delovati na vaše polje tajni. Možda ćete više uživati u sopstvenom komforu i toplini svog doma. Zaokupljenost karijerom vas trenutno razdvaja od emotivnog partnera. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar, se ponovo vraća u polje komunikacija od utorka. U pozitivnom smislu ukazuje na briljantne zaključke, ubedljive govore, bolju organizaciju. S druge strane, pojačava nemir, pa je moguće rasipanje energije na više strana, poslova. Obratite pažnju na saradnju sa okolinom, nove kontakte, ispravnost tehnike, posebno ako često putujete. Jupiter će u narednih godinu dana uticati na porast prihoda a ukazuje i na podršku moćnih prijatelja, stranaka i udruženja. Lep period za ljubav i putovanje sa emotivnim partnerom. Pažljivo vozite.

RIBE

Jupiter, vaš vladar, od četvrtka tranzitira polje karijere. U narednih godinu dana imate šanse za profesionalno napredovanje, dobijanje novog, boljeg radnog mesta ili da se zaposlite ako to još niste. Pratiće vas sreća u mnogim  aktivnostima, a posebno ako ste naklonjeni grandioznim projektima, ostvarenju dugogodišnjih snova. Što smeliji potezi – to veći uspeh! Naravno, sve što je povezano sa inostranstvom biće pun pogodak. Ako ste slobodni, ovo je faza kada tragate za emotivnim partnerom ili se dvoumite između stare i nove ljubavi. Optimizam raste.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh