I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. aprila

OVAN

Odličan period za sklapanje prijateljstava, nova poznanstva, pridobijanje javnosti, medija. Sada ste pod uplivom više planeta koje su u dobrom aspektu sa vašim vladarem Marsom. To znači da se uključujete u različite društvene aktivnosti, da sve obavljate sa lakoćom i vedrinom. Od petka budite na oprezu ako se suočavate sa situacijama koje nisu uobičajene. Posebno ako se radi o otkrivanju tajni ili zakulisnih radnji. Ne emotivnom planu je sve kako se samo poželeti može. Zaljubljeni ste, strastveni i otvoreni u ispoljavanju naklonosti. Rasporedite obaveze kako bi izbegli umor.

BIK

Kao da ste se učaurili ili kujete tajne planove sa istomišljenicima. Ovih dana ste raspoloženi za analize, konsultacije sa različitim interesnim grupama, istraživanje novih stvari. Venera u polju podsvesti navodi na duboka razmišljanja, preispitivanje prošlosti, ali i bavljenje aktivnostima koje pružaju zadovoljstvo. Pre svega, umetnošću, muzikom, stvaralaštvom, vajarstvom, plesom, baletom, gmnastikom… Skloni ste naglom zaljubljivanju, ali i preterivanju, velikim očekivanjima koja se, uglavnom, ostvaruju. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

BLIZANCI

Imate utisak da se od vas očekuje da date svoj maksimum u novom projektu. Merkur je promenio znak i sada mnogo bolje funkcionišete ali poturidite se da ne razbacujete energiju na više strana. Letećete od jednog sastanka do drugog, baviti se organizacijom poslova, reformama, marketingom, promocijama, animiranjem javnosti. Kraći put je izvestan u prvoj polovini  nedelje, dok je vikend idealan za okupljanje sa prijateljima ili porodicom. Jedno romantično druženje prerasta u nešto mnogo vtiše. Priuštite sebi više rekreacije i odmora.

RAK

Mesec je u poslednjoj fazi a to podrazumeva veći oprez u svemu što preduzimate. Dakle, pre nego što započnete nešto novo, a to će biti već naredne nedelje, učinite dodatni napor, kako ne bi došlo do nekog propusta. Kada je reč o karijeri, imate izuzetno dobru reputaciju u javnosti ali i od strane kolega. Drugi rado sarađuju sa vama a ovih dana privodite kraju konsultacije sa autoritetima i potencijalnim saradnicima. Neko obleće oko vas već duže vreme, što vam imponuje, jer se radi o nadređenom ili osobi koja se visoko kotira u profesionalnim krugovima. Blaga tenzija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U ovom periodu se šanse za napredovanje i poslovni uspeh enormno povećavaju. Ambiciozni ste a oni od kojih zavisite su prepoznali vaše potencijale i spremni su da vas protežiraju. Do srede se možete pozabaviti papirologijom, administracijom, potpisivanjem ugovora a biće i konstruktivnih razgovora sa autoritetima. Ništa ne prepuštajte slučaju i pažljivo osluškujte sugestije sa strane. Sunce je još uvek u aspektu sa Venerom što vas čini prilično atraktivnim za suprotni pol. Partner vas obasipa pažnjom a poželjno je da uzvratite istom merom. Vitalni ste.

DEVICA

Promena radnog mesta je nešto o čemu maštate već neko vreme. Da li će doći do realizacije zavisi od okolnosti na koje ne možete da utičete. Od petka budite obazriviji u javnoj komunikaciji, aktivnostima koje podrazumevaju neki stepen rizika. Odlično se snalazite u finansijskim transakcijama,bankarskim operacijama a biće i lepih vesti kada je reč o prihodima. Pre svega, kroz  neki vid partnerstva, udruživanja. Strastveni ste, avanturistički raspoloženi ali ako ste u dužoj vezi izbegavajte eksperimente i sedenje na dve stolice. Razmišljate o korekciji ishrane.

VAGA

Partnerski i javni odnosi su u prvom planu. Biće korenitih promena, pa je neophodno da o svemu dobro razmislite. Ne dozvolite da vam drugi nameću svoje mišljenje ili diktiraju kako i šta da radite. Venera u dobrom aspektu sa Suncem ukazuje na naklonost autoriteta, da je društveni angažman u punom zamahu, kao i sticanje popularnosti. Možete uspešno obavljati pravne i diplomatske poslove. Ovo je srećan period za ljubav, pronalaženje odgovarajućeg partnera za sve koji su slobodni. Iskoristite svaki slobodan trenutak za šetnju i boravak u prirodi.

ŠKORPIJA

Svakodnevni poslovi se odvijaju prilično dobro. Zadovoljni ste učinkom, saradnicima, zaradom. Od petka su moguće nepredviđene situacije ili prepreke koje se tiču finansija. Eventualno, zaostali računi, porezi, krediti, osiguranje, sve što ima veze sa nekretninama. Svakako, izbegavajte sumnjive transakcije i ne poveravajte važne informacije. Mars u izazovnom aspektu sa Neptunom je zanimljiv za istraživanje i sve koji se bave kriminalistikom. Ljubav i poslovi se prepliću. Pokušajte da se distancirate kako odnos sa partnerom ne bi trpeo. Zdravije se hranite.

STRELAC

Usmereni ste na aktivnosti i poslove koji podrazumevaju zabavu, ili pružaju neki vid zadovoljstva. Idealan period za sportiste, trenere, fitnes instruktore, privatnike, sve koji se bave obrazovanjem, vaspitanjem ili su vlasnici agencija. Što se tiče javnih poslova, obratite pažnju na period od petka. Pre svega, ako nešto potpisujete, rešavate pravne zavrzlame ili razmišljate o sklapanju novog poslovnog ugovora. Komunikacija sa emotivnim partnerom je prilično zamagljena ili nešto tajite jedno od drugog. Imate snažnu moć regeneracije.

JARAC

Ne dižete glavu od posla i svakodnevnih obaveza. Skloni ste podmetanju leđa za druge, prekovremenom radu, a kulminacija je u drugoj polovini nedelje. Budite pažljivi oko papirologije, administracije, računa, knjigovodstva, jer su moguće omaške, manji propusti. Nije isključeno otkrivanje tuđih grešaka, malverzacija, što vas može dodatno opteretiti. Privatan biznis je nešto gde se odlično snalazite i gde možete očekivati napredovanje. Porodici uvek dajete prioritet kao i odnosu sa emotivnim partnerom. Najbolje se relaksirate i opuštate kod kuće.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. U prvom planu je masovna komunikacija, odnosi sa ženama, porodicom… Rasprave oko nezavisnosti, slobode, ali i inovacijama u nauci, tehnici, telekomunikacijama, astrofizici. Naglašeno polje komunikacije ukazuje na kraća putovanja, interakcije sa okolinom, bliskom rodbinom. Skloni ste primanju i davanju informacija, učenju, pisanju, komercijalnim poslovima. Izvesne su promene na emotivnom planu ako ste bez partnera. Oni u vezi se odlično zabavljaju. Slabija cirkulacija.

RIBE

Neptun, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom. Aspekt ćete osetiti  u drugoj polovini nedelje. On pomalo slabi energiju ili vas čini dezorjentisanim, pa imajte to u vidu ako donosite važne odluke. Ponekad se manifestuje kroz propuštanje šansi, ili kao razočarenje zbog tajnih neprijateljstava i slično. Ne dozvolite da vas obeshrabre takvi postupci jer nemate razloga za povlačenje. Odličan period za finansije i privatan biznis. Možda ste frustrirani zbog porodičnih obaveza ili teško usklađujete emotivni i poslovni život. Uspostavite harmoniju.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh