I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. februara

OVAN

Ovo je period kada prilično uživate u svemu što radite. Venera utiče na karijeru a posebno je naklonjena ženama, umetnicima, diplomatama. Na neki način ste protežirani od strane autoriteta i sada je prilika za ostvarenje ambicija, boljeg statusa. Bićete u prilici da brzo donosite odluke i sprovodite planove u delo. Mars je u dobrom aspektu sa Merkurom što je idealno za društveno i političko delovanje. Iako ste zanimljivi za suprotni pol, trenutno ste fokusirani na karijeru, što može poljuljati ravnotežu između vas i emotivnog partnera. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Mlad Mesec u polju karijere može biti signal za novi početak ili projekat od opštedruštvenog značaja. Ova nedelja je povoljna za dogovore, susrete, razmenu mišljenja sa intelektualcima, mladim ljudima. Kako je Venera promenila znak, u prilici ste da poslovno otputujete, ostvarite uspeh u trgovini, izdavaštvu, administraciji. Donosi uspeh studentima, naučnicima, predavačima, sportistima. Na neki način ste se uozbiljili ili analizirate emotivne odnose vezane za prošlost. Biće prilike za obnavljanje ili nastavak ljubavi koje su ostale nezavršene. Čuvajte kolena.

BLIZANCI

U nedelju Merkur menja znak. To znači da je ova nedelja ključna za sve što će se dešavati u narednom periodu.Usmereni ste na neobične sfere, sve što je moderno, vezano za tehniku, inovacije, računare, nauku. U stanju ste da brzo realizujete ideje, planove, posebno ako sarađujete sa visokoobrazovanim ustanovama, naučnim institucijama, inostranstvom. Dobar je period za brze transakcije i kraća putovanja. U ljubavi dolazi do stabilizacije. Pratila vas je euforija, ali sada ste svesni šta želite i kako da to ostvarite. Posvetite više pažnje rekreaciji.

RAK

Početkom nedelje je mlad Mesec koji deluje na vaše polje finansija. Stavlja u prvi plan poslove ili operacije povezane sa nasledstvom, tuđim novcem, naročito od bračnog partnera. Možda ćete inicirati projekat koji iziskuje pozajmicu, podršku sponzora, dobijanje kredita ili neki vid osiguranja. U svakom slučaju, inicijativa nailazi na odobravanje. Venera ukazuje na društveni angažman, brzo uspostavljanje kontakata, posebno kada je reč o suprotnom polu. Lep period za ljubav ako ste do sada bili usamljeni. Cirkulaciju možete poboljšati kretanjem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Mlad Mesec u opozitnom znaku najavljuje zanimljiv početak. Sve zavisi od dogovora koje budete postizali ili ugovora koje budete zaključili. Aspekti su povoljni za nove projekte i poslove koji podrazumevaju udruživanje, ortakluk i timsko delovanje. Pripremite se za naporniji period u budućnosti i dobro razmotrite prioritete. Venera deluje na svakodnevne obaveze a to znači da imate značajnu podršku kolega i saradnika. Nekima donosi emotivnu vezu na radnom mestu, ili pomoć bračnog partnera. Posvetite više pažnje zdravim navikama i odmaranju.

DEVICA

Okupirani ste svakodnevnim obavezama. Početak nedelje je specifičan jer ste u prilici da nešto pokrenete. Ako ste već duži period u nedoumici oko novih projekata, poslovanja, promene saradnika, ambijenta, sada ste konačno na pragu razrešenja. Merkur u nedelju menja znak pa će prioritet biti javni i partnerski odnosi. Za sada se fokusirajte na praktična pitanja, tehniku, administraciju, organizaciju poslova. Biće prilike za mala, sitna zadovoljstva, izlaske, uživanje u zabavi. Venera u kući ljubavi produbljuje odnos sa emotivnim partnerom. Ne zapostavljajte sport.

VAGA

Većina planeta naglašava privatnost pa ste usmereni na porodični biznis, rad u kući ili nešto što volite. Ako se bavite obrazovanjem, vaspitanjem dece, pedagogijom ili ste vezani za kulturu, umetnost, moguće su pozitivne promene. Možete pokrenuti nove poslove, ili biti uključeni u zabavne projekte, prezentacije, izložbe, nešto što će biti medijski propraćeno. Rođeni u trećoj dekadi bi trebalo da se uzdrže od javnih kritika. Takođe, izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom. Mlađi su naklonjeni izlascima, novim poznastvima. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Poslovna groznica vas ne napušta. Tako će biti do sredine meseca.Iskoristite obilje energije da svoje planove sprovedete u delo. Trenutno su aktuelni pregovori, dogovori, susreti sa autoritetima ili saradnicima na koje se možete osloniti. Venera ima blagotvoran uticaj na komunikaciju i najavljuje potpisivanje važnih dokumenata, konsultacije sa pravnim licima ili sređivanje papirologije. Odličan aspekt za sve što se odnosi na transport i putovanja. Ukazuje na ljubav na putu ili da ćete se uskladiti sa dragom osobom. Važni porodični dogovori. U odličnoj ste formi.

STRELAC

Na pragu ste da realizujete poslovan dogovor od kojeg puno očekujete. To može značiti promenu firme, statusa, mesta stanovanja. Zadovoljni ste finansijskom situacijom a Venera u kući novca ukazuje na povećanje prihoda ili dobijanje poklona. Merkur povoljno utiče na komunikaciju, kraća putovanja, na studiranje, obrazovanje. Krajem nedelje stavlja u prvi plan porodične odnose i dogovore sa ukućanima, decom ili bračnim partnerom. Za sada ste u nedoumici između nove i stare i ljubavi, ako ste mlađi. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Imate sreće u karijeri i toga ste svesni. Venera u vašem znaku ukazuje na dobijanje posla, ako ste do sada bili nezaposleni. Takođe, napredovanje ili iniciranje dugoročnih projekata. Ima značaja ako ste kreativni, stvaralački nastrojeni, bavite se umetnošću, diplomatijom i poslovima od opštedruštvenog značaja. Ako ste zainteresovani za promene, sada je prilika da to i ostvarite uz pomoć autoriteta ili nekog u koga imate poverenje. U ljubavi ste nepokolebljivi i tačno znate šta želite. Nova ljubav ako ste do sada bili slobodni.Dobro raspoloženje ima pozitivan uticaj na zdravlje.

VODOLIJA

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku. Simbol je početka, avangardnih ideja, individualnosti. Mogu vas privući originalne osobe ali i projekti koji su nesvakidašnji ili predstavljaju drugačiji pristup svemu što ste do sada radili. Kako je povezan sa Merkurom, u prvi plan stavlja mlade ljude, obrazovane, inovatore, sve koji se bave modernim tehnologijama. S druge strane, pomalo ste tajanstveni i spremni da uložite sve resurse u ono što volite. Uživaćete u komforu i ljubavi daleko od očiju javnosti. Tajni susreti. Moguća nesanica.

RIBE

Većina planeta je u usponu u odnosu na vaš znak. To predstavlja određenu prednost jer ste na neki način kreator svoje sudbine. Ipak, muče vas sumnje, o čemu svedoči Merkur, u kući podsvesti. Aspekt je povoljan za preispitivanje, za psihologe, konsultante, istraživače i sve poslove koji podrazumevaju rad u zatvorenim ustanovama. Biće tajnih susreta, dogovora, savetovanja, posebno ako ste naklonjeni promenama. Ljubav je izvesna kroz prijateljske kontakte ako ste slobodni. Trenutno ozbiljno razmatrate svoj emotivni status. Nemir.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh