I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 31. decembra do 7. januara

OVAN

U novu godinu ulazite euforično i sa puno očekivanja. Mars će tranzitirati vaš znak, a to podrazumeva veću pokretljivost i dominaciju nad drugima. Aspekt je odličan za bavljenje sportom i timskim radom, rukovođenjem. Ipak, budite na oprezu krajem nedelje zbog izazovnog aspekta sa Merkurom i pomračenja Sunca. Izbegavajte konflikte sa neistomišljenicima i autoritetima. Finansijski dobro stojite, a imate i podršku bračnog partnera. Venera podstiče strastvenost, pa ste u iskušenju da se upustite u avanturu ako ste slobodni. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera do kraja nedelje ostaje u polju partnerstva. Stavlja akcenat na društvena događanja, ortakluke, javno delovanje i kulturna dešavanja. Biće novih kontakata, posebno kada je reč o osobama iz javnog života, umetnosti, sveta mode, pozorišta i slično. Sada ste u prilici da privedete kraju sve finansijske poslove, transakcije, ili aktivnosti vezane za ekonomiju. Krajem nedelje Merkur prelazi u polje inostranstva, pa je to prilika da negde otputujete. Većina će uživati u porodičnom krugu i pažnji emotivnog partnera. Imunitet je sve bolji.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur menja znak u subotu. Do tada ste u prilici da uživate u brojnim kontaktima, ili ostvarite značajne dogovore sa ljudima iz sveta prosvete, sa novinarima, piscima. Od utorka je u izazovnom aspektu sa Merkurom, što je zanimljivo ako se bavite kritikom i satirom. S druge strane, možete biti oštriji u nastupu, pa povedite računa o tome šta javno izjavljujete ili potpisujete. Izbegavajte rasprave, naročito sa bračnim partnerom. Ako uživate simpatije kolege sa posla, to bi moglo da, uskoro, preraste u nešto mnogo više. Prolazna nervoza.

RAK

Ova nedelja je delikatna zbog pomračenja Sunca u suprotnom znaku Jarca. Neophodno je ulaganje napora da se izbegnu pogrešne procene, da se uspostavi ravnoteža sa drugima. Mars je već prvog dana nove godine u vašem polju karijere. Nagoveštava dinamičan poslovni period, rad bez predaha ali i pokretanje inicijative. Odličan aspekt za sportiste ali i militantne profesije. Ukoliko sačuvate mirnoću i prisebnost, možete ostvariti izvanredni uspeh. Potrudite se da bolje razumete potrebe bračnog partnera. Ako ste mlađi možda vas privlači osoba nesvakidašnjeg temperamenta. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Na većinu znakova utiče pomračenje Sunca, krajem nedelje, ali na vas posebno. Može se ispoljiti kroz različita ograničenja i poslovne kontakte sa starijim osobama, autoritetima. Posebno ako preferirate saradnju sa strancima, ili ste u pregovorima sa nekom visokoobrazovnom ustanovom. Mars deluje na sve što se tiče putovanja, transporta, saobraćaja, pa budite obazrivi i proveravajte ispravnost vozila. Venera doprinosi većoj harmoniji u porodičnim i ljubavnim odnosima. Zadovoljni ste emotivnim statusom i prilično inertni. Jačajte imunitet.

DEVICA

Početkom godine se oslobađate izazovnog aspekta sa Marsom. Bar kada je reč o javnim i partnerskim odnosima. Pošto će tranzitirati polje finansija, bavićete se ozbiljnijim temama vezanim za nasledstvo, nekretnine, osiguranje, poreze, dugovanja i slična ekonomska pitanja. Vaš vladar Merkur menja znak od subote i usmerava na rešavanje dugoročnih problema. Za sada, izbegavajte finansijske špekulacije. Biće više prilike za zabavu, izlaske, susrete sa prijateljima, ali i nova poznanstva. Ljubav na  kraćem putu ako ste slobodni. Nemir.

VAGA

Početkom januara Mars tranzitira vaše polje partnerstva i javnosti. Snažan aspekt koji doprinosi većoj dominaciji nad drugima ali postoji opasnost da preterate u tome. Pre svega, izbegavajte kritičnost, oštre polemike sa drugima, dokazivanje da ste u pravu, po svaku cenu. S druge strane, imate priliku da ostvarite uspeh u nekoj sudskoj parnici ili da rešite pravne probleme. Nisu isključene interakcije sa advokatima, militantnim ustanovama. Aspekt  stavlja u prvi plan bračnog partnera i njegove potrebe. Ženama donosi udvaranje i novu ljubav. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Mars  je početkom godine u znaku svog sedišta, a delovaće na poslovnu situaciju. Ako ste do sada bili bez inicijative ili umorni od aktivnosti, osetićete drastičnu promenu na bolje. Pre svega, spremni ste na ulaganje napora, a obaveze će vas sustizati jedna za drugom. Neće biti predaha do kraja meseca. Period je povoljan za zanatlije i pružanje usluga na širokoj osnovi. Krajem nedelje je moguć kraći poslovni put. Iskoristite upliv Venere u vašem znaku da uživate u ljubavi, zabavi i brojnim kontaktima sa prijateljima. Moć regeneracije raste.

STRELAC

Početkom godine Mars menja znak i prelazi u vaše polje kreativnosti i sporta. Ako ste do sada bili pod pritiskom, posebno kada je reč o privatnom biznisu, osetićete ne samo olakšanje nego i svojevrstan entuzijazam. Sve do petka Merkur podstiče kontakte, kraća putovanja, razmenu ideja, mišljenja, informacija. Neće vam nedostajati podsticaj za delovanje, ali ni nove poslove ako se bavite obrazovanjem, ali i trgovinom, marketingom. Oslabiće tenzija u porodičnim odnosima tako da se možete posvetiti zabavi i zadovoljstvima. Nova ljubav za mlađe. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

U nedelju je pomračenje Sunca u vašem znaku. Ono se oseća mnogo ranije, najmanje desetak dana pre a ponekad i čitav mesec. Naravno, od vas zavisi i vaše senzitivnosti, kako ćete reagovati. Ne dešava se ništa spektakularno, ali može biti neka vrsta prekretnice u životu. Bitno je da ne pravite greške u proceni jer bi to značilo gubitak podrške ili važnih prijatelja. Mars prelazi u polje privatnosti i ukazuje na više posla u kući, možda će biti renoviranja. Za vikend priredite sebi i emotivnom partneru kraće putovanje i uživajte.

VODOLIJA

S obzirom da Mars napušta polje zarada, početkom godine, izlazite iz minus faze. Bar kada je reč o zaradama. U narednom periodu delovaće na komunikaciju. Budite oprezni u svojim izjavama, izbegavajte konflikte, posebno ako se bavite politikom ili ste na rukovodećoj poziciji, u medijima, radite u policiji, nekoj militantnoj ustanovi. Biće teže uspostavljanje kompromisa sa neistomišljenicima. Izvesni su tajni dogovori, sastanci i konsultacije iza zatvorenih vrata. Posvetite više pažnje odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Relaksirajte se.

RIBE

Mars napušta vaš znak početkom godine i tranzitira polje zarada. Obično inicira nove projekte i poslove, brze zarade, ali i iznenadne troškove. Imaćete utisak da novac klizi iz džepova ali to ne treba da vas brine, jer ćete sve nadoknaditi kada se najmanje nadate. Krajem nedelje se fokusirate na društvena događanja, sastanke, razmenu mišljenja sa timovima, klubovima, strankama i udruženjima. Na emotivnom i ljubavnom planu nema bitnijih promena, mada maštate o susretu sa nekim ko je možda daleko od vas ili često putuje. Priuštite sebi kraći odmor.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh