I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. marta

OVAN

Od utorka su Merkur i Venera u vašem znaku. Najavljuju period prepun aktivnosti, različitih interesovanja, putovanja, promene boravišta. Komunikacija je na zavidnom nivou, a sve to pogoduje novinarima, trgovcima, intelektualcima, studentima. Neki će otpočeti biznis ili dobiti poslovnu ponudu, krenuti na obuku, seminar. Ako ste u prilici, otputujte negde jer vas čeka prijatno iznenađenje i bogat društveni život. Ljubavi na prvi pogled su izvesne ako ste mlađi, slobodni i raspoloženi za poznanstva. Nervozu kanališite kroz bavljenje sportom.

BIK

Venera, kao vaš vladar, menja znak od utorka, tako da će imati uticaja na sve što se dešava iza vaših leđa. Ima značaja za umetnike, pisce, ali i sve koji rade u zatvorenim ustanovama, iza kulisa. Možda će vam prijati udaljavanje od svakodnevnice ili ćete se baviti poslovima koji podrazumevaju koncentraciju, analizu, istraživanje, konsultacije sa ekspertima. S druge strane, odnos sa saradnicima zahteva određenu vrstu kompromisa i prilagođavanja. Na emotivnom planu budite spremni na odricanja, iskušenja ali i tajne ljubavi. Boravite na svežem vazduhu ako ste skloni glavoboljama.

BLIZANCI

Ukoliko ste bili konfuzni u poslednje vreme, od utorka se situacija menja na bolje. Merkur je u znaku koji podstiče brzinu misli, intelekt ali i entuzijazam. Pažnja će biti na timskom radu, grupnim aktivnostima, sastancima, razgovorima i povezivanju sa prijateljima. Neki se posvećuju stranačkim aktivnostima, ili radu u humanitarnoj organizaciji, udruženju, omladinskim klubovima i slično. Odličan period za putovanja, promene i posvećivanje emotivnom ili bračnom partneru. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste mlađi. Uživajte u  zabavi.

RAK

Poslovne aktivnosti se inteziviraju pod uplivom Merkura i Venere od utorka. Odličan period za mlade, sve koji započinju nešto novo ili teže edukativnom usavršavanju. Očekujte dobitke od kulturnih delatnosti, intelektualnih poslova, novinarstva, pisanja, predavanja. Tokom ovog perioda, Mesec gradi pozitivne aspekte ka drugim planetama tako da uspešno izlazite na kraj sa rutinskim obavezama. Emotivna veza je moguća kroz poslovnu saradnju ako ste bez stalnog partnera. Privlači vas osoba na položaju. Više se relaksirajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ako ste se bili zabrinuti zbog finansija, dugova, kredita, poreza, možete, donekle, da odahnete. Odličan period za studente, učenje, snalaženje na fakultetu, ali i za dobijanje finansijske potpore. Merkur i Venera u polju inostranstva donose uspeh ako poslujete sa strancima, bavite se izdavaštvom, veletrgovinom, izvozno-uvoznim poslovima. Izvesna su poslovna putovanja ali će ih neki vešto povezati sa zadovoljstvom. Nisu isključene paralelne veze, flert i nova zanimljiva poznanstva. Preterana konzumacija stimulansa može poremtiti vitalnost organizma.

DEVICA

Merkur od utorka menja znak. Utiče na poslovnu i finansijsku situaciju. Nekima donosi promene, pod uslovom da su nezadovoljni svojim statusom. S druge strane, pogodan je za bankare, ekonomiste, sve koji se bave privatnim biznisom ili su u ortakluku. U prilici ste da se ozbiljnije pozabavite dugoročnim problemima ili rešavanju zamršenih situacija. Finansijske transakcije izbegavajte još neko vreme. Dosta ste posvećeni porodici i najviše vremena provodite sa ukućanima. Mlađi su skloni zavođenju, strastvenim susretima. Šetajte što više.

VAGA

Venera tranzitira polje javnosti i partnerstva od utorka. U aspektu sa Merkurom ima pozitivan upliv na komunikaciju. Mnoštvo poslovnih aktivnosti imaće blagotvoran uticaj na rejting ali i društveni život. Bićete u društvu mladih ljudi, obrazovanih, intelektualaca, novinara, pisaca, profesora. Možete rešavati pravne probleme ili će biti značajnijih pregovora, usaglašavanja, konsultacija sa klijentima. Odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom donosi radost i zadovoljstvo. Slobodni su u centru pažnje, na meti udvarača i skloni zaljubljivanju. Ograničite unos  slatkiša.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku što je idealno ako ste poslovno vezani za inostranstvo. S druge strane, donosi vesti iz daljine ili podršku nekog člana porodice. Merkur i Venera najavljuju mnoštvo aktivnosti od utorka. Uživaćete u novim kontaktima, saradnji sa mladim, talentovanim ljudima ako se bavite obrazovanjem, umetnošću i srodnim  aktivnostima. Retrogrdni Jupiter, u vašem znaku, daje šansu za vraćanje dugova. Naklonost kolege sa posla neće proći nezapaženo, pa povedite računa ako ste u braku ili dužoj emotivnoj vezi. Okrenite se sportu.

STRELAC

Jupiter, kao vaš vladar, menja smer kretanja od petka. Kako se radi o planeti sreće, to može biti šansa da se nešto ponovi, obnovi, da se neki ciklus dovrši ako se radi o finansijama. Takođe, lep aspekt za sportske aktivnosti, posebno što su Venera i Merkur od utorka u polju kreativnosti. Idealno za obrazovanje, usavršavanje u  nekoj oblasti, učenju ali i u radu sa omladinom. Većina je raspoložena za izlaske, provod, uživanje u predstavama, filmovima, muzičkim spektaklima. Privlačni ste za suprotni pol. Nova ljubav. U odličnoj ste formi.

JARAC

Ovo je period kada se okrećete privatnosti. To može biti zanimljivo ako se bavite privatnim biznisom, nešto radite kod kuće ali i ako ste okupirani nekretninama. Nekima će prijati odmaranje, pravljenje planova ili konsultacije sa istomišljenicima. Merkur i Venera najavljuju  nove poslovne aranžmane od utorka. Uglavnom, pogoduju  kreativcima. Obratite pažnju na komunikaciju sa bliskom okolinom, na dokumenta, račune, šta potpisujete jer ste skloni omaškama. Posvećenost porodici i onima koje volite imaće pozitivan uticaj na duh i telo. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Mesec, početkom nedelje, stimuliše društvenost. Deluje na karijeru tako što vas prijatelji promovišu. Napredovanje kroz sudske ili prosvetne institucije. Imaćete uspeha i u finansijskim transakcijama, špekulacijama jer ste praktično nepobedivi. Merkur i Venera deluju pozitivno na komunikaciju od utorka. Donose uspeh u studiranju, književnom radu, novinarstvu, umetnosti, ali i komercijalnim poslovima. Odličan aspekt za kraća putovanja, kontakte sa bliskom rodbinom. Romantični susreti za mlađe i ljubavi na prvi pogled. Izbegavajte stres.

RIBE

Venera i Merkur napuštaju vaš znak od utorka. Delovaće na oblast finansija. Donose prihode sa više strana, od novih poslovnih poduhvata, posebno ako se bavite pisanjem, umetnošću ali i trgovinom. Za vas je bitno da ste dosledni u pridržavanju pricipima jer će vas to izdvojiti od konkurencije. Izbegavajte nesuglasice, konflikte, sudske parnice i bilo kakva odugovlačenja. Harmonija u braku je nešto što ima čaroban efekat na vašu psihu. Ako ste slobodni može vas zainteresovati kolega sa posla. Ne dozvolite da vas senzitivnost izbaci iz ravnoteže.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh