I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4.do 11.marta

OVAN – Dragi Ovnovi, nedelja pred vama započinje sa Mesecom u poslednjoj četvrti pa će tako i planovi koje ste pravili tokom prošlih nedelja da se privode kraju i konačno realizuju. Kada je posao u pitanju, želeli ste da vaše namere ostanu tajna i moguće je da niste baš bili sigurni kome se moglo verovati a kome ne. Takođe, zbog retrogradnog kretanja Merkura kroz sazvežđe Riba, koje je inače vaše dvanaesto polje (polje tajni), izgubili ste poverenje u sve oko sebe. Izgledi su da će se već od početka ove nedelje neke stvari raščistiti, i tada ćete se uveriti u lojalnost pojedinih poslovnih saradnika. Ako su vaši poslovi vezani za inostranstvo, utoliko bolje po vas ove nedelje. Vaš vladar Mars, koji se već duže vreme nalazi u Ribama, ostaće tu i ove nedelje. Primetićete da ste usporeni, da vam se više spava, ali ono što je svakako najbitnije jeste da niste sigurni šta hoćete u ovom periodu. Ovo će se najviše ispoljiti na emotivnom planu, zato što se i Venera, vladar vašeg sedmog polja(polja partnerskih odnosa) pridružila jatu planeta u Ribama i ušla u “zagrljaj” Neptuna. Na početku nedelje se može dogoditi da izgubite kontrolu nad emotivnim zbivanjima. Osobe koje su sada u vezi sa Ovnom moraju biti pažljive u ophođenju sa tim vatrenim partnerima jer oni sada sede na dve stolice, zbunjeni su i mogu napraviti niz brzih odluka zbog kojih će se kasnije kajati. Iscrpljeni ste od svega, ali vas ipak moram upozoriti da naporni dani tek dolaze od 15. marta. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je dobra nedelja za početak novih poslova, posebno ako sarađujete sa inostranstvom. Možete ostvariti kontakte sa dosta dalekim zemljama, preko okeana, a takođe svi oni koji rade u oblasti filma, muzike, umetnosti i medija – mogu imati prilično aktivnu nedelju u kojoj će konačno moći da realizuju neke stvari na koje čekaju od prošle jeseni. Sva simbolika sazvežđa Riba koja je sada naglašena, kod vas će se manifestovati kroz posao, naravno ne za svakoga isto. Bikovi koji svoj posao vezuju za prehrambenu, hemijsku i farmaceutsku industriju, mogu biti izloženi velikom pritisku donošenja odluke. Saturn se od oktobra nalazi u sazvežđu Škorpije, te iako vam se može činiti da ste vrlo uspešni u svom poslu, ipak vodite računa. Prvi retrogradni hod Saturna počeo je 19. februara i trajaće do kraja juna. Ovaj period je idealan za proveru vlastitih snaga, sposobnosti i odgovornosti. Ako ste preuzeli veliku odgovornost ulaskom Saturna prošle jeseni, sada vam se ne savetuju opuštanje, nedisciplina, površnost i bahatost. Dobro se osećate kada je zdravlje u pitanju – period ciklonskih aktivnosti koji je mogao uticati na pritisak, glavobolju, umor, polako od utorka prolazi. Na polju ljubavi, veoma će vam prijati tranzit Venere kroz znak Riba cele ove nedelje. Primetićete kod sebe romantično raspoloženje, potrebu da više slušate muziku, filmove koji vas mogu povezivati sa partnerom iz prošlosti. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je izuzetno naporna nedelja kada je posao u pitanju. Moraćete da se prihvatite posla čak  iako ste unapred svesni da možda nećete biti u stanju da ispoštujete sve rokove. Ulazite u nedelju u kojoj ćete odjednom postati svesni da ima dosta ljudi koji bi želeli kontakt i rad sa vama. Tokom poslovnih razgovora može doći do nesporazuma zato što je vaš vladar Merkur retrogradan u Ribama. Problem može biti u tome što se nećete složiti sa uslovima koji vam budu postavljeni, novcem koji vam se nudi. Generalno, novac će sada biti mali problem jer kasni. Bićete pomalo nervozni i nećete dozvoliti da vam drugi određuju šta treba da radite, ali ćete ipak na kraju nedelje postići sporazum jer je to u vašem interesu. Možda biste trebali ipak da odradite posao, iako isplata kasni. Kada je ljubav u pitanju, tu su problemi ove nedelje više naglašeni. Čini mi se da vas već neko vreme muči ponašanje partnera ili nekog drugog člana vaše porodice, i zato se ove nedelje spremate da obavite važne razgovore sa tim osobama. Bicete prilično zahtevni, agresivni i nervozni, osetićete kao da su vas pojedinci izdali i kao da vaša očekivanja nemaju smisla, da su bila laž, iluzija. Možda ste u pravu, ali se ipak primirite i ostavite važne emotivne razgovore za neka bolja vremena. Ovoliko planeta u Ribama vam može stvoriti problem sa obućom, nogama, venama. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

Love Zrenjanin

PerSu marketi

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je nedelja u kojoj je vaš vladar Mesec, u poslednjoj četvrti. Imaćete utisak da je “došao trenutak”, i realno ćete morati da donesete neke odluke kada je posao u pitanju.  Pred vama je nedelja u kojoj će se morati potpisati neki ugovori ili papiri ali kao da nešto neće štimati, zato budite oprezni, jer sve što radite ove nedelje uglavnom ćete morati da radite dva puta. Dakle, Rakovi koji bi želeli sada da otpočnu novi posao, moraju biti oprezni sa papirima i administracijom. Rakovi koji putuju u inostranstvo takođe mogu očekivati izvesne probleme i kašnjenja, međutim ipak sve ide u dobrom pravcu. Naoružajte se strpljenjem i ne odustajte. Na planu ljubavi, ovo je jedna od boljih nedelja za vas, te ukoliko ste slobodni, može se pojaviti vrlo zanimljiva osoba koja ili dolazi iz daleka, iz zemlje preko okeana ili je osoba koja se bavi vrlo interesantnom, kreativnom profesijom. Jedino što će vam smetati u ovoj nedelji jeste pojačan apetit i kilogrami koji se nagomilavaju, kao i problemi sa respiratornim organima, gušenje i brzo zamaranje. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je nedelja u kojoj je svašta moguće jer i vi kao i Rakovi reagujete mnogo više na kretanje Meseca. Dakle, poslednja četvrt Meseca u ovoj nedelji na vas deluje tako što ćete iznenada želeti da promenite posao, sami, bez ikakvog pritiska. Imali ste konflikte na radnom mestu u psolednjih par meseci, iscrpljeni ste, razočarani, dosta vam je svega. Odjednom, upravo ove nedelje, vaš pretpostavljeni kao da menja politiku i pokušava da izgladi stvar. Nemojte likovati zbog toga. Ako u afektu budete saopštili da dajete otkaz, šef vam ipak može predložiti da razmislite i ostanete, učinite to jer je ovo možda šansa da sve dođe na svoje mesto. Takođe, ako se ukaže šansa da radite na mestu sa kog ste otišli jer ste imali nesporazume, prihvatite pruženu ruku. Tokom ove nedelje, na ljubavnom planu, vi kao da u sebi osnažujete odluku koju ste doneli tokom prethodnih meseci u vezi starog partnera. Ne želite da se vraćate unazad, i to je ispravno. Ako ste u vezi, daćete sve od sebe da pokažete privrženost partner,  ali ćete bez ikakvog razloga osećati ljubomoru i nesigurnost. Odmor vam je potreban jer bi grip mogao da vas savlada. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

DEVICA – Drage Device, za vas je ovaj stelijum u sazvežđu Riba koje vlada vašim sedmim poljem ili poljem partnerskih odnosa, kako na poslu, tako i u ljubavi – prilično iritirajući. Biće dana kada ćete poželeti da uzmete odmor ili da odete na bolovanje jer će vam se činiti da ništa ne zavisi od vas, da su vam saradnici neprofesionalni, i da nisu sa dobrim namerama ušli u saradnju. Generalno, ova nedelja se Devicama savetuje kao pogodna za završavanje nekih obaveza ili poslova koje se dugo odlažu. Sada biste mogli da završite nešto što vam već dugo stoji “u fioci”. Ne verujte mnogo kolegama jer biste se mogli razočarati u neke od njih. Sa druge strane, ipak ovako naglašeno sedmo polje u Ribama zanimljivo je za ljubav – prihvatajte pozive od prijatelja za izlazak, naročito ako su neke javne kulturne manifestacije u pitanju – izložba slika, sajam, muzički događaj, film, promocije – jer na takvom mestu možete uživati u veoma porijatnom susretu sa nekim koga dugo niste videli. Iz takve priče može se razviti dobra emotivna šansa. Kada je zdravlje u pitanju, generalno nema većih problema, osim što vi ipak reagujete na vreme. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

Love horoskop

VAGA – Drage Vage, konačno da i vama osvane lepa nedelja. Kao prvo, igrajte igre na sreću ovih dana, a što se ostalog tiče – svi poslovi koji su se otezžano odvijali u prethodnom period, odjednom ulaze u dobro finale. Zato bih vas savetovala da razmislite još jednom ukoliko ste odustali od nekih planova – pokušajte da ih ove nedelje ponovo pokrenete. Mnogim Vagama bi se moglo desiti da se vrate na stari posao, i ovaj put to neće biti tako loše. Vage koje se bave umetnošću, posebno ako je to praktično primenjeno – dizajn, enterijer, arhitektura, pa čak i uređenje dvorišta, bašti i parkova – ova nedelja može biti sjajna za započinjanje novih projekata, razgovora o poslovima koji će se raditi od juna. Kočiće vas, kao uostalom i sve znakove, retrogradni Merkur, i zato budite spremni na kašnjenje ili nesporazume, zalutale pošiljke i poruke, nemogućnost rešavanja stambenog pitanja…Na ljubavnom planu, situacija nije baš najzanimljivija, naročito za slobodne Vage. Ako ste slobodni, ostanite to i dalje, jer vam prilaze osobe koje su zauzete ili kriju stvari i svoje problmeme od vas – dakle nedovoljno iskrene osobe. Možete se razočarati, zato ne srljajte. Izlasci i druženja su za sada najbolja ideja za vas. Zauzete Vage biće u situaciji ili da varaju ili da budu prevarene, ili da se malo razočaraju u partnera. Preporučujem da se sa partnerom podsetite nekih starih, prijatnih trenutaka. Izgleda da vas grip hronično prati. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, kada je posao u pitanju – ovo je vreme za one Škorpije koje se bave kreativnim poslom, umetnošću, filmom, muzikom i modom. U ovim oblastima biste  mogli da dobijete nešto što ste dugo čekali. One Škorpije koje se bave administracijom i novcem, imaće prilično stresan period u kojem se može desiti da vas optuže zato što nešto nije u redu finansijski ili papirološki. Takođe, imaćete osećaj da ste okruženi spletkama, neprijateljima. Nažalost, ova poslednja Mesečeva četvrt za sve one Škorpije koje se bave državnim poslom ili politikom, nije baš prijatna. Bićete izloženi velikom pritisku. Retrogradni Saturnov hod od 19. februara zaista je za vas jedna svojevrsna provera koja će trajati do leta, a sada će biti posebno naglašena. Ukoliko niste dorasli poslu, nemojte prihvatati dalje odgovornosti ili ako je već prihvatate, onda budite maksimalno disciplinovani. Srećom, kada je ljubav u pitanju, tu stvari stoje sasvim drugačije – imate više opcija između kojih možete da birate. Sa vama su partneri koji su iskreni i koji žele da vas podrže. Dakle, i tu budite ozbiljni, a ako ste slobodni – vreme je za brak i decu. Ukoliko ste u braku, budite sigurni da vam je sada partner najbolji prijatelj. Dijeta je neophodna jer se na leto približava Jupiter, te bi vaša kilaža mogla polako da  se poveća. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je nedelja u kojoj vam se nudi honorarni posao, što je suprotno onome kako se osećate. Ulenjili ste se i nemate volju za radom, pa pazite da ne propustite šansu. Ako radite, teškom mukom ćete ići na posao i stalno ćete nešto prigovarati, iako po zvezdama nemate baš mnogo razloga za to. Jupiter koji stoji napsram vas, pruža vam ruku i šansu, ali vi kao da to ne vidite, i dosta mrzovoljno reagujete. Jako ste nervozni ovih dana i najviše će vam se spavati, a na polju ljubavi ćete biti svađalački nastrojeni zbog čega ovo nije baš najsjajniji period za vas. Bićete skloni flertu, “sedenju na dve stolice” i nećete znati jasno šta želite. Kao da se, u svim sferama, u vas uvukao strah od neuspeha koji vas parališe. Opustite se, jer je prolazno i ništa loše se neće desiti. Možda bi najbolji savet sada bio da se okrenete svojoj porodici, roditeljima ili rođacima – oni će vas podržati, razumeti, ako je potrebno i oprostiti. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

Love horoskop 2

JARAC – Dragi Jarčevi, ovu nedelju startujete sa poslednjom četvrti Meseca koja vam jako može smetati u poslu. Preuzeli ste neku vrstu odgovornosti prošlih nedelja, a koja vam se sada čini prevelika. Kao da ništa nije ispalo onako kako ste želeli ili očekivali – sve ide sa velikim problemima, kašnjenjima, a vi ste osoba koja voli da drži stvari pod kontrolom. Bojim se da vas čeka jedna teška nedelja u kojoj ćete ipak morati da obavite razgovor sa visoko pretpostavljenima. Pazite da vas to ne iznenadi – odgovarajte sve tačno, i mirnim tonom jer su problemi na vidiku. Prihvatite njihovu odluku kakva god bila, bez mnogo komentara. Kada je novac u pitanju, tu dobro stojite, čak možete razmišljati i o automobilu ili nekim većim ulaganjima. Na ljubavnom planu, ako ste slobodni, Venera vam je u komšiluku, dakle naglašeno sazvežđe Riba sada može da vam donese osobu koju već poznajete i koja živi blizu vas. Međutim, ova nedelja je ipak toliko važna za posao da će vas partner standardno optuživati da  ga zanemarujete. U pravu je, ali to je jače od vas. Pazite na svoje reči i odluke, jer se sve može od 15.marta okrenuti protiv vas. Imaćete osećaj da su vas mnogi izdali, ali nije tako. Dali su vam samo šansu da se dokažete – iskoristite to i izdržite taj period pritiska. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

VODOLIJA – Drage Vodolije, bio bi red da se od ove nedelje disciplinujete jer je “vrag odneo šalu”. Mnogo ste odugovlačili sa pojedinim odlukama zadnjih meseci, ulenjili ste se i izgubili kontrolu nad poslom. Izgleda da niste svesni svoje krivice i odgovornosti. Sa druge strane, Vodolije koje se bave medicinom, psihologijom, umetnošću – imaju sjajan period, prepun kontakata i otvaranja nove saradnje sa inostranstvom. Ipak, završite najpre poslove koji su se nagomilali, izvinite se onima prema kojima ste eventualno bili nekorektni, i nastavite da radite disciplinovano. Moglo bi se, u najgorem slučaju, dogoditi da dobijete otkaz svojom krivicom, naročito ako uplićete ljubav u posao. Upravo na polju ljubavi, ovo nije neki naročiti period za vas. Partner će vas optužiti da ste previše zahtevni i sebični. Više će vam prijati sloboda, samoća i kretanje među prijateljima, nego teške prepirke sa partnerom koje bi mogle da vas odvedu u depresiju. Slobodne Vodolije nisu ternutno u situaciji da upoznaju nekog novog i interesantnog. Zdravlje je sasvim dobro. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

RIBE – Drage Ribe, ove nedelje se u vašem znaku nalaze 5 planeta, i to je možda jedino što je dobro. Mislim da morate imati više samopouzdanja jer ste u ovom periodu skloni da izigravate mučenika i da sve druge optužujete za svoju inertnost. Šanse vam se otvaraju kada je posao u pitanju, a za one Ribe koje nisu zaposlene – sada je trenutak za potragom novog posla. Pokušajte da konkurišete za rad na brodu, podnesite papire za inostranstvo – za radu u nekoj od prekookeanskih zemalja, a ako se bavite kreativnim poslom, filmom, muzikom, modom, umetnošću i praktičnim kreativnim stvarima – možete zaisa ostvariti sjajne kontake i razgovore. Jedino što vas može osujetiti jeste strah, nesigurnost i neizvesnost jer kao da vam nove prilike deluju rizično. Mislim da ćete požaliti ako ne pokušate. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku u konjukciji sa Neptunom jeste sjajan aspekt za ljubav, ali nažalost, kratko će trajati. Može vam se svideti neka osoba u uniformi, budite ipak oprezni i nemojte odmah uzleteti. Sve najbolje u narednom periodu, dragi Zrenjaninci – uzmite život u svoje ruke.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh