I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. januara

OVAN

Posle šestomesečnog tranzita Mars napušta vaš znak u sredu. Sve do marta ima upliv na finansije, zarade, materijalnu sigurnost. Kako je u izazovnim aspektima sa Uranom, Saturnom i Jupiterom, važno je da konsturktivno usmeravate energiju. Ukoliko ispoljavate nestrpljenje ili u nečemu preterate, lako možete izgubiti orijentaciju a to znači i novac. Dobro razmislite o svakom novom potezu ili projektu i ne upuštajte se u rizike. Za vikend porodično okupljanje i uživanje u društvu onih koji su vam dragi. Krajnje je vreme da posetite stomatologa.

BIK

Već u sredu Mars prelazi u vaš znak i podstiče na aktivnosti. Međutim, neće sve ići po planu, preciznije, drugi će diktirati tempo, preusmeravati vas kada to najmanje očekujete. Komunikacija sa saradnicima a naročito autoritetima, šefovima, onih od kojih zavisite, može biti prilično stresna. Sve zavisi od vaše reakcije pa se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ukoliko se bavite kreativnim, umetničkim poslovima, situacija je mnogo bolja. Lepe vesti od petka. Venera menja znak i vraća vas u zagrljaj stare ljubavi ili u prošlost. Sklonost reumatskim tegobama.

BLIZANCI

Ova sedmica obiluje promenama i novinama. Čak tri lične planete menjaju znake, pa tako i Merkur, vaš vladar. Biće to u petak, kada i Venera prelazi u polje finansija. Donosi poboljšanje, dobitke, konsultacije sa potencijalnim sponzorima ako se bavite projektima od opštedruštvenog značaja. Ukoliko osetite uznemirenost ili neku vrstu pritiska od strane konkurencije, stišajte strasti i sve će se okrenuti u vašu korist. Nesvakidašnji i neobični susreti mogu biti pravo osveženje za slobodne Blizance. Ostali su usmereni na porodične  probleme. Nemir.

RAK

Sve što se tiče karijere, profesionalne orijentacije, bilo je pod uticajem Marsa, gotovo šest meseci. Od srede se situacija menja jer napušta ovu oblast i prelazi u polje ciljeva, prijatelja, ali i prihoda od  posla. Sve do marta budite na oprezu kada je reč o troškovima, rizičnim investicijama i finansijskim špekulacijama. U fokusu će biti timsko poslovanje, stranački angažman, sve što se odnosi na socijalne ustanove, humanitarne organizacije. Ulazak Venere u polje braka i partnerstva podrazumeva više harmonije, razumevanja, uživanja u ljubavi. Zaljubljivanje ako ste slobodni. Odmarajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Spremite se za suočavanje sa neočekivanim situacijama na profesionalnom planu. Mars od srede utiče na karijeru i ukazuje na dinamičan period sve do marta. Dakle, zasucite rukave jer će biti obaveza preko glave, novih stvari za učenje, pre svega ako se bavite informacionim tehnologijama ili projektima koji su u trendu. Neki će se boriti sa konkurencijom, rivalima u poslu, ali to nije razlog za gubljenje kontrole i nerviranje. Ne dozvolite da bilo šta negativno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Simpatija kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Vitalni ste.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Usmerava na kontakte sa ženama, javnošću i porodicom. Najavljuje promene, kao i tranzit vašeg vladara Merkura kroz kuću svakodnevnih obaveza, u petak. Njegovi aspekti sa Saturnom, Marsom i Uranom ukazuju na brojne izazove, iznenađenja, pa je neophodno da se uzdržite od potpisivanja dokumenata, sklapanja rizičnih ugovora… Privlače vas stabilni, dugoročni poslovi ali je neophodno da pažljivije razmotrite sve opcije. Raspoloženi ste za izlaske, zabavu a biće prilike i za nova poznanstva. Izbegavajte stresne situacije.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u petak. Biće i drugih planetarnih promena koje će uticati na više životnih oblasti. Pre svega na finansije, nekretnine, privatan biznis. Bavićete se ozbiljnijim temama ili rešavati komplikovanije situacije, nešto što zahteva odvažnost, posvećenost i hrabrost. Delikatan period za hirurge, lekare, psihijatre, psihologe, istraživače ali i političare. Suočavanje sa izazovima ćete uspešno prebroditi. Sada ste u fazi kada se najbolje osećate u krugu porodice, kada ste na privatnom terenu. Obnavljanje veze iz prošlosti ako ste slobodni. Okrenite se sportskim aktivnostima.

ŠKORPIJA

Posle gotovo šest meseci Mars menja znak i prelazi u vaše polje partnerstva, javnosti… Ostaje tu sve do marta. U znaku koji ga baš nešto ne podržava i još u izazovnim aspektima. Dakle, komunikacija je otežana, postizanje kompromisa, a nije preporučljivo ni potpisivanje ugovora, sklapanje ortakluka i slično. Nisu isključeni pravni problemi, suočavanje sa konkurencijom ili rasprave sa neistomišljenicima ako se bavite politikom. Porodični konflikti gotovo da su neizbežni, mada će vas to samo izmrcvariti bez vidljivog rezultata. Mlađima predstoji lep ljubavni period. Nervoza.

STRELAC

Čekaju vas brojne promene ovih dana. Mars od srede pojačava tempo na radnom mestu. Nećete dizati glavu od posla sve do marta. Neki će se unervoziti zbog tereta obaveza, novina, preokreta ili saradnika koji ne ispunjavaju kriterijume dobrog poslovanja. Pre svega kada je reč o papirologiji, dokumentima, knjigovodstvu, administraciji, radu na kompjuterima. U petak Venera napušta vas znak i prelazi u polje novca. Donosi finansijski uspeh. Uozbiljićete se kada je reč o ljubavi, odnosu prema emotivnom partneru. Susret sa nekim iz prošlosti. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Od petka ste pod uplivom Venere koja započinje tranzit vašim znakom. Donosi pozitivne promene u oblasti karijere ako se bavite pravnim poslovima, diplomatijom, umetnošću, stvaralaštvom… Privlačićete druge šarmom, lepim manirima, nonšalantnim stavom i na neki način sticati poene, popularnost. I na finansijskom planu dolazi do specifičnih promena. Razmatraćete nove ponude, dugoročne projekte, mogućnost investiranja u moderne projekte. Za sada se uzdržite od konačnih rešenja i potpisivanja ugovora. Raspoloženi ste za ljubav, zavođenje ali stremite ozbiljnim vezama. Ljubav na vidiku. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Merkur, planeta komunikacije je od petka u vašem znaku. Pojačava mentalnu aktivnost, pokretljivost, brzinu repliciranja u govoru, polemičarski duh. Odličan je za sve marketinške poslove, trgovinu, obrazovanje, primanje i slanje informacija, pisanje, kraža putovanja. Ipak, obratite pažnju na izgovorene reči, posebno ako ste kritičarski raspoloženi zbog izazovnih aspekata. Preterivanje i prenagljenost treba izbegavati, kao i potpisivanje novih ugovora. Sa ukućanima možda niste na istoj talasnoj dužini ali to nije razlog za nervozu. Tajne ljubavi za mlađe. Obratite pažnju na cirkulaciju.

RIBE

Kao da ste se povukli iz javnosti, udaljili od svakodnevnice ili radite nešto što podrazumeva ozbiljno studiranje, analiziranje, istraživanje. Neki su preosetljivi na promene koje se dešavaju oko njih i pokušavaju da se zaštite od negativnih uticaja. Mogu vas uzdrmati finansijski troškovi, neujednačen priliv novca, ali ovih dana stižu lepe vesti na tu temu. Venera od petka deluje na polje prijatelja pa ćete se okrenuti društvenom životu. Biće udvaranja a nije isključena ljubavna romansa sa nekim koga već odavno poznajete. Meditirajte, duže spavajte, uživajte u muzici.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh