I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna

OVAN

Mars ima upliv na realizaciju planova koji su povezani sa prijateljima, udruženjima, klubovima, strankama. U ovom periodu pažljivije donosite odluke, zaključke o raspolaganju imovinom, finansijama. Izbegavajte pozajmice, investicije, ulaganja, ako ste sa nekim u ortakluku. Moguće su nevolje ili problemi zbog prijatelja, saradnika, pod uslovom da se upuštate u rizične poslove. Prilično ste vezani za porodicu i kod kuće se najbolje osećate. Mlađi su skloni platonskim ljubavima, maštanju i promeni raspoloženja. Napetost.

BIK

Prilično ste motivisani da se dokažete u poslu. Mars ima zanimljiv uticaj na karijeru jer pruža obilje energije što je idealno za sportiste, sve koji su na rukovodećim pozicijama, rade u vojsci, policiji, za hirurge. Ipak, vodite računa da ne preterate u svojim nastojanjima ili uđete u konflikt zbog različitih interesa. Možete biti na meti određenih interesnih grupa a nisu isključene nagle, drastične promene koje ne možete da predvidite. Ako ste slobodni, ovo je period kada se ostvaruju duboke, intenzivne ljubavne veze. Izbegavajte ljubomoru i verujte u sebe. Vežbajte.

BLIZANCI

Sada ste pod uticajem svog vladara i Sunca što vas čini pokretljivim, komunikativnim. Aspekti su povoljni za intelektualne poslove, za pisanje, korespodenciju, za novinare, književnike, predavače, trgovce. Ipak, obratite pažnju na izazovan aspekt sa Neptunom koji podrazumeva oprez u poveravanju ličnih stavova ili davanja saveta. Nisu preporučljive finansijske transakcije, niti novi poslovi, dogovori bez ozbiljne provere. Ljubavne tajne ne otkrivajte drugima, a odnos sa emotivnim partnerom podignite na viši nivo. Alergije i problemi sa disajnim organima.

RAK

Mesec je u dobrim aspektima sve do četvrtka. Iskoristite taj period za sklapanje poslovnih veza i preduzimanje novih poduhvata. Ukazaće se prilika za putovanje ili neku blagotvornu promenu. Par dana nakon toga možete biti frustrirani zbog dogovora ili nerazumevanja sa saradnicima. Merkur je u polju tajni što se ispoljava kroz nepoverenje, spletkarenje, susrete iza zatvorenih vrata. Neki će biti skloni povlačenju. Venera u vašem znaku čini čuda jer ste magnetski privlačni za suprotni pol. Zaljubljivi ste, raspoloženi za udvaranje, uživanje u dvoje. Šetajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Za vas je udruživanje i timski rad na prvom mestu. Mars deluje na javne i partnerske odnose što ukazuje na dominaciju i prednost nad rivalima. Aspekt može ukazati na rešavanje pravnih problema, interakciju sa sudovima, advokatima, savetovanje sa klijentima. Bitno je da pažljivo birate reči ako se često obraćate medijima ili ste pred očima javnosti. Odličan period za sastanke sa prijateljima, društveni život i zajedničke proslave. Većina je bezbrižna, sklona komforu, uživanju u muzici, domaćoj atmosferi, pažnji emotivnog partnera. Treba vam dosta sna i odmora.

DEVICA

Kada je reč o karijeri i poslovima kao da ste pod stalnim pritiskom. Merkur je u svom sedištu i donosi zanimljive susrete, dogovore, podršku autoriteta. Odličan aspekt za intelektualce, psihologe, predavače, trgovce. S druge strane, Mars deluje na rutinske poslove, svakodnevne navike, i ne dozvoljava nikakve propuste. Mogući su tehnički kvarovi, problemi sa kompjuterima, telefonima i zato se naoružajte strpljenjem. Sada ste u prilici da proširite krug prijatelja ili upoznate emotivnog partnera kroz društvene kontakte. Sklonost infekcijama.

VAGA

Pozitivne promene u karijeri donosi lep aspekt Venere i Jupitera. Utiče na žene ali i sve koji se bave diplomatijom, umetnošću, modom, dizajnom, javnim poslovima. Uživaćete u pažnji medija,prijatnim susretima, sklapanju novih aranžmana. U prilici ste da se pozabavite poslovima vezanim za nekretnine, privatnim biznisom ili uđete u ortakluk sa prijateljima. Određeni aspekti podrazumevaju izbegavanje finansijskih špekulacija. Ljubav je izvesna kroz poslovne kontakte ili će vas privući osoba na položaju. Imate  moć regeneracije.

ŠKORPIJA

Od kada je Uran u tranzitu kroz vaše polje javnosti i partnerstva, možete očekivati nagle promene. U pozitivnom smislu dolazi do izražaja inspiracija, kreativnost, umetnička nadarenost i potreba za sprovođenjem reformi od javnog interesa. Trenutno je u izazovnom aspektu sa  Marsom tako da ste prilično netolerantni i skloni prekidima odnosa. Možda ćete rešavati probleme oko nekretnina, poslovne odnose sa rodbinom ili bračnim partnerom. Ako ste u prilici otputujte sa dragom osobom jer ćete uživati u nezaboravnom provodu. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

Sunce i Merkur deluju stimulativno na komunikaciju i javne odnose. Drugi će vas uvlačiti u brojne poslovne aktivnosti tako da ćete biti u dodiru sa ljudima iz kulture, prosvete, sa književnicima, novinarima, pedagozima. Odlično se snalazite kao timski igrač ali i u ulozi posrednika. Ipak, ovo je period čestih promena i traganja za neobičnim profesijama ili će se kod većine javiti potreba za nezavisnošću. Ako ste u braku potražite savet partnera jer se na njega jedino možete osloniti. Mlađima predstoje uzbudljivi ljubavni susreti. Pažljivo rukujte alatima.

JARAC

Venera ima blagotvoran uticaj na ortakluke, udruživanje, javno delovanje, pravne poslove. Odličan aspekt za društveni angažman, diplomatiju. Istovremeno, Mars stimuliše praktične talente i donosi prihode od privatnog biznisa. Ipak, ovo nije naročito pogodan period za finansijske špekulacije, transakcije, niti rizične poduhvate. Neki će sređivati papirologiju, knjigovodstvo, dokumentaciju, svoditi račune. Slobodno se prepustite čarima ljubavi, posebno ako ste od nedavno u emotivnom odnosu. Harmonija u braku. Vaša kondicija je na zavidnom nivou.

VODOLIJA

Sve što je ostalo nezavršeno, nedorečeno, postaje aktuelno u ovom periodu. Dakle, aktiviraju se stari problemi, ili se otvaraju predmeti na koje ste zaboravili. Eto prilike da završite sve što vas je sputavalo ili kočilo u daljem napredovanju.To mogu biti privatni problemi, poslovni, nesuglasice sa klijentima, pretpostavljenima, pravne situacije. Sve to može uticati na vašu karijeru i rejting koji uživate u javnosti.Venera ukazuje na protežiranje od strane kolege ili poslovnog saradnika. Ljubav na radnom mestu ako ste slobodni. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE

Okrenuti ste privatnom biznisu ili većinu poslova obavljate kod kuće. Dok je u Mars u kući podsvesti, tajni, naklonjeni ste povlačenju iz javnog života. Fokusirani ste na poslove koji podrazumevaju veći stepen koncentracije, preciznost, kreativnost. S druge strane, možda ste neodlučni kada je reč o novim izazovima i aktivnostima. Nekima je neophodan predah ili da dobro razmisle o budućim poslovnim koracima. Biće konstruktivnih razgovora sa članovima porodice, bračnim partnerom ali i decom. Mlađi će uživati u novoj ljubavi i prijatnim izlascima. Pažljivo sa medikamentima.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
Na vrh