I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 31. maja do 7. juna

OVAN

Prvi deo sedmice je karakterističan po lepom aspektu između Marsa i Neptuna. Podrazumeva ravnotežu ideala i aktivnosti pa ste u prilici za postizanjem uspeha u politici, ili za izražavanjem kroz intelektualno i umetničko stvaralaštvo. Potom se možete suočiti sa nekim vidom preterivanja zbog izazovnog aspekta sa Plutonom. Dakle, oprez u sportskim aktivnostima, militantnim profesijama, svuda gde se primenjuje neki vid sile. Najzad pronalazite oduška u porodičnom okruženju, sa onima koje volite i emotivnim partnerom. Konstruktivno usmeravajte višak energije.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u sredu. U narednom periodu delovaće na polje komunikacije. Fokus će biti na postizanju kompromisa sa okolinom, prijateljima ali, pre svega, sa bliskim rođacima, braćom, sestrama. Uživaćete u lepim aktivnostima, učenju, kraćim putovanjima, pisanju, razmeni informacija. Neki će se potruditi da budu na usluzi drugima, brinuti o najsitnijim detaljima koje mogu da ulepšaju drugima život. Pojačana sentimentalnost će se najviše odraziti na porodične odnose. Lepićete se za emotivog partnera i one koje volite. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

U sredu Venera napušta vaš znak i prelazi u polje novca, zarada, materijalne sigurnosti. Povećava se sposobnost da privučete novac, postignete finansijski uspeh ali prvenstveno u oblastima koje su vezane umetnost, kreativnost, modu, lepotu, pružanje usluga. Dakle, poslovi koje radite iz zadovoljstva. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju na komunikaciju, kako verbalnu, tako i pismenu jer je Merkur u izazovnom aspektu sa Neptunom. Uživaćete u romantičnom provodu, pripremajući specijalitete, ugađajući partneru ili on vama. Pospanost.

RAK

Venera započinje tranzit vašim znakom od srede. Pojačava senzitivnost i potrebu za uživanjima u svim segmentima života. Pratiće vas sreća u odnosima sa drugima a naročito sa suprotnim polom. Finansijski možete ojačati ako poslujete sa inostranstvom, stranim firmama ili se bavite krupnim biznisom. Druga polovina nedelje unosi pometnju, pod uslovom da, po svaku cenu, insistirate na određenim principima. Ekspanzija na emotivnom i ljubavnom planu ako ste bili bez partnera. Plenićete šarmom, lepotom, mamiti uzdahe. Kod ostalih stabilizacija odnosa. Izbegavajte slatkiše.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Stižu lepe vesti, kada je reč o finansijama, i to već početkom nedelje. Kao da će vas rasteretiti poslovnih obaveza ili će se kompletna radna atmosfera promeniti u vašu korist. Dobijate određene signale od  autoriteta, šefova ili ortaka iz inostranstva da računaju na vas, da su spremni da vas podrže u projektima od šireg društvenog značaja. Ipak, konkurencija ne spava a to ćete vrlo brzo osetiti ako se na vreme ne pozabavite tom temom. Odličan period za poboljšanje emotivnih i bračnih odnosa, ukoliko je bilo manjih trzavica, zanemarivanja. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Retro Merkur je dobar za obavljanje aktivnosti i poslova koje stalno odlažete ili vam nisu omiljeni. Dodatnu pometnju unosi Neptun  koji vas čini rasejanim, rasplinutim na više strana, a povremeno stvari posmatrate kroz ružičaste naočare. No, radi se o prolaznom aspektu tako da ćete vrlo brzo zaboraviti na sve neodumice. Obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim saradnicima, na papirologiju, dokumenta, račune. Već od srede očekujete zanimljiviji društveni život, biće više prijateljskih susreta ali i romantičnih udvaranja. Fokusirajte se.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak od srede, pa će tako uticati na karijeru i status, skoro mesec dana. Donosi optimizam, ambicije, određenu reputaciju u javnom životu i šanse za osvajanje visokih pozicija. Dobar aspekt sa Jupiterom je pokazatelj finansijskog rasta, ekonomske ekspanzije, korisnih putovanja. Povoljan je za preduzetništvo,porodični biznis, poslove sa nekretninama ali i za pravnu ili advokatsku delatnost. Emotivna situacija se menja na bolje. Posvetićete se partneru, porodici, i uživati u malim, slatkim zadovoljstvima. Razmišljate o zdravoj ishrani.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, je ovih dana u povoljnom aspektu sa Neptunom što vas čini intuitivnim, intelektualnim i kreativnim. Kao da vam šesto čulo pomaže u svemu što radite, pre svega ako ste skloni inovacijama, inventivni ili se bavite umetnošću, humanitarnim poslovima. Biće zanimljivih pustolovina, putovanja ako se bavite privatnim biznisom. Krajem nedelje se aktivira izazovan aspekt sa Plutonom koji ukazuje na nešto jači tempo ili pritisak. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na ljubavnom nebu, naročito od srede. Uživaćete u strastvenim susretima. Osetljiv stomak.

STRELAC

Ma koliko se trudili komunikacija ne ide onako kako ste zamislili. Pogrešne interpretacije, dezinformacije, rasejanost, konfuzija, neiskrenost, nemir a ponekad i gubici, sve je moguće ovih dana. Savet je da ništa ne uzimate ozbiljno, da izbegavate potpisivanje ugovora,novih poslova i slično. Sačekajte do kraja juna, pa onda odlučite u kom pravcu treba ići. Od srede je bolji period za finansije, pa se nadajte povećanju prihoda. Strpljenje je najvažnije u ovom momentu, kada je reč o ljubavi, bračnim i emotivnim odnosima. Možda sumnjate u partnera ili on u vas. U dobroj ste formi.

JARAC

Izvestan napredak u karijeri je sasvim moguć od srede, pod uslovom da se bavite javnim ili partnerskim poslovima. Otvaraju se šanse za dogovore sa državnim institucijama, vlastima, za konkurisanje na upražnjena radna mesta ili konsultacije oko profesionalnih pitanja. Za sada, izbegavajte potpisivanje novih ugovora, proveravajte svu dokumentaciju jer su izvesne greške, nejasnoće. Ulazak Venere u polje braka obećava stabilizaciju u odnosu. Slobodni lako pronalaze srodnu dušu. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče idealizam, originalnost i potrebu za nezavisnim delovanjem. Žene igraju ključnu ulogu u poslovanju ili ćete sa njima više sarađivati. Naglašena je javna komunikacija. Od srede Venera prelazi u polje rada i zdravlja i donosi poboljšanje ili bolju atmosferu u poslovnom okruženju. Pre svega, ako se bavite kozmetikom, medicinom, farmacijom, pružanjem usluga i poslovima vezanim za lepotu. Ljubav ili simpatija kroz poslovne kontakte. Novi kolega može privući vašu pažnju. Putovanja, izleti, deluju lekovito na vas.

RIBE

Jupiter u lepom aspektu sa Venerom obećava sretne okolnosti, prosperitet, kako ekonomski, društveni, tako i finansijski. Imaćete utisak da je došlo vaših pet minuta i da sve lakše ostvarujete nego do sada. Aspekt je odličan za putovanja, kontakte sa inostranstvom, stranim firmama, kompanijama, za turizam, diplomatiju. Takođe, pospešuje rešavanje pravnih i zakonskih problema. Neki će razmatrati novu poslovnu ponudu. Svi vodeni znaci, u koje i vi spadate, ulaze u lep ljubavni period od srede. Romantika će biti deo svakodnevnice. Vitalni ste.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh