I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. oktobra

OVAN

Dinamična sedmica je pred vama zbog Marsa u aspektu sa Suncem. Želećete sve i odmah, da što pre razrešite probleme, dileme oko dogovora, udruživanja, pravnih začkoljica. U sredu je mlad Mesec u opozitnom znaku koji je povoljan za sve što je novo, otpočinjanje pionirskih poduhvata ili realizaciju smelih ideja. Ako osetite blagu nervozu, nestrpljenje zbog, eventualnih, odlaganja, to neće dugo potrajati. Vikend je idealan za putovanje sa partnerom, obnavljanje emotivne veze sa nekim od koga ste možda odustali. Relaksirajte se, šetajte.

BIK

Kao da se na radnom mestu uzburkalo više nego što ste očekivali. Biće dosta novina sredinom nedelje, pa budite na oprezu ako osetite da vas pretpostavljeni pritiskaju sa svih strana. Da li ćete uspeti da ispoštujete rokove i završite sve kako se od vas očekujete, veliko je pitanje. Ipak, Venera, vaš vladar najavljuje pozitivne promene na finansijskom planu. U četvrtak menja znak i usmerava vas na nove teme. Privlačiće vas avanture, putovanja, kupovine luksuznih stvari, trošenje na provod i dragu osobu. Obratite pažnju na imunitet i više se odmarajte.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Jupiterom a to donosi optimizam i brojne prednosti u svakodnevnom životu. Odnosi sa drugima su konstruktivni pa lako postižete uspeh u pregovorima, dogovorima. Sve to doprinosi boljoj afirmaciji, popularnosti u  javnosti. Od četvrtka je Venera u opozitnom polju, što možete iskoristiti za rešavanje pravnih situacija ili ćete uživati u pojačanom društvenom angažmanu. Pozivi će pristizati sa svih strana za slavlja, umetničke programe, izložbe,prezentacije, predstave… I naravno udvaranja, emotivni susreti, ljubav… U dobroj ste formi.

RAK

U sredu je mlad Mesec koji deluje na vaše polje privatnosti. Kako u tom segmentu ima još planeta, fokus je na privatnom biznisu, nekretninama, poslovima i obavezama vezanim za porodicu, kuću. Neki su usredsređeni na renoviranje, kupovinu novih stvari, sređivanje papirologije, administracije… Sredinom nedelje vas očekuju lepe vesti na radnom mestu ili će biti šanse za neko poslovno putovanje, kontakte sa inostranstvom. Sada je pravi trenutak za rešavanje emotivnih problema i suočavanje sa prošlošću, stvarima koje gurate pod tepih. Slobodnima – simpatija na radnom mestu. Možda razmišljate o dijeti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Dinamičan period još uvek traje dok je Sunce, vaš vladar, u polju komunikacije. Privlače vas novine, sve što nije ustaljeno, monotono, a to znači da vas je teško zadržati u kući. Uglavnom, tumarate po okolini, razmenjujete ideje, informacije, uživate u brojnim susretima i poznanstvima. Mlad Mesec, u sredu, je zanimljiv za pokretanje novih stvari, iniciranje nečeg što vas već duže vreme okupira. Imaćete uspeha u učenju, studiranju, pisanju, trgovini, marketingu. Druga polovina nedelje donosi dosta zabave, sportskih aktivnosti, novih ljubavi, pre svega, ako ste bez stalnog partnera. Pažljivo u saobraćaju.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku, što može imati pozitivan uticaj na odnose sa javnošću ili ženama. Intuicija je pojačana, kao i maštovitost, mentalne sposobnosti. Kako je Merkur, vaš vladar, i dalje retro, ali u odličnom aspektu sa Jupiterom, iskoristite to za poslovne dogovore sa strancima. S druge strane, osećate zabrinutost oko finansijske strane. Ima dosta troškova, a na neke isplate morate još da sačekate. Ali vi se ne opterećujete teškim temama već ste usredsređeni na provod, putovanja, zabavu a i ljubavni život je u usponu. Lako uspostavljate ravnotežu organizma.

VAGA

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku a u četvrtak Venera menja znak. Ulazite u period ekspanzije, napredovanja, kada će se sve lakše i brže odvijati. Dobar aspekt sa Jupiterom može pokrenuti rešavanje pitanja i problema vezanih za prošlost i svega što vas je kočilo do sada. To podrazumeva i bolju finansijsku situaciju, realizaciju putovanja ili poslovne saradnje sa inostranstvom. Na neke korake još morate sačekati ali je bitno da ste se pokrenuli. Mnogi će emotivno procvetati, sresti osobu o kojoj dugo razmišljaju ili priželjkuju susret. Zdravije se hranite.

ŠKORPIJA

Venera u četvrtak napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, novca, materijalne sigurnosti. Očigledno ste u fazi kada je finansijski prosperitet neminovan jer je u dobrom aspektu sa Jupiterom. Možda se odlučite za kupovinu nekretnine ili  nešto što će ulepšati privatan prostor, ili poslovni. Dan pre toga, Pluton kreće direktno posle dužeg perioda. Uskoro još dve spore planete kreću direktno pa je ovo signal za korenite promene. Aspekt izabacuje na površinu nešto što se dugo skrivalo, posebno kada je reč o intimnim, porodičnim odnosima ali i ljubavnim. Krećite se što više.

STRELAC

Društveno ste aktivni, uvek u pokretu, spremni na pregovore, povezivanje sa različitim strankama, klubovima, organizacijama ili novim saradnicima. Iako će biti i zastoja oko novih projekata, odlaganja sastanaka, planovi će se, ipak, realizovati. Od četvrtka je Venera u vašem znaku a to znači da ulazite u prilično srećan period, kada se otvaraju vrata uspeha. Bićete okruženi prijatnim, lepim, veselim ljudima i uživati u njihovoj pažnji. Dakle, emotivni život je u prvom planu, nove prilike za pronalaženje partnera ili uživanje u osvajanju. Naklonjeni ste hedonizmu.

JARAC

Naglašeno polje karijere i mlad Mesec u sredu, mogu biti signal za novi početak ili promenu. Ako razmišljate o profesionalnom zaokretu, poboljšanju, novim pozicijama, možete biti iznenađeni brzinom kojom se sve realizuje. Neko će vas podržati u nastojanjima da stignete do cilja a to znači da su vaši kvaliteti, itekako, prepoznati. Obradovaće vas i poboljšanje na finansijskom planu ako ste poslovno vezani za inostranstvo. Venera od četvrtka deluje na polje tajni pa su na vidiku susreti ili odnosi koji podrazumevaju diskreciju. Možda ćete uživati sa partnerom daleko od očiju javnosti. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Sada ste u svom elementu jer imate zaštitu Jupitera koji je u lepom aspektu sa Venerom. Poslovna situacija je na zavidnom nivou a možete se pohvaliti rezultatima na mnogim poljima. Od četvrtka će se osetiti napredak i na finansijskom planu. Ali ono što je za vas prioritet  u ovom momentu, tiče se inostranstva, putovanja ili obrazovanja, studiranja. Vesti koje očekujete iz daleka kasne ali uskoro će biti značajnih promena. Sada ste u prilici da sa emotivnim partnerom otputujete negde gde odavno priželjkujete. Ljubav kroz prijateljstvo. Optimizam.

RIBE

Od četvrtka Venera deluje na karijeru i vaš status.Poboljšava imidž u javnosti, čini vas popularnim, omiljenim, pre svega ako zavisite medija, veće mase ljudi. Donosi uspeh diplomatama, pravnicima, ali prvenstveno svima koji su kreativni, stvaralački nastrojeni ili se bave nekim vidom umetnosti. Kako je u povoljnom aspektu sa Jupiterom, vašim vladarem, možete očekivati ekonomsku ekspanziju, kao i finansijsku, pod uslovom da poslujete sa inostranstvom. Okupiranost poslom može uticati na porodične odnose i udaljavanje od onih koje volite. Više spavajte.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh