I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. maja

OVAN

Ove nedelje možete osetiti izvestan pritisak jer će Mars, vaš vladar, biti u izazovnom aspektu sa Merkurom. Izbegavajte rasprave, kritičnost u odnosu sa podređenima, saradnicima, bez obzira na nezadovoljstvo ili brige koje se mogu javiti. Potpisivanje ugovora, dokumenata, ostavite za neku drugu priliku, kao i sporovođenje opsežnih promena. Kraća putovanja mogu biti pod znakom pitanja i sve što se odnosi na finansijsko poslovanje. Na ljubavnom planu se mnogo bolje snalazite jer ste sa voljenom osobom na istoj talasnoj dužini. Psihosomatska oboljenja.

BIK

Naporno radite i ulažete sve svoje resurse u buduće projekte.Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom upućuje na oprez kada je reč o poslovanju, finansijama. S druge strane, uči vas štedljivosti, ekonomiji, odgornosti. Od utorka je severni lunarni čvor u vašem polju dobitaka i nagoveštava napredovanje i uspeh u karijeri, pod uslovom da ste kreativni i spremni na promene. Ako ste od onih koji ne trpe autoritete, preusmerite se na privatan biznis. Balansirate između stare i nove ljubavi. Možda gajite iluzije o nekome koga ste nedavno upoznali. Sklonost infekcijama.

BLIZANCI

Od utorka severni lunarni čvor tranzitira vašim znakom. Često je indikator sreće, iznenadnog ličnog uspeha i napredovanja. Deloveće do kraja ove i gotovo do kraja naredne godine. Trenutno je aktuelan aspekt između Merkura i Marsa koji nagoveštava prolazne teškoće u sprovođenju promena i oko putovanja. Izbegavajte potpisivanje ugovora, sporazuma i pažljivo proučavajte dokumenta. Iskoristite ovaj period za uživanje sa porodicom. Mlađi su skloni emotivnim pustolovinama i tajnim vezama. Iscrpljenost.

RAK

Od utorka severni lunarni čvor napušta vaš znak i prelazi u polje tajni, podsvesti. Povoljan je za istraživački rad, medicinu, tajne akcije, sve što podrazumeva dubine, uranjanje u podsvest. U četvrtak je pun Mesec koji ima upliv na sve što je kreativno, za sport, obrazovanje, rad sa decom. Povoljan je za otvaranje kafića, restorana, butika, agencija, mesta za zabavu, lutriju i slično. Izbegavajte finansijske transakcije još neko vreme. Većina uživa u privatnosti, daleko od očiju javnosti. Neki su se izgubili u sanjarenju, platonskoj ljubavi. Relaksacijom možete izbeći stres.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U četvrtak je pun Mesec koji nagoveštava značajne promene i nove okolnosti koje mogu uticati na karijeru. Bićete skloni povlačenju neuobičajenih poteza, posebno ako ste stvaralački nastrojeni. Sunce je u povoljnom aspektu sa Neptunom što je idealno za umetnike, pisce, estete, glumce, fotografe, sve koji se bave medijima, filmom. Neki će razmišljati o poslovnim i berzanskim ulaganjima ili se okrenuti igrama na sreću. Prilično ste opušteni i uvek dobro raspoloženi kada je reč o emotivnim odnosima. Magnetski privlačite suprotni pol. Više spavajte.

DEVICA

Od utorka severni lunarni čvor prelazi u vaše polje karijere i statusa. Najavljuje uspeh i to kroz nešto novo ili projekat od opštedruštvenog značaja. Bitno je da se oslanjate na sopstvene ideje i talente. Ova nedelja je prilično napeta zbog izazovnog aspekta između Merkura i Marsa. Iritiraće vas saradnici, njihovi propusti, omaške ili greške u administraciji. Aspekt je povoljan za rešavanje pravnih problema i sprovođenje strategije. Ne zalećite se u ljubavne afere, tajne veze ako ste nesigurni u sebe. Možda otkrijete o partneru nešto novo. Napetost.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče promene u okruženju i ukazuje na mnoštvo događaja u porodici. Ako se bavite javnim poslovima, aspekt vas izbacuje u prvi plan i utiče na rast popularnosti. Kako je Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom, prati vas određen glamur, tajanstvenost, posebno ako se bavite umetnošću, glumom, dramom, pisanjem, modom, ali i politikom. Povoljne vesti za studente i sve koji se bave obrazovanjem. Kao da se budite iz emotivne zaslepljenosti ili je burna ljubavna romansa u krizi. Skloni ste alergijama.

ŠKORPIJA

Izdržite još ovu nedelju jer uskoro dolazi do značajnih promena ako se bavite privatnim biznisom. Mars, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Merkurom, pa svaka teškoća u poslu deluje kao da je nepremostiva. Radite na uspostavljanju kompromisa sa saradnicima, ispravljanju greški ali izbegavajte potpisivanje novih ugovora. Nije isključeno da otkrijete neku prevaru ili tuđi propust. U bračnim i porodičnim odnosima vodite glavnu reč i ne trpite suprostavljanja. Mlađi su skloni tajnim vezama. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Od utorka južni lunarni čvor započinje tranzit kroz vaš znak. Važan period za sve koji su usmereni na duhovnost. U zavisnosti od natalnog horoskopa, ukazuje na osetljivu fiziologiju ali i moguću dezorijentaciju. Bitno je da jasno postavite ciljeve i da  ne podlegnete inerciji. S druge strane, možete biti skloni da drugima prepustite vođstvo, da se prilagođavate poslovnim saradnicima, ortacima, partnerima. Neki će pronaći dominantnog emotivnog partnera ili osobu koja će kreirati njihov život. Privlačni ste za druge. Imate moć regeneracije.

JARAC

Južni lunarni čvor napušta vaš znak od utorka. Ova promena uticaće i na poslovnu situaciju. Pre svega, ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom, raznim popravkama, mehanikom ali i podučavanjem. U ovom periodu budite obazrivi u vezi sa finansijama, transakcijama i rizičnim poduhvatima. Obećanja o brzim zaradama i unosim poslovima uzmite sa rezervom i ništa ne potpisujte dok ne dobijete garanciju. Izvesni su neplanirani izdaci, troškovi na koje niste računali. Skloni ste eksperimentisanju kada je reč o ljubavi. Jedno prijateljstvo lako može prerasti u nešto mnogo više. Kontrolišite unos šećera.

VODOLIJA

U četvrtak je pun Mesec koji ima uticaja na vašu karijeru i poslovni status. Ukazuje na kulminaciju, da se nešto privodi kraju i da sledi promena. Možda će se ispoljiti kroz izvesnu napetost u komunikaciji sa autoritetima, članovima porodice ili saradnicima sa kojima ste prilično bliski. Budite oprezni kada je reč o nekretninama, ako planirate kupovinu, prodaju, iznajmljivanje i ništa ne potpisujte. Bar još neko vreme. Sa članovima porodice niste baš na istim talasnim dužinama, ali uspećete da ostvarite ciljeve. Mlađima predstoji lep ljubavni period. Regulišite krvni pritisak.

RIBE

Od utorka osa lunarnih čvorova se pomera, tako da će kod vas imati upliv na karijeru i privatan život. Preporuka je da se bavite privatnim biznisom jer to donosi uspeh i satisfakciju. Ako se bavite javnim  poslovima, bilo bi bolje da se povučete i ne talasate previše. To se prvenstveno odnosi na političare i delikatne profesije. Ako još niste ostvarili dogovore od kojih mnogo očekujete, strpite se još malo. Neptun je u izazovnom aspektu sa Venerom i ukazuje na emotivnost, senzualnost i velika očekivanja. Moguća tajna ljubavna veza. Sklonost infekcijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh