I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 31. avgusta do 6. septembra

OVAN – Ova nedelja donosi puno izazova i neobičnih situacija na radnom  mestu. Radićete punom parom, rešavati probleme jedan za drugima, suočavati se sa neiskrenošću, lažima, podmetanjima, jer je Mars u izazovnom aspektu sa Neptunom. S druge strane, aspekt je karakterističan za sve koji se bave lečenjem,pružanjem zdravstvenih usluga. Dobar aspekt sa Plutonom,krajem nedelje, najavljuje uspeh u velikim poduhvatima i prevladavanju svih teškoća. Venera i Merkur u polju braka i partnerstva su idealni za društvena okupljanja, uživanje u ljubavi i osvajanju ako ste slobodni. Sklonost infekcijama.

BIK – Iskoristite ovaj period dok je Venera, vaš vladar, u svom sedištu. Deluje na polje rada, svakodnevnih obaveza, a podrazumeva uspeh kroz skladne odnose sa drugima, dobijanje podrške i naklonosti, kako šefova, tako i autoriteta, u specifičnim oblastima. Ako se bavite umetnošću, kreativnim poslovima, lako stičete popularnost. Izazovan aspekt sa Plutonom deluje podsticajno na mnoge od vas, da ispolje svoj talenat na neuobičajen način. Možda vas privlači neko s kim poslovno sarađujete, ali nema potrebe za euforijom jer ste i vi, itekako, atraktivni za dotičnu osobu. Kontrolišite apetit.

BLIZANCI – Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, menja znak. Prelazi u vazdušni znak i polje kreativnosti, zadovoljstva, ljubavi, sporta… Delovaće na ovu oblast nešto više od dva meseca, jer pred kraj septembra kreće retrogardno. Svakako, pred vama su brojne šanse za ispoljavanje talenata, kreativnosti, odnosno mogućnosti da radite ono što volite, u čemu uživate, što vas maksimalno ispunjava. Neki će se posvetiti pedagoškom radu, kulturi,  sportu, zabavi, radu sa decom. Naravno da ćete se odlično zabavljati, izlaziti sa prijateljima, dragom osobom ili biti na meti udvarača ako ste slobodni. Zdravlje je stabilno.

RAK – Mesec tranzitira vašim znakom u sredu i četvrtak. Trenutno je u fazi opadanja pa ste manje aktivni ili skloni odmaranju. Ipak, biće dosta interakcije sa javnošću, ženama, ili većim brojem ljudi. Potrudite se da izbalansirate obaveze, poslove, jer će to imati bolji efekat na konačni bilans a i vašu psihu. Kako je naglašeno polje privatnosti, doma, raspoloženi ste za poslove koji se obavljaju kod kuće ili razgovore, konsultacije, koje podrazumevaju neki vid diskrecije. Ovo je period kada najviše uživate u društvu onih koje volite, partnera, dece, porodice. Pažljivo u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Sunce u polju zarada najavljuje određene pogodnosti kada je reč o ekonomiji, trgovini, privatnom biznisu. Krajem nedelje je aktuelan dobar aspekt sa Uranom, planetom promena, iznenađenja. Moguće su iznenadne vesti, susreti, novi projekti i poslovi koji podrazumevaju neku vrstu reforme ili prekretnice u životu. Obavićete mnoštvo razgovora, susreta, možda i kraćih putovanja, sve u cilju boljeg sagledavanja kompletne situacije. Na emotivnom planu ima lepih dešavanja, zanimljivih poznanstava ako ste mlađi. Oni u dužim vezama nikako da otklone sumnje i nesuglasice. Vitalni ste.

DEVICA – Početkom sedmice Merkur, vaš vladar, prelazi u polje zarada, materijalne sigurnosti. Na ovo polje će delovati nešto više od dva meseca zbog retrogardnog kretanja krajem septembra. Biće to prilika da uvećate svoj saldo, pozabavite se finansijama, poslovima koji vas ispunjavaju ili proširite svoj krug delovanja. Kako je u znaku diplomatije, podrazumeva odlične odnose odnose sa saradnicima, klijentima, pravnicima, ali i umetnicima, ljudima iz sveta kulture. Uglavnom, naginjete hedonizmu a emotivni partner vas podržava u svemu. Odlično se osećate.

VAGA – Pored Venere, vladara, početkom nedelje i Merkur započinje tranzit vašim znakom. Bićete pod njegovim uticajem nešto više od dva meseca zbog retrogardnosti krajem septembra. Dakle, sada ste u lepom društvu što će doprineti elokvenciji, druželjubivosti, ispoljavanju različitih talenata. Bićete pokretljiviji, aktivniji, spremni za promene, pisanje, za učenje novih stvari, prilagodljivi, privlačni za okolinu. Neki će se zaljubiti u ovom periodu, produbiti odnos sa emotivnim partnerom a biće i onih koji će se samo zabavljati, šarmirati sve oko sebe. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA – Mars, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Neptunom što će, samo na kratko, izazvati pometnju u pregovorima ili sprovođenju planova. Možete otkriti neku prevaru, da neko nije iskren u svojim namerama, da možda nešto prećutkuje oko ključnih tačaka pregovora… Ipak, odličan aspekt sa Plutonom najavljuje uspeh, prevazilaženje prepreka i ispunjenje ciljeva. Dakle, nema razloga za paniku jer imate dovoljno snage i volje da sve završite u predviđenom roku. Venera u polju tajni je idealna za romantiku u dvoje, daleko od pogleda drugih. Uživaćete u svemu što volite a to će vas i relaksirati.

STRELAC – Bilo bi dobro da jasno definišete svoje ciljeve i ne gubite vreme na trivijalne stvari. Prilično ste aktivni, razapeti na sto strana, ali vama to na neki način odgovara. Ne trpite statičnost, pa različite aktivnosti, susreti sa klijentima, strankama, saradnicima, deluju stimulativno na karijeru. Ipak, budite obazrivi  do sredine nedelje u procenama i obećanjima koje dajete pretpostavljenima. Finansijska situacija je izuzetno dobra a biće i  dobitaka sa više strana. Društveni život je sve zanimljiviji a neki se mogu i zaljubiti ili produbiti jedno prijateljstvo. Sportski ste nastrojeni.

JARAC – Pored Venere i Markur, početkom nedelje, započinje tranzit vašim poljem karijere. Donosi pozitivne promene, više susreta, dobru komunikaciju sa javnošću, pretpostavljenima, saradnicima, klijentima. U fokusu mogu biti intelektualci ili susreti sa mladim, obrazovanim ljudima, piscima, novinarima, predavačima, vaspitačima, pravnicima ali i umetnicima, stvaraocima. Moguć važan dogovor o dugoročnom projektu krajem nedelje. Zaokupljenost obavezama, statusom i poslovima, može vas udaljiti od porodice. Nova simpatija kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Relaksirajte se.

VODOLIJA – Kao da će biti izvesnih problema na finansijskom planu ili oko investicija. Ako ste sa nekim u ortakluku dobro proučite papirologiju, proveravajte račune, sve što se tiče ekonomije. Možda će vas neki propust iznenaditi, zaostali račun, ili dug  na koji ste zaboravili. U svakom slučaju, do kraja nedelje će sve biti rešeno u vašu korist i zato nema potrebe za dramatizacijom. Uranom u lepom aspektu sa Suncem donosi povoljne vesti, možda neku promenu ili preseljenje. Lep period za putovanje u dvoje ili ljubav na daljinu. U dobroj ste kondiciji.

RIBE – Neptun, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom. Obratite pažnju na to kako usmeravate energiju, pre svega u komunikaciji. Dakle, izbegavajte rasprave, naročito javne, sa poslovnim partnerima i slično. Možete se osetiti povređenim, izmanipulisanim, prevarenim ili pogrešno shvaćenim. Ipak, krajem nedelje se stvari rešavaju na najbolji mogući način. Osetićete ne samo olakšanje već i trijumf jer će se sve okrenuti u vašu korist. Budite taktičniji u odnosu sa emotivnim partnerom, pogotovo ako nešto sumnjate ili tajite. Proveravajte ispravnost namirnica i svega što konzumirate.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh