I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 31. jula do 7. avgusta

OVAN

Mars je u znaku i polju koje maksimalno ističe  njegovu prirodu. Možete se posvetiti aktivnostima koje radite iz zadovoljstva, sportu,pedagoškom radu ali i finansijskim špekulacijama. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, preduzentništvu, berzanskim poslovima. Sredinom nedelje je izvestan uspeh ako radite sa ženama ili poslove vezane za njih. Izuzetno ste motivisani da se dokažete u novim oblastima. Venera ima pozitivan uticaj na porodične odnose. Prijaće vam opuštanje uz emotivnog partnera i one koje volite. Kontrolišite nervozu.

BIK

Venera, kao vaš vladar tranzitira vodeni znak i deluje na polje komunikacije. Aspekt može doneti izvesnu promenu na radnom mestu. Zanimljiv je za trgovce, sve koji putuju zbog posla, bave se transportom, ili posluju sa rođacima. Biće konsultacija, susreta, razmene informacija. Krajem nedelje je lunarno pomračenje koje deluje na oblast karijere. Zanimljivo je za privatnike, pa obratite pažnju na odluke koje donosite. Mars ukazuje na pritisak koji osećate kada je reč o porodičnim i intimnim odnosima. Lep ljubavni period za slobodne. Izbegavajte tvrdoglavost.

BLIZANCI

Venera ima odličan upliv na zarade, materijalnu sigurnost jer je u polju novca. U dobrom je aspektu sa vašim vladarem Merkurom što podstiče kreativnost. Uživaćete u pisanju, dugim razgovorima, studiranju ili proučavanju specifičnih oblasti. Većina je uvek spremna za pokret, kraće putovanje, vožnju automobilom. Ipak, obratite pažnju na ispravnost tehničkih uređaja, posebno ako ste zanatlija. Mars u polju komunikacije naglašava kritičnost, borbenost, isterivanje pravde ili kontakte sa pravnim licima. Sa članovima porodice ste na istoj talasnoj dužini. U formi ste.

RAK

Venera tranzitira kroz vaš znak i donosi pozitivne promene. Kako je vezana za umetnost, lepotu, zabavu,  stvaralašstvo, možete se razvijati u tom pravcu. Kod nekih se javlja želja za promenom, ekspanzijom, inicijativom. Uspeh u šou biznisu, za glumce, sportiste, modele, sve koji se bave scenom, reklamom. Povedite računa o novcu, ulaganjima, jer Mars u kući novca često navodi na rizike. Dakle, promišljenije raspolažite imovinom. Planeta ljubavi podstiče romantične snove i nadanja. Zaljubićete se, ako još niste, i uživati u pažnji drage osobe. Uživajte u voću!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pred vama je izuzetno važan period koji će potrajati  do kraja avgusta. Krajem nedelje je lunarno pomračenje u opozitnom znaku a to znači da je neophodno da pažljivije osluškujete potrebe drugih. Dakle, ako ste  deo udruženja, nekog ortakluka, partnerstva, neophodno je usaglašavanje. Proveravajte potpisivanje ugovora i obavite temeljne konsultacije sa pravnicima. Svakako, javna komunikacija je od prevashodnog značaja. Možete biti osetljiviji u odnosu sa bračnim partnerom. Sklonost tajnim ljubavnim vezama. Puni ste energije.

DEVICA

S obzirom da je vladar Merkur u vašem znaku, odlično funkcionišete na mnogim poljima. Naglašena je intelektualna i mentalna aktivnost. Konstruktivno razmišljate, brzo reagujete, posebno ako se bavite posredovanjem, diplomatijom. Dobar aspekt sa Venerom ukazuje na prijatne kontakte, uglavnom sa ženama, i sklapanje novih aranžmana. Obratite pažnju na, eventualne, oponente jer Mars u polju tajni može doneti iznenađenje ili preokret. Ovo je period kada uživate u izlascima, zabavi, udvaranjima. Ljubav i prijateljstvo se prepliću. Više se krećite.

VAGA

Nove poslovne šanse inicira Venera koja je u tranzitu kroz polje karijere. Ipak, još nije pravi trenutak za konačne odluke. Obratite pažnju na komunikaciju sa udruženjima, asocijacijama, strankama. U prvom planu je odnos sa prijateljima ili ste u fazi kada usaglašavate zajedničke ciljeve. Pažljivije raspolažite prihodima jer ste sada  skloni nepromišljenim investicijama i ulaganjima. Mars ukazuje na susrete i važne razgovore sa autoritetima, militantnim ustanovama. Ako ste slobodni može vas fascinirati osoba koja je na položaju. Osetljiv stomak.

ŠKORPIJA

Naglašeno polje statusa i karijere ukazuje na pojačanu poslovnu aktivnost. Ova nedelja je delikatna zbog lunarnog pomračenja koje utiče na vladara Marsa. Ukazuje na svojevrsnu kulminaciju u poslu ili da ste u fazi kada donosite važne odluke. Bitno je da ne precenite sopstvene mogućnosti i da trezveno rasuđujete, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Takođe, obratite pažnju na odnos sa autoritetima.Venera  donosi zanimljiva dešavanja na putovanju ili u odnosu sa strancima. Svakako, otputujte sa partnerom i uživajte! Snažni ste.

STRELAC

Merkur utiče na karijeru a kako je u dobrom aspektu sa Venerom, uživate u  svemu što radite. Dobar aspekt za društvene kontakte, širenje uticaja kroz saradnju. Najbolji efekat ima na umetnike i sve koji su stvaralački nastrojeni. Uglavnom, naklonjeni ste lepoti, pisanju,javnom delovanju. Imate sreće u finansijama i ovih dana očekujte dobitke, sponzorstvo, nasleđe ili neki značajan poklon od partnera. Emotivne veze koje su započete u prethodnom periodu sada se produbljuju. Mlađi su skloni avanturama i eksperimentisanju. Imunitet raste.

JARAC

Venera je u polju javnosti i partnerstva. Aspekt je idealan za sve koji su na položaju ili zavise od javnog mnjenja. S obzirom da vlada karijerom,  diplomatijom , dopadljivim nastupom zadobijate simpatije i pažnju medija. Možete ostvariti značajne poslovne dogovore, ili odigrati presudnu ulogu u posredovanju. Uspešno rešavate pravne probleme ili sudske procese. Biće prilike za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Planeta ljubavi ima odličan upliv na  emotivne i bračne odnose. Lako uspostavljate harmoniju sa onima do kojih vam je stalo. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Od nedavno je Venera u polju rada i svakodnevnih obaveza. Donosi lepu atmosferu na poslu i odličnu saradnju sa kolegama. Ipak, ovo je delikatan period ako se bavite javnim poslovima ili ste sa nekim u ortakluku. Krajem nedelje je lunarno pomračenje u vašem znaku i čini vas osetljivijim i ranjivijim nego obično. Osetljivi ste na kritike, nepravdu i mnogo toga. Ovo pomračenje utiče više na psihu i nije spolja vidljivo.  Ne znači da će se dešavati  nešto spektakularno, ali obratite pažnju na odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom. Verujte u sebe.

RIBE

Još uvek ste u fazi kada puno radite. Mars naglašava borbenost i istrajnost u rešavanju najtežih problema. Budite spremni na iznenađenja krajem nedelje, ali ne dozvolite da vas neko od podređenih izvede iz takta. Možda će neki projekti pretrpeti transformaciju ili ćete biti u poziciji da menjate strategiju. Ipak, ono što ste zamislili ostvarićete brže nego što ste se nadali. Merkur je idealan za dogovore i potpisivanje novih ugovora. Olakšava komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete se osloniti na savet drage osobe. Mlađima nova ljubav. Uživajte u vodenim sportovima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh