I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. septembra

OVAN

Vaš vladar Mars menja znak od utorka. To znači da ulazite u fazu pojačane aktivnosti jer deluje na polje rada i svakodnevnih obaveza. Odličan je za obavljanje tehničkih poslova, mehaničarskih i sve zanatske delatnosti. Dakle, sve što podrazumeva preciznost, metodičnost, analitičnost.Krajem nedelje Merkur inicira poslovne susrete, dogovore ali i putovanja. Neki se posvećuju pisanju, administraciji i učenju. Sreća vas prati u ljubavi i braku. Potencijalnog partnera možete upoznati na nekoj zabavi, proslavi ,ako ste slobodni.Izbegavajte iscrpljivanje.

BIK

Još uvek ste usmereni na privatne poslove, porodični biznis i sve što se odnosi na  nekretnine, zemljište, građevinu. Mars od utorka ima pozitivan uticaj na sportske aktivnosti ali i finansijske špekulacije.Možete se istaći kroz organizaciju, stvaralaštvo, pedagoški rad i posredništvo.Kako se budete aktivirali u oblastima zabavnog karaktera, tako će rasti produktivnost i uspeh u finansijskoj oblasti. Na neki način ste zaštićeni ili uživate u podršci saradnika,nekog autoriteta. Venera ima lep upliv na porodična dešavanja, odnos između vas i bračnog partnera. Odličan imunitet.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

BLIZANCI

Direktno kretanje Merkura, od utorka, ukazuje na pozitivne promene. Krajem nedelje menja i znak, tako da ste u situaciji da se fokusirate na  realizaciju planova. Većina planeta deluje na oblast privatnosti, što je povoljno za obavljanje poslova kod kuće. Takođe, za sve koji su vlasnici sopstvene firme. S druge strane, Mars ukazuje na radove u kući, renoviranje, popravke. Inventivnost raste, tako da lako skrećete pažnju na sebe i svoj rad. Većina je naklonjena porodičnom okupljanju i zabavi sa decom. Ljubav na kraćem putu za mlađe. Pažljivo sa medikamentima.

RAK

U utorak je pun Mesec u vašem polju inostranstva, studiranja, daljina. Ukazuje na čežnju za promenama, idealizam koji nagoni na specifične aktivnosti. Nisu isključene vesti, informacije koje već odavno priželjkujete. Ipak, budite obazrivi u komunikaciji jer Mars komplikuje odnose sa rodbinom i bližom okolinom. Moguće su interakcije sa pravnim službama,agencijama, trgovačkim putnicima. Vodite računa o o dokumentima i šta potpisujete ovih dana. Konstantno se vraćate u prošlost kada je reč o ljubavi. Većina je privržena partneru. Psihosomatske tegobe.

LAV

Mars napušta vaš znak od utorka a Merkur krajem nedelje. Delovaće na oblast finansija, zarada i materijalne sigurnosti. Sada ste u prilici da naplatite sve što ste do sada uradili ili da se oslobodite dužnika. Biće šansi za nove poslovne aranžmane sa inostranstvom. Uglavnom, većina uživa u pažnji i naklonosti poslovnih saradnika i okoline. Sve to doprinosi ispunjavanju društvenih i finansijskih interesa. Ovo je period strastvenih ljubavi, zaljubljivanja, udvaranja i uživanja u izlascima. Harmonija vlada i u porodici. Blistate!

DEVICA

Dinamičan period je pred vama. Pre svega, Merkur kreće direktno od utorka što će znatno ubrzati komunikaciju. Krajem nedelje se vraća u vaš znak a tada ćete biti u prilici da realizujete sve svoje planove. Mars ukazuje na brzinu, kretanje, inicijativu i kontakte sa moćnim ljudima. Lako namećete svoj tempo, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Odličan aspekt za sportiste i sve koji se bave militantnim profesijama. Pun Mesec u opozitnom znaku naglašava odnos sa bračnim i emotivnim partnerom. Skloni ste infekcijama.

VAGA

Dosta ulažete u obavljanje svakodnevnih obaveza. Od utorka je Mars u polju tajni i na neki način vas sputava u aktivnostima. Možda će se javiti potreba za radom u tišini i  poslovima koji podrazumevaju izolaciju, koncentraciju. Povoljan je period za učenje, studiranje, istraživanje. Ipak, društveni angažman je na zavidnom nivou, tako da se često konsultujete sa prijateljima. Moguća su udruživanja ili pokroviteljstvo važnih institucija. Kod vas se ljubav i prijateljstvo prožimaju na specifičn način. Biće dosta izlazaka i zabave. Obratite pažnju na krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Mars od utorka menja znak a to znači da popušta tenzija na poslu. Sve što je bilo do vas ste ispunili a sada je red na one oko vas. Komunikacija se odvija bez problema, rokovi se ispunjavaju a u prilici ste i da obavite dogovorene konsultacije. Venera i Merkur  ukazuju na uživanje u poslu, da dobro sarađujete sa mladima. Obratite pažnju na nova prijateljstva, kontakte sa uniformisanim licima. Ljubavi su izvesne kroz profesionalne kontakte. Može vas fascinirati osoba na položaju. Vodite računa o ishrani jer vam je metabolizam nešto slabiji.

STRELAC

Ambicije rastu a od utorka se  maksimalno posvećujete karijeri. Mars ukazuje na dinamiku, obilje aktivnosti, kretanja, tako da nećete dizati glavu od posla. Za mnoge je ovo prilika da napreduju, da se dokažu na novoj funkciji. Ipak, povedite računa u komunikaciji sa pretpostavljenima, autoritetima, javnošću. Naročito sa starijima, konzervativnijim oponentima.Dakle, uzdržavajte se od prenagljenih zaključaka. Iskoristite ovaj period za putovanja, uživanje u društvu onih koje volite i istraživanje novih predela. Ublažite nervozu relaksacijom.

JARAC

Sada ste u fazi kada se oslobađate svega što vas je kočilo u prethodnom periodu.Pokazali ste izdržljivost, istrajnost u rešavanju najtežih problema i sada možete da odahnete. Mars od utorka deluje na polje inostranstva, što je signal za nove projekte i kontakte sa strancima. Direktno kretanje Merkura donosi rasterećenje u oblasti finansija, osiguranja, kredita, naplata dugovanja. Čekaju vas dobici od ortakluka. Kako je pažnja na složenijim pitanjima, zanemarujete odnos sa emotivnim partnerom. Izbegavajte ljubomorne scene.Polako se vraćate u formu.

VODOLIJA

Mars napušta polje partnerstva od utorka.To znači manje napetosti u odnosu sa drugima, ortacima u poslu, udruženjima i javnošću. Lakše uspostavljate kompromise a na pomolu su i novi dogovori, aranžmani. Fokusiraćete se na društveni život, kontakte sa umetnicima, novinarima, ljudima iz kulturnog života. Obratite pažnju na finansije, jer su izvesni troškovi ili ćete se baviti rešavanjem krupnijih egzistencijalnih problema. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Lep period za zaljubljivanje ako ste mlađi. Više se odmarajte.

RIBE

Pun Mesec u vašem znaku je u utorak. Čini vas prijemčivim za sva dešavanja u okolini. Na neki način zaokružujete jednu fazu i ulazite u novu. Istovremeno, Mars je u opozitnom znaku i utiče na partnerstvo, javne odnose. Budite obazrivi u odnosu sa drugima, jer ćete biti češće na meti kritičara. U pozitivnom smislu, ovaj aspekt vas čini dominantnim, ali je neophodno da izbalansirate energije. Vodite računa šta javno izjavljujete i potpisujete. Odnos sa  bračnim i emotivnim partnerom može biti kritičan ili je draga osoba u  nešto aktivnijem periodu. Čuvajte se povreda.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh