I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 31. avgusta do 7. septembra

OVAN

S obzirom na to da je Mars, vaš vladar, u izazovnim aspektima sa Saturnom i Venerom, obratite pažnju na odluke koje donosite. Prilično ste osetljivi, skloni polemikama, isterivanju pravde. Dešavaće se da drugi utiču na vaše aktivnosti, pokušavaju da vas usmere u pravcu koji njima odgovara. Svakako, ne spadate  u one koji dozvoljavaju mešanje u ono što radite, pa su impulsivne rekacije gotovo neminovne. Ipak, krajem nedelje dolazi do poboljšanja u komunikaciji. Na pomolu su nove ljubavi, dosta izalazaka, zabave i sportskih aktivnosti. Sklonost migrenama.

BIK

U nedelju Venera, vaš vladar, menja znak. Probudiće strasti jer iz vodenog prelazi u vatreni element. Aspekt je povoljan za ispoljavanje kreativnosti, za bavljenje umetnošću, pisanjem, muzikom, glumom, modom, nekim vidom stvaralaštva. Ako ste u potrazi za poslom, eto prilike da se uključite u neki honorarni rad ili dopunski vid zarade. U fokusu su uslužne delatnosti, knjigovodstvo, administracija, finansije. Zadovoljstvo ćete pronalaziti u okviru porodice, u druženju sa ukućanima i onima sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Budite umereniji u hrani i piću.

BLIZANCI

U subotu Merkur, vaš vladar, menja znak. Prelazi u polje kreativnosti, ljubavi, a napraviće i brojne aspekte tokom ove nedelje. Sve to ukazuje na izuzetno zanimljiv i dinamičan period. Ostvarićete saradnju sa izuzetno talentovanim ljudima, umetnicima, intelektualcima, ako je vaš posao vezan za obrazovanje, novinarstvo, glumu i srodne oblasti. Bićete uspešni i u privatnom biznisu, finansijskim špekulacijama, bankarstvu. Najzad se više posvećujete zabavi, nekim malim, sitnim zadovoljstvima i izlascima sa prijateljima, emotivnim partnerom. Imate ogromnu moć regeneracije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK

U sredu je pun Mesec koji utiče na vaše polje putovanja, obrazovanja, transporta. Nagoveštava ostvarenje planova, ambicija, vezanih za studiranje, predavanje, poslove na daljinu, selidbu u susedni grad, komunikaciju sa inostranstvom. Krajem nedelje Venera napušta vaš znak tako da će u narednom periodu uticati na zarade, priliv novca i materijalnu sigurnost. Dolazi do stabilizacije na tom planu, što će vas dodatno stimulisati za nove projekte. Neki će se okrenuti porodici, rešavanju domaćih problema. Uživaćete u ćaskanju sa ukućanima. Vitalnost raste.

LAV

U prilici ste da zaključite važan poslovni ugovor sredinom nedelje. Pun Mesec ima dobar upliv na polje finansija i obezbeđuje podršku kako materijalnu, tako i verbalnu. Venera započinje tranzit vašim znakom u nedelju i nagoveštava lep i uspešan poslovni period. Ostvarićete planove koje ste sebi zacrtali a na pomolu su društvena okupljanja, sastanci, nova poznanstva koja mogu uticati na vaš status i karijeru. Otvoreniji pristup imaće izuzetan uticaj na emotivne odnose, a neki se mogu strastveno zaljubiti. Privlačićete druge kao magnet. Puni ste energije.

DEVICA

Merkur u subotu napušta vaš znak, pa će u narednom periodu uticati na zarade i finansije. Do tada ste motivisani da se dokazujete na radnom mestu ili širite svoj poslovni uticaj kroz brojne kontakte. Uglavnom, zadovoljni ste rezultatima i već planirate kako da što pre priuštite sebi zasluženi odmor. Pažljivo razmatrate ponude, sve što konkurencija nudi i eventualne probleme koji bi mogli da iskrsnu. Prijaće vam povlačenje, kada je reč o društvenom životu. Moguća tajna ljubavna romansa ako ste do sada bili usamljeni. Relaksirajte se.

VAGA

Tokom ove nedelje dve planete menjaju znak a značajne su za vaš profesionalni i privatni status. U subotu Merkur započinje tranzit kroz vaše prvo polje što će pozitivno uticati na komunikaciju i odnos sa okolinom. Razmenjivaćete informacije, ideje, putovati i često biti u društvu mladih intelektualaca. Potom,Venera prelazi u polje ciljeva ali i dobitaka, pa će se popraviti finansijski status. U prvom planu će biti prijatelji, druženje a nije isključeno ni romantično poznanstvo na nekom slavlju. Puno izlazaka za mlađe, zabave i udvaranja. Izbegavajte masnoće i slatkiše.

ŠKORPIJA

Do vas pristižu određeni nagoveštaji o napredovanju u karijeri ili boljoj društvenoj poziciji. Neko je zapazio vaše kvalitete, nesebičan trud, potencijale koje posedujete, što će vas, itekako, obradovati. Krajem nedelje Venera započinje tranzit kroz polje karijere, što je idealno za diplomatiju ali i poslove koji podrazumevaju ispoljavanje stvaralačkog talenta. Podrazumeva prijatne susrete i odnose sa saradnicima i javnošću. Ljubavnih prilika biće više nego obično, a shvatićete da ste na meti nekoliko obožavalaca. Redovnije vežbajte.

STRELAC

Poslovna situacija je izuzetno povoljna a svesni ste i da rezultati zavise od ličnog angažmana. Možda će ova nedelja proteći u nedoumicama, nejasnim odnosima, otkrivanju tajni i zakulisnih radnji. Ipak, imaćete jasniju perspektivu i na koga možete da se oslonite ako planirate nove projekte. Vikend iskoristite za važne susrete, sastanke ili neki vid udruživanja oko zajedničkih ciljeva. Biće dobitaka sa više strana. Venera za vikend menja znak i usmerava na putovanja, ljubav na daljinu, ili ćete maštati o romantičnom provodu u dvoje. Rrekreirajte se.

JARAC

Značajnije promene na poslu očekujte krajem nedelje. Dobićete informacije koje će vas na neki način rasteretiti jer volite da znate na čemu ste. Do sada ste imali utisak da tapkate u mestu i da nema naročitog pomaka u svemu što ste do sada radili. Poboljšaće se finansijska situacija ili ćete pronaći sponzore za svoj projekat. Neki će biti u prilici da se oprobaju u različitim poslovima ili da obavljaju nekoliko međusobno povezanih aktivnosti. Venera za vikend prelazi u polje strasti što će imati specifičan efekat na odnos sa emotivnim partnerom. Podložnost stresu.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku i čini vas prijemčivim za sve što je neuobičajeno, originalno. Susreti sa posebno talentovanim osobama mogu imati upliv na poslovne aktivnosti. Nekima će odnos sa ženama biti presudan u napredovanju ili kreiranju svakodnevnice. Ulazite u fazu pojačanih društvenih aktivnosti, posebno kada u nedelju Venera započne tranzit poljem partnerstva  i javnih odnosa. Bićete u centru pažnje gde god se pojavite a oko vas će biti mnoštvo udvarača i obožavalaca. Lep period za ljubav i brak. Krećite se što više.

RIBE

U sredu je pun Mesec u vašem znaku. Čini vas senzibilnim, prijemčivim za sve što se dešava u okolini. Idealno za humanitarni rad, filantropiju, angažman u rešavanju socijalnih problema i svuda gde se očekuje pomoć. U stanju ste da druge pridobijete za realizaciju projekata od opštedruštvenog značaja. Druga polovina nedelje je povoljna za rešavanje finansijskih problema, dobijanje podrške u tom smislu ili pronalaženje sponzora. Uživaćete u komunikaciji i razmeni mišljenja sa partnerom. Moguća simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Nesanica.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh