I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. juna

OVAN

Ove nedelje vaš vladar Mars prelazi u vodeni znak, gde je nešto slabiji, a to često donosi promene. Kako je u polju privatnosti, većina je usmerena na porodičan biznis ili radove koji se, uglavnom, obavljaju kod kuće.Venera ukazuje na dobitke i finansijski uspon kroz poslovne ortakluke ili udruživanje. Raspoloženi ste za učenje, razmenu informacija a biće i kraćih putovanja. Možete se pozabaviti administracijom, prepiskom i sređivanjem papirologije. Izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom i ukućanima. Ljubav na prvi pogled za mlađe. Osetljivost stomaka.

BIK

Od utorka je Venera u vašem znaku što pozitivno utiče na raspoloženje. Većina se oslobađa pritiska o ispunjavanju rokova. Društvena orijentacija podrazumeva spremnost na kompromise, sklapanje novih poznanstava. Aspekt je idealan za sve koji su kreativni, umetnički nastrojeni ili zavise od medija. Očekujte prihode sa više strana ako ste na rukovodećoj poziciji ili upravljate privatnom firmom. Lep period za ljubav, uživanje i zabavu sa onima koje volite. Želja za promenom na emotivnom planu donosi zanimljivo iskustvo ako ste slobodni. Puni ste energije.

BLIZANCI

Od srede je Merkur u vašem znaku tako da ćete biti u svom elementu. To je period ispunjen mnoštvom interesovanja, aktivnosti i kraćih poslovnih putovanja. Aspekt podrazumeva promene posla, boravišta, okoline ili saradnika. Obratite pažnju na prihode, raspolaganje imovinom. Mars u kući finansija može doneti brze zarade, ili neobične poslove, situacije koje vam idu na ruku. U petak je pun Mesec, u vašem sedmom polju partnerstva, što je idealno ako potpisujete ugovore o saradnji. Većina je sklona tajnim ljubavima. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RAK

Tranzit Marsa kroz vaš znak je priličan izazov. Možete biti podložni promenama raspoloženja, nestrpljivi, posebno kada je reč o poslu i karijeri. Aspekt je dobar za sportiste, atlete, sve koji se bave militantnim profesijama, za hirurge ali i mehaničare, tehničare. Drugima lako namećete svoj autoritet i tempo  rada ali vodite računa da ne preterate. U petak je pun Mesec u vašem polju rada ali i zdravlja. Možda ćete uspešno privesti kraju neki projekat ili posao. Društveni život je u usponu, tako da se okrećete prijateljima i novoj simpatiji. Moguća išijalgija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Ulazak Venere u polje karijere podstiče optimizam. Bićete okruženi ženskim društvom, umetnicima, lepim ljudima, glumcima, pevačima, manekenima. Uspeh je zagarantovan ako se bavite šou-biznisom, modom, poslovima gde je bitan imidž lepote. Neki su usmereni na socijalna dešavanja, okupljanja, stranački rad, rešavanje društvenih problema. Podrška uticajnog prijatelja u ostvarenju planova neće izostati ako je zatražite. Ako vas privlači osoba iz poslovnog okruženja, krajnje je vreme da nešto preduzmete. Povedite računa o tome šta unosite u svoj organizam.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak od srede. Utiče na profesionalni život i najavljuje promene. Komunikacija je pojačana tako da će biti puno susreta, dogovora, predavanja. Odličan aspekt za trgovce, pisce, intelektualce, profesore, novinare i slične profesije. Dosta pažnje  biće usmereno na organizaciju poslova, sprovođenje reformi i novih radnih metoda ako ste deo tima. Neki planovi podrazumevaju povećane finansijske troškove. Strasti između vas i partnera transformisaće se u romantičniji odnos, što će vam, itekako, prijati. U dobroj ste formi.

VAGA

Karijera je pod uplivom Marsa što ukazuje na dinamičan i aktivan period. Jača volja za uspehom, izdržljivost i osećaj za realnost. Ponekad inicira novi posao, posebno ako se bavite manuelnim  radom. S druge strane, može ukazati na borbu da se održi položaj ako stremite  napredovanju. Izbegavajte rasprave sa autoritetima, isterivanje pravde i nepopustljivost. Venera, kao vaš vladar, menja znak i donosi poboljšanje na finansijskom planu ako ste u nekom ortakluku. Sklonost hedonizmu odraziće se i na ljubavni život. Inicijativu prepuštate dragoj osobi. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Ove nedelje dosta planeta menja znake, pa tako i vaš vladar Mars. Iako je u znaku svog pada, ima prilično dobar upliv na poslove sa inostranstvom. Dakle, ako ste planirali saradnju sa stranim kompanija ili  odlazak u  neku drugu zemlju, sada to možete realizovati. Javni i društveni odnosi su zaštićeni Venerinim uplivom, što pogoduje sklapanju ortakluka. Takođe, rešavanju pravnih stvari, potpisivanju važnih  ugovora. Ako ste usamljeni, ovaj aspekt govori o upoznavanju emotivnog ili bračnog partnera. Vodite računa o unosu tečnosti.

STRELAC

Sada ste u  zanimljivoj fazi  jer Jupiter, vaš vladar, kreće direktno, u petak. Toga dana je i pun Mesec u vašem znaku. Može doneti uspeh na mnogim poljima, ali najbolji upliv ima na poslove sa inostranstvom. Svakako, radi se o krupnijem biznisu, projektima od većeg značaja. Sve što ste do sada planirali, o čemu ste maštali a dugo se odlagalo, može da se realizuje. Merkur je idealan za dogovore, potpisivanje ugovora ali i putovanje. Lep period za ljubav i zabavu ako ste mlađi ili bez stalnog emotivnog partnera. Vitalni ste i prilično aktivni.

JARAC

Prilično ste aktivni i odlično se snalazite u obavljanju svakodnevnih poslova. Idu vam od ruke uslužne delatnosti, sve što je povezano sa administracijom, trgovinom i intelektualnim poslovima. Kako je Mars u opozitnom polju budite obazrivi kada je reč o pravnim stvarima. Takođe, vodite računa šta javno izjavljujete, potpisujete i ne ulazite u konfliktne situacije. Aspekt vas čini dominantnim ali to može narušiti harmoniju u braku, ili  emotivnom odnosu. Dakle, više tolerancije u ljubavi. Moguća nervoza stomaka.

VODOLIJA

Na poslovnu situaciju utiče tranzit Marsa koji, obično, znači veliki angažman. Dakle, većina neće dizati glavu od posla. To mogu biti vlasnici restorana, kafića, ali i zdravstveni radnici. Nekima ovaj aspekt donosi novi posao, produženje ugovora, prekovremeni rad. Najbitnija je  dobra organizacija i da ne gubite vreme na sitnice. Merkur u kući kreativnosti donosi uspeh u pedagoškom radu, sportu, aktivnostima vezanim za decu. Venera u kući intime ukazuje na zadovoljstvo u porodičnom krugu, sa partnerom i onima koje volite. Odmarajte se više.

RIBE

Vaš suvladar Jupiter kreće direktno, krajem nedelje, i ukazuje na pozitivne promene. Utiče na javne poslove  i društveni angažman. Očigledno, menjate smer u karijeri ili prelazite na bolju poziciju.To najavljuje i pun Mesec u kući karijere, odnosno da  je došlo do kulminacije i da se nešto zaokružuje u vašem životu. Venera utiče na komunikaciju i ukazuje na prijatne susrete, zadovoljstvo u razmeni iskustava. Mlađima donosi ljubav na kraćem putovanju. Oni u braku, uživaće u harmoniji svog doma sa ukućanima. Prijaće vam sportske aktivnosti.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh