I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. marta

OVAN

U sredu Uran napušta vaš znak i prelazi u polje novca, zarada. Podrazumeva upuštanje u rizične situacije i korištenje dobrih prilika. Donosi iznenadnu sreću  na novim poljima rada ili ćete biti u prilici da kroz investicije i zanimljive projekte obezbedite materijalnu sigurnost. Iskoristite ovaj period na najbolj način jer su šanse za uspeh i napredovanje u karijeri na dohvat ruke. Takođe, za finansijske transakcije i privatan biznis. Ne podnosite monotoniju u odnosu i to ćete jasno staviti do znanja emotivnom partneru. Uživaćete u izlascima i druženju. Puni ste energije.

BIK

Ulazite u zanimljiv planetarni period jer od srede Uran tranzitira vašim znakom. Narednih sedam i po godina bićete pod njegovim uplivom, a to podrazumeva drastične životne promene. Odgovara entuzijastima, ekscentricima, reformatorima, osobama slobodnog duha. Bićete spremni za transformaciju ako vas nešto koči u ispunjavanju ciljeva. U suprotnom, možete biti nedosledni, skloni uzbuđenjima, impulsivnim reakcijama. Venera stavlja naglasak na prijateljstva. Neobavezni susret se može pretvoriti u nešto više od  flerta ako ste slobodni. Obratite pažnju na cirkulaciju.

BLIZANCI

Merkur je retrogardan od utorka što će uticati na poslovnu komunikaciju. Ne očajavajte ako bude kašnjenja, odlaganja, pogrešnih interpretacija. Aspekt vas vraća na poslove i aktivnosti koje ste ostavili nedovršene. Donosi uspeh u situacijama koje se ponavljaju, kao što su ispiti, ponovni pregovori. Izbegavajte veće kupovine, potpisivanje novih ugovora ili projekata. Sačekajte naredni mesec za sve što predstavlja novi početak. Na ljubavnom nebu nema značajnih promena ako ste bez stalnog partnera. Prijaće vam neobavezni susreti ako putujete. Pospanost.

RAK

U sredu je mlad Mesec u vašem polju inostranstva. Simbol je početka, nove faze ili želje za promenom, životom u inostranstvu. S obzirom na to da Uran napušta oblast karijere i prelazi u kuću prijatelja, možda se neki od ciljeva ostvare uz njihovu pomoć. Aspekt je odličan za razne vidove saradnje, za timski rad, organizaciju poslova i upravljanje udruženjima, strankama, klubovima. Ulazite u dobar finansijski period. Mnogi se bude iz zimskog sna što će značajno uticati na emotivni status. Iznenadićete dragu osobu ispoljavanjem strasti. Više se odmarajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Prvu polovinu nedelje iskoristite za specifične pripreme koje vas čekaju u budućnosti. Uran će uticati na vaš status u  narednih sedam i po godina a podrazumeva zaokret u karijeri i poslu. Donosi iznenadne i brze promene, uspeh kada se najmanje nadate, ali neće biti ustaljenosti. Idealan za moderna zanimanja, inovatore, programere, tehničare, sve koji se bave naukom, teže samostalnosti ili privatnom biznisu. Venera ima lep upliv na bračne i emotivne odnose, pa ćete uživati u osvajanju suprotnog pola ili društvenim događanjima. Ojačajte imunitet vitaminima i mineralima.

DEVICA

Možda u narednom periodu neće sve ići brzinom kojom očekujete jer Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno, od utorka. To podrazumeva odlaganje dogovora, važnih susreta, potpisivanje ugovora ili važnih dokumenata. To ne znači da treba da sedite skrštenih ruku, već pažnju usmerite na aktivnosti koje ste ostavili po strani, sve što je nedovršeno ili podrazumeva proveru. Takođe, u obzir dolaze poslovi koji se ponavljaju ili nešto što treba obnoviti po ko zna koji put. Izbegavajte sve što je novo i veće kupovine. Ljubavna romansa kroz poslovne kontakte. Rasejanost.

VAGA

Naglasak je na svakodnevnim obavezama i poslovima. Budite spremni na prekovremeni rad ili produžetak poslovnog ugovora ako ste privremeno zaposleni. Većina neće dizati glavu od posla, a biće i neobičnih susreta, obećanja, dogovora, bavljenja papirologijom, računima, birokratijom. Na finansijsku  situaciju će u narednom periodu uticati Uran. Nekima  donosi iznenadne dobitke, nasledstvo,promenu novčanog stanja preko bračnog partnera. Možete se opustiti i uživati u izlascima, osvajanjima, novoj ljubavi, pod uplivom Venere. Promenite režim ishrane.

ŠKORPIJA

Ulaskom Urana u vaše polje partnerstva, od srede, dolazi do zanimljivih preokreta.U narednih sedam i po godina promene će se osetiti u ortaklucima, udruženjima, poslovnim partnerstvima i javnom delovanju. Biće konstantnih obnavljanja, prekida, pod uslovom da ste nezadovoljni statusom. Aspekt podrazumeva ispoljavanje kreativnosti, empatije, umetničkih sklonosti ali i nezavisnosti. Dolazi u prvi plan sve što je od javnog interesa. Promena će biti i u braku, emotivnim vezama. Prijaće vam slobodne veze, prijateljstva i sve što vas ne sputava. Promenljiv krvni pritisak.

STRELAC

Okupirani ste poslovima i nemate ni trenutak za predah. Ulaskom Urana u vaše polje svakodnevnih obaveza možete biti u iskušenju da menjate profesiju. Aspekt je odličan za razne vrste zanata, privatan biznis, otvaranje radionica, za različite popravke, bavljenje tehnikom, elektricitetom. Do kraja marta budite na oprezu, kada je reč o donošenju važnih odluka i potpisivanju ugovora, izuzev ako nešto ne obnavljate. Prilično se oslanjate na porodicu i dosta očekujete od bračnog partnera. Mlađi su raspoloženi za izlaske, flert a moguća je i nova simpatija. Relaksirajte se.

JARAC

Pritisak koji ste osećali polako slabi i sada ste u fazi kada trezvenije posmatrate sve što se dešava oko vas.Imate dosta sreće na finansijskom planu jer ste pod uplivom Venere koja donosi lake zarade. Naravno, pod uslovom da se bavite nekim kreativnim zanimanjem, umetnošću, modom,lepotom,stvaralaštvom. Žene pomažu u poslu ili se od njih dobija dobar savet, preporuka. Akcenat je na komunikaciji ali do kraja meseca budite obazrivi sa dokumentima ali i izjavama. Iznenadite dragu osobu prigodnim poklonom ili romantičnom večerom. U top formi ste.

VODOLIJA

Vaš vladar Uran  menja znak od srede. U narednih sedam ipo godina delovaće na vaše polje privatnosti. Kod nekih se budi čežnja za daljinama, inostranstvom ili promenom sredine, selidbom. Često je indikator poslovnih neobičnih udruživanja. U ovom  periodu se ne savetuju nagle promene i donošenje životno važnih odluka, bar do kraja marta. To se odnosi prvenstveno na aktivnosti oko nekretnina, kupovinu i prodaju stana. Aspekt unosi dinamiku u porodični život, potrebu za slobodom, nezavisnošću. Moguća nova ljubav za mlađe. Izbegavajte stres.

RIBE

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Pojačava maštovitost, emotivnost, ranjivost. Bitno je da ne donosite brze i ishitrene zaključke, odluke, ali i da ne izbegavate rešavanje problema. Retro Merkur vas vraća u prošlost ili situaciju koju ste ostavili nerešenom. Ukoliko ste izbegavali odgovore, sučeljavanje sa neistomišljenicima, konkurencijom, sada je prilika da na to stavite tačku. Biće prilike za romantične susrete ali tajne, ako ste od nedavno u vezi. Oni u braku uživaće daleko od očiju javnosti. Oslonite se na intuiciju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh