I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. novembra

OVAN

Možda ćete u ovom periodu pokušavati da po svaku cenu prevaziđete prepreke na koje nailazite. Izazovan aspekt Marsa sa Plutonom podrazumeva naporan rad i potrebu da sve detaljno pročešljate pre nego  što obavite zadatak. Idealno za sve koji se bave manuelnim poslovima, sportom, rade u policiji, vojsci, obavljaju odgovorne i zahtevne fizičke poslove. Ako poslujete sa inostranstvom očekujte lepe vesti krajem nedelje. Skloni ste idealizmu i romantičnim maštanjima ako ste bez stalnog partnera. Ljubavna veza sa nekim ko je daleko. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Prva polovina nedelje je zanimljiva za javne poslove, susrete, dogovore, razmenu informacija, ideja. Poželjno je da stišate strasti, ne talasate previše, iako vam to pada teško. Ne podnosite nikakav pritisak a ovih dana ste prilično opterećeni i ne vidite tome kraja. Ipak, obradovaće vas finansijski učinak, vest o dobitku, poklonu. Potpisivanje novih ugovora, sklapanje saveza, ortakluka, ostavite za kraj meseca. Prepustite se čarima ljubavi, izlazite što više, zabavljajte se. Sa bračnim partnerom ste na istim talasnim dužinama. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

Društveno ste orijentisani i raspoloženi za timski rad. Iako je Merkur u povratnom hodu, strpljenjem i dobrom taktikom ostvarujete ciljeve. Aspekt je povoljan za bavljenje specijalizovanim područjima, poslovima koji iziskuju koncentraciju, analitičnost, poniranje u dubinu. Odlično se snalazite u poslovima vezanim za umetnost, stvaralaštvo, pozorište, zabavu. Biće poziva za učešće na javnim tribinama ili događajima. Sreća vas prati na emotivnom planu. Prilika za upoznavanje će biti na svakom koraku ako ste u potrazi za srodnom dušom. Imate moć regeneracije.

RAK

Kako Mesec raste sve ste sigurniji u sebe. Na radnom mestu je pozitivna atmosfera a to vam daje vetar u leđa. Uživate u brojnim kontaktima, posebno ako sarađujete sa inostranstvom ili se bavite izvozno-uvoznim poslovima. Možda ste zabrinuti za ishod projekata koje ste započeli u prošlosti, ako se bavite privatnim biznisom. Sada je prilika da okončate sve što vas sputava da nastavite dalje. Neko od saradnika gaji simpatije prema vama i staviće vam to do znanja. Ljubav i poslovi se prepliću ali se, za sada, odlično snalazite. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ulazite u prilično plodonosan i uspešan poslovni period. Sve što vas je sputavalo, usporavalo na putu do cilja, ostaće daleko iza vas. Sunce u dobrim aspektima sa Saturnom i Neptunom donosi naklonost starijih, uticajnih osoba. Podrazumeva preuzimanje odgovornosti i dugoročnih poslova ili ulaganje novca u nešto što će se isplatiti u budućnosti. Kod nekih dolazi do izražaja kreativna i stvaralačka crta. Porodične nesuglasice rešavaćete u hodu. Mlađi će uživati u izlascima, naklonosti emotivnog partnera i okoline. Vitalni ste.

DEVICA

Ovo je period kada rešavate finansijske probleme. Mars deluje na oblast novca i često je indikator brzih zarada ali i iznenadnih troškova. Izbegavajte prekoračenje budžeta a svakodnevne troškove svedite na minimum. Upuštanje u rizične transakcije nije preporučljivo do kraja meseca. Iako ste raspoloženi za putovanja, dogovore, potpisivanje novih ugovora, budite spremni na odlaganja. Proveravajte dokumenta i ispravnost vozila. Posvetite se porodici, emotivnom partneru, jer ćete se kod kuće najbolje osećati. Pažljivo u saobraćaju.

VAGA

S obzirom da  retro Merkur deluje na oblast novca, možete imati prolaznih teškoća oko naplate dugova. Sve što ste planirali da uradite zavisiće od trenutne situacije i snalažljivosti. Dvoumite se oko novih poslovnih projekata ili ponude koju još  niste dovoljno razmotrili. Sve što se odnosi na privatan biznis ostavite po strani, dok ne dobijete signale, koji su dovoljno ubedljivi za pokretanje inicijative. Venera ima dobar upliv na kraća putovanja, susrete sa zanimljivim ljudima i na ljubav. Emotivna ispunjenost imaće blagotvoran uticaj na zdravlje.

ŠKORPIJA

Izazovan aspekt Marsa sa Plutonom potrajaće još neko vreme. Možda spolja delujete smireno ali u vama sve ključa. Nesuglasice sa starijim osobama, autoritetima, konzervativnim strujama, mogu uticati na odluke koje donosite ovih dana. Takođe, problemi u odnosu sa bliskom rodbinom ako još uvek imate nerešenih imovinskih pitanja. Za sada, ne otkrivate svoje planove, a biće i konsultacija sa osobom u koju imate poverenje. Raspoloženi ste za ugađanje emotivnom partneru jer vas to relaksira i čini da zaboravite na sve probleme. Višak energije kanališite kroz sport.

STRELAC

Sada ste pod uplivom dva najveća dobrotvora, odnosno Venere i Jupitera. Nastojite da se bavite samo temama koje šire vidike, koje su pozitivne, zabavne, interesantne. Svakako, ovo je period kada ostvarujete dobru saradnju, nove veze, poznanstva i postižete uspeh u poslovima sa inostranstvom. Ipak, obratite pažnju na finansije ako ste sa nekim u ortakluku jer može biti iznenadnih troškova. Pomalo ste tajanstveni kada je reč o emotivnim planovima i ljubavi. Neki će se zaljubiti na prvi pogled ili sresti osobu o kakvoj su maštali. U odličnoj ste formi.

JARAC

Prilično ste izdržljivi, s obzirom da je još uvek aktuelan izazovan aspekt Saturna sa Marsom. Na neki način ste u prednosti nad rivalima i konkurencijom. Ipak, izbegavajte konfrontacije sa neistomišljenicima, autoritetima. U fokusu su svi koji se bave militantnim poslovima, sportom, hirurgijom, opasnim zanimanjima. Bitno je da odluke ne donosite na brzinu i pod pritiskom ako planirate nešto novo. Prijaće vam udaljavanje od svakodnevnice i uživanje u društvu emotivnog partnera. Tajni susreti ako ste slobodni. Sklonost upalama zglobova.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče maštovitost i ukazuje na originalna rešenja. Žene imaju odlučujuću ulogu a možda ćete biti pod njihovim uticajem ako se bavite javnim poslovima. Neki susreti i dogovori se  odlažu a ima šansi i za obnavljanje poslovnog ugovora. Prilično ste uspešni kada je reč o finansijama, ulaganjima, transakcijama. Uglavnom se oslanjate na prijatelje ili društvene organizacije, neki vid pokroviteljstva, u sprovođenju planova. Lep period za ljubav, druženja, zabavu i provod. Sklonost avanturama ako ste mlađi. Više se relaksirajte.

RIBE

Na neki način ste u fazi ekspanzije.Briljirate na mnogim područjima ali ste svesni da konkurencija ne miruje. Venera ima odličan upliv na diplomatiju, odnose sa inostranstvom,pravne poslove i širenje popularnosti.  Biće plodonosnih susreta sa osobama na visokom položaju, profesorima, javnim i političkim ličnostima, ali i iz sveta umetnosti, glume, pozorišta… Finansijski problemi su još uvek aktuelni ali i tome se nazire kraj. Privlači vas neko na položaju ili ćete kroz poslovne kontakte ostvariti romantične snove. Sreća u ljubavi. Više se krećite.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh