I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. avgusta

OVAN

Mars, vaš vladar, je u polju kreativnosti, zabave, sporta, i naglašava preduzimljivost. Skloni ste preteranom trošenju energije, temeljnom radu, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Većina je usmerena na grupne aktivnosti, pedagoški rad, zabavu i sve što je povezano sa decom i omladinom. Mogući su zanimljivi pregovori o projektima vezanim za inostranstvo, krajem nedelje. Prilično ste senzualni i puni očekivanja kada je reč o emotivnim odnosima. Ovo je period avantura, strastvenih susreta, ljubavi na prvi pogled. Izuzetno ste vitalni.

BIK

Napetost koju osećate već duže vreme polako popušta. Već od četvrtka možete osetiti pozitivne promene koji će se ispoljiti u komunikaciji sa okolinom. Naročito u kontaktu sa autoritetima, ali i sa strancima, ako sa njima poslovno sarađujete. Venera u dobrom aspektu sa Jupiterom ukazuje na finansijsku dobit, sklapanje unosnih poslova sa inostranstvom ili dobijanje materijalne podrške. Sve što započnete u ovom periodu, biće dugoročno isplativo. Uživaćete u društvenoj angažovanosti, popularnosti, zabavi. Ako ste slobodni, može vas privući neko stariji ili na položaju. Optimizam.

BLIZANCI

Poslednjeg dana u nedelji Merkur će promeniti znak. To znači da će tokom vikenda biti na poslednjim stepenima i da je neophodan oprez. Njegov upliv se najviše manifestuje u oblasti finansija i poslovanja. Izbegavajte potpisivanje dokumenata, sklapanje novih sporazuma i ugovora, takođe, rešavanje pravnih problema ili sudske procese. Sada ste u prilici da planirate neko zanimljivo putovanje u dvoje ili da partneru prepustite inicijativu. Mlađi su raspoloženi za izlaske, nova poznanstva, a nije isključena ni simpatija u susednom gradu. Nervoza.

RAK

Najzad stižu dobre vesti kada je reč o finansijama. Trud se isplatio i sve ono u šta ste ulagali daje rezultate. Posebno kada  je reč o poslovima sa inostranstvom. Biće prostora za nova ulaganja i širenje poslovnog uticaja. Naglašeno polje zarada daje šanse za uspešno obavljanje novčanih transakcija. U fazi kada raste Mesec, vaš vladar, imate bolje reakcije i pronalazite bolja rešenja za sve probleme. Iskoristite to i u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Pažljivo birajte reči kako ne bi urušili stabilnost veze. Sporije varenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U ovom periodu postižete uspeh na mnogim poljima. Sunce u dobrim aspektima sa Jupiterom i Venerom obezbeđuje popularnost u društvu. Naklonost pretpostavljenih ili autoriteta doprinosi lakšem usponu, pod uslovom da ste zainteresovani za neku od državnih funkcija. Aspekti podrazumevaju priliku koja vam se pruža a od vas zavisi u šta ćete uložiti svoje talente i sposobnosti. Moguća su putovanja u inostranstvo ili ćete biti u prilici da nešto bitno promenite u svom životu. To može biti i emotivni status, odnos prema partneru. U odličnoj ste kondiciji.

DEVICA

Ako ste se usmerili na privatne poslove i aktivnosti koje podrazumevaju neku vrstu izolacije, onda ste na dobitku. Kod većine preovladava potreba za radom u tišini što će se nastaviti i tokom naredne sedmice. Ovaj period iskoristite za kristalizaciju ideja i usaglašavanje sa potencijalnim saradnicima. Merkur će krajem nedelje promeniti znak a njegov tranzit na poslednjim stepenima podrazumeva pažljiviju komunikaciju. Takođe, izbegavajte kritičnost i rasprave sa neistomišljenicima. Sreća vas prati na ljubavnom planu. Tajni susreti ako ste slobodni. Osetljiv stomak.

VAGA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja u prvi plan karijeru i mogućnost afirmacije kroz ženske uticaje. Venera u lepom aspektu sa Suncem i Jupiterom podstiče društvenost, pa ćete ovih dana sklapati prijateljstva i uživati u naklonosti okoline. Spretnost i umeće taktiziranja imaće povoljan učinak na finansijske transakcije i poslove sa inostranstvom. Ipak, do kraja nedelje izbegavajte potpisivanje novih ugovora. Naklonjeni ste promenama što će se najviše ispoljiti na emotivnom planu. Duge veze se produbljuju, a nove ljubavi imaju odličnu perspektivu. U top formi ste.

ŠKORPIJA

Prilično ste ponosni na ono što ste postigli u karijeri. S pravom, jer samo vi znate koliko ste uložili energije i truda. Ipak, niste od onih koji spavaju na lovorikama a ne podležete ni laskanju. Jupiter ima odličan upliv na finansije i poslove sa inostranstvom. Sada ste u prilici da realizujete dugoročne projekte ili nešto što podrazumeva veća finansijska ulaganja. Nije isključeno preuzimanje veće odgovornosti ili položaja od poverenja. Ako ste slobodni može vas privući osoba koja je na visokom položaju. Oni u braku ili dužoj vezi, teško usklađuju porodične i poslovne obaveze. Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC

Ovo je period ekspanzije i napredovanja. Jupiter je u dobrim aspektima sa Suncem i Venerom tako da lako skrećete pažnju na sebe. Možete putovati i kroz poslovne kontakte sa strancima profitirati. Odličan period za bavljenje spoljnom trgovinom, krupnijim biznisom, izdavaštvom. Takođe za aktivnosti povezane sa sportom, naukom, stvaralaštvom ili učešće na raznim konferencijama, simpozijumima i slično. Većina je u veselom raspoloženju i rado viđen gost na slavljima, zabavama… Sreća vas prati u ljubavi. Kondicija je na zavidnom nivou.

JARAC

Do kraja nedelje budite obazrivi u javnoj komunikaciji. Izbegavajte kritičnost, rasprave sa neistomišljenicima, naročito sa autoritetima i starijim osobama. Sačekajte narednu sedmicu ako sklapate nove ugovore, potpisujete važna dokumenta ili birate pravne zastupnike. Strpite se i kada je reč o ulaganju novca, značajnim kupovinama stanova, zemljišta, lokala i slično. U boljoj ste situaciji ako ste profesionalno vezani za inostranstvo ili neku stranu firmu. U odnosu sa dragom osobom pokažite više tolerancije i razumevanja. Raspoloženje se popravlja.

VODOLIJA

Razapeti ste na više strana ali nekako stižete da sve obavite u predviđenom roku. Pomalo vas frustrijaju administrativne obaveze i rutinski poslovi. Obratite pažnju na papirologiju, ovih dana, kako ne biste napravili propust. Možda će vas iznenaditi nemarnost nekog od saradnika ili kritika starije osobe. U svakom slučaju izbegavajte verbalno sučeljavanje. Uspeh ostvarujete u velikim projektima i svemu što vas povezuje sa putovanjima, inostranstvom. Ovo je period važnih emotivnih odluka, romantičnih susreta i pravljenja zajedničkih planova. Putujte!

RIBA

Planovi se realizuju korak po korak ali sada dobijaju na ubrzanju. Mogu vas iznenaditi zanimljivom ponudom za saradnju ili učešće u projektu od opštedruštvenog značaja. Jupiter, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Suncem, što vam daje vetar u leđa, kada je reč o podršci na visokom nivou. Možda ćete spojiti lepo i korisno, odnosno putovanja i privatan biznis. Ipak, ne zanemarujte svakodnevne obaveze i administraciju. Poslovna saradnja sa emotivnim ili bračnim partnerom je za vas od presudne važnosti. Moguća simpatija na radnom mestu. Više se odmarajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh