I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12.februara

OVAN – Dok je Mars u dobrom aspektu sa Merkurom brzo rešavate svaku situaciju.Studentima donosi uspeh na fakultetu ako se bave lingvistikom, prevođenjem, učenjem stranih jezika.Povoljan je za transport, trgovinu,popravke, časove vožnje ili pohađanje auto škola.Odlično se snalazite u krupnom biznisu gde se operiše velikim sredstvima, međunarodnim  vezama i kontaktima.Krajem nedelje budite oprezni u sklapanju novih ugovora.Izazovan aspekt sa Neptunom je često indikator trikova, ali i tajnih ljubavnih veza. Jačajte imunitet jer ste skloni infekcijama.

BIK – Sredinom nedelje Venera u aspektu sa Uranom donosi nesvakidašnje situacije.Zanimljiv susret ili poslovnu ponudu ako ste kreativni ili naklonjeni umetnosti.Stavlja u prvi plan dizajnere, slikare, modne kreatore, dekoratere,sve koji se bave šou-biznisom i avangardnim poslovima.Lako privlačite pažnju javnosti i obično ste okruženi mladim, lepim,  talentovanim ljudima.Venera menja znak krajem nedelje, tako da će biti egzaltirana u narednom periodu.Mislićete samo na ljubav,zadovoljstvo i provod.Zaljubićete se ako već niste.Krećite se ako patite od proširenih vena.

BLIZANCI – Naglašena je intelektualna aktivnost i poslovi koji podrazumevaju inovacije.Merkur podstiče veze sa inostranstvom, strancima, što je idealno za predavače, prevodioce, učenje i studiranje na daljinu.Krajem nedelje Venera prelazi u polje karijere što ukazuje na mogućnost eksponiranja kroz neki vid umetnosti.Aspekt vas čini omiljenim saradnikom ili će vas neko protežirati  u javnim krugovima.To može biti i vaš emotivni partner jer ste sada u prilici da se zaljubite u nekoga ko je na rukovodećoj poziciji.Posvetite se rekreaciji i opuštanju.

RAK – Ovo je period kada ste izuzetno aktivni i okupirani svakodnevnim obavezama.Sa Marsom u polju rada nema predaha posebno ako se bavite pružanjem usluga, lečenjem, medicinom, farmacijom, ili ste vlasnik privatne radionice.Većina je često na putu,u interakciji sa saradnicima. Obratite pažnju na komunikaciju krajem nedelje jer ste skloni konfliktima i nesmotrenosti. Venera donosi  nesvakidašnje emotivne susrete mlađima i svima koji su slobodni.Ulazite u fazu lepih ljubavnih dešavanja.Izbegavajte iscrpljivanje na radu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Dok je Sunce u kući javnosti i partnerstva možete se pozabaviti ugovorima, konsultacijama, pravnim poslovima. Stalo vam je do popularnosti, utiska koji ostavljate na druge , tako da su usaglašavanje i saradnja u prvom planu.Društveno ste aktivni, svuda vas pozivaju i ne propuštate  nijedan događaj od javne važnosti.Odlično se snalazite u sportu i poslovima zabavnog karaktera.Krajem nedelje Venera donosi dobitke kroz ortakluke.Ima zanimljiv uticaj na ljubavno-erotski život.Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini.Izbegavajte preterivanja u bilo čemu.

DEVICA – Većina je okrenuta privatnom biznisu ili poslovima koji se obavljaju kod kuće.Neophodna je dobra organizacija kako bi nagomilane poslove obavili u što kraćem roku.Možete se osloniti na proverene saradnike a neki će preuzeti deo vaših obaveza.Sada je prilika za sklapanje novih ugovora, aranžmana ili usaglašavanje sa autoritetima.Krajem nedelje Venera prelazi u polje javnosti i partnerstva što možete iskoristiti za pravne konsultacije.Ima pozitivan uticaj na bračne odnose a ženama donosi brojne obožavaoce i novu ljubav.Pažljivo u saobraćaju.

VAGA – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku.Podstiče društvenost i afirmaciju u karijeri uz pomoć žena.Bićete pod uplivom mase ili većeg broja ljudi, pa je važno da odredite prioritete.Naglašena je oblast kreativnosti, zabave, sporta, umetnosti, što znači da tome pridajete važnost.Krajem nedelje Venera prelazi u polje rada .Ukazuje na prijatne susrete sa saradnicima posebno ako se bavite pružanjem usluga, kozmetikom, medicinom, lepotom.Privlačnost raste, što će doprineti brzom uspostavljanju kontakata sa suprotnim polom.U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA – Mars u kući novca donosi uspeh u manuelnim poslovima, sportu,privatnom biznisu sa strancima.Krajem nedelje su izvesne promene. Izbegavajte rizične poduhvate i saradnju sa neproverenim osobama.Finansijske transakcije su nešto u čemu se odlično snalazite, kao i poslovi sa nekretninama.Možda ćete biti u prilici da se pozabavite nasleđem ili iznajmljivanjem prostorija, lokala i slično.Venera ima lep upliv na ljubavni i društveni život.Ovo je period zaljubljivanja, prijatnih susreta, uživanja u zabavi i umetničkim doživljajima.Izbegavajte nikotin i alkohol.

STRELAC – Komunikacija je naglašena , saradnja sa drugima, posredovanje, preliminarni dogovori, organizacija i menadžment.Aspekti su odlični za trgovce,štampare,distributere,novinare, sve koji se bave intelektualnim poslovima.Konstantno ste u pokretu,  teško vas je pronaći kod kuće jer ste ili za volanom ili na putu.Značajan period za studente, predavače i sve koji primaju ili dele informacije.Krajem nedelje pronalazite vreme za sebe, porodicu i uživanje kraj drage osobe.Skloni ste sportu a imate i moć regeneracije.

JARAC – Okupiraju vas finansije, materijalna sigurnost i mogućnost ulaganja u nove poslove. Početkom nedelje Mesec stavlja u prvi plan javne ličnosti, rukovodioce i sve koji zavise od medija.Uglavnom, držite konce u svojim rukama, ali ste uvek na oprezu, što nije bez razloga. Možda ste na dobrom putu da razotkrijete  malverzacije ili neku  prevaru ako se bavite militantnim poslovima.Venera će uticati na komunikaciju sa okolinom i bliskom rodbinom.Uživaćete u kraćim putovanjima i osvajanju suprotnog pola ako ste slobodni.Kondicija je na zavidnom nivou.

VODOLIJA – Pozitivne planete okupiraju vaš znak, tako da ste u svom elementu.Privlačite pažnju okoline svojim intelektom, mudrošću, inovacijama.Saradnju uspostavljate sa zanimljivim, mladim osobama, ekspertima u različitim oblastima, sa umetnicima.Krajem nedelje Venera napušta vaš znak ali će imati odličan uticaj na prihode i finansije.Izvesni su novi poslovni aranžmani ako ste kreativni.Maksimalnu pažnju posvećujete emotivnom partneru a i on vama. Možda će se pojačati strasti ali to neće poljuljati vaš odnos. Hedonizam vas još uvek ne napušta.

RIBE – Mars utiče na karijeru i donosi uspeh sportistima i svima koji su borbeni, aktivni i taktični.Sve zavisi od vas.Ako se ne snalazite najbolje, možete biti na udaru konkurencije, oponenata. Ipak, većina postiže uspeh vrednim i požrtvovanim radom.Krajem nedelje Venera tranzitira vaš znak gde je egzaltirana.Stavlja akcenat na društvena događanja,nova poznanstva ali podstiče i želju za promenom.Idealna za umetnike, sanjare, romantike. Čini vas zaljubljivim, prijemčivim za tuđa osećanja i magnetski privlačnim za suprotni pol.Opustite se uz prijatnu muziku, knjigu ili filmove.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh