I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. septembra do 7. oktobra

OVAN

Mars, vaš vladar, menja znak u petak. Kako će boraviti u vazdušnom znaku, fokus će biti na komunikaciji i intelektualnim  aktivnostima. Možete rešavati pravne probleme, sve što se tiče saradnje, partnerstva, kulture i umetnosti. Neki će biti raspoloženi za uspostavljanje harmonije, rešavanje konflikata između suprostavljenih strana ili uspostavljanje diplomatskih odnosa. Budite obazrivi u kontaktu sa autoritetima. Prilično ste zaljubljivi što može biti zanimljivo ako ste bez stalnog partnera. Bračni partner dominira u ovom periodu. Osetljivost bubrega.

BIK

Venera je još uvek u svom sedištu, pa ste skloni liniji manjeg otpora. Ipak, biće promena na radnom mestu, u drugoj polovini nedelje. Možda će vas iznenaditi gomila obaveza na koje niste računali. Svakako, nećete dizati glavu od posla u narednih mesec dana. To se u prvom redu odnosi na pravnike, službenike, sve koji se bave administracijom i pružanjem usluga. Od prevashodne je važnosti da strasti držite pod kontrolom posebno u odnosu sa emotivnim partnerom. Slobodni su skloni ekstremima i ljubavnim aferama. Regulišite ishranu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Gotovo dva meseca će tranzitirati kroz polje rada. Biće to period u kom ćete ispoljavati borbenost, prodornost i upornost. Odličan položaj za organizaciju posla, trgovinu, bavljenje medicinom i uslužnim delatnostima. Neki će se fokusirati na ono što vole, što je kreativno, povezano sa obrazovanjem, decom, omladinom i sportskim aktivnostima. Promene će biti vidljive na mnogim poljima pa tako i na emotivnom planu. Dinamičan ljubavni život za slobodne. Meditirajte ako osećate nemir.

RAK

Mesec je u prvoj fazi kada se polako oporavljate , kao posle preležane bolesti. Osećate priliv sveže energije i želju da se pokrenete, delujete. U petak će Mars otpočeti tranzit kroz vaše polje privatnosti pa je to odličan period da se pozabavite rešavanjem svih problema vezanih za porodicu. Neki će ulagati u nekretnine, zemljište, kupovinu stvari za kuću, stan. Moguće renoviranje ili ćete se baviti radovima oko kuće. Mlađi će se više zabavljati, izlaziti i uživati u kulturnim sadržajima. Sa bračnim partnerom ste na istim talasnim dužinama. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Dok je Sunce u polju komunikacija ostvarujete brojne kontakte, poznanstva. Odličan period za organizacione poslove, menadžment, putovanja, sređivanje dokumentacije, dobijanje važnih informacija, konsultacije. Do petka budite obazrivi u pogledu finansija jer ste skloni prekoračenju budžeta. Mogući su iznenadni troškovi, mada lako dolazite do novca, nekako vam klizi iz džepova. Druga polovina nedelje je pogodna za porodične susrete, dogovore sa bliskim osobama, rodbinom. Strastveni susret na kraćem putu ako ste mlađi. Više se odmarajte.

DEVICA

Ulazite u fazu promena. Merkur, vaš vladar, menja znak u četvrtak a u petak će Mars započeti tranzit kroz oblast prihoda. To može doneti nove poslove, projekte, ili će označiti period pojačanih napora. Koristićete prilike koje vam se nude, ali izbegavajte sve što je rizično. Obratite pažnju na komunikaciju, kako verbalnu, tako i pismenu. Proveravajte dokumenta, šta potpisujete ali i sa kim sklapate ugovore. Od porodice dobijate pomoć i neophodnu zaštitu. Mlađi su druželjubivi, raspoloženi za uživanje i ugađanje dragoj osobi. Nemir.

VAGA

Pred vama je uzbudljiv period. Stelijum planeta pruža različite mogućnosti. U četvrtak Merkur prelazi u polje novca. Ukazuje na nove poslovne mogućnosti, saradnju u oblasti tehnike, inovacija ili obrazovanja. Mogući su paralelni poslovi, koji se međusobno dopunjuju, ili dva izvora prihoda. Mars će započeti tranzit kroz vaš znak u petak i možda podstaći na više kretanja. Povoljan aspekt za sportiste ali i zanatlije. Raspoloženi ste za promene na emotivnom planu a to često podrazumeva uplitanje u ljubavne avanture. Osetljivost reproduktivnih organa.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, u petak prelazi u polje tajni i podsvesti. Dan pre toga, Merkur će započeti tranzit vašim znakom. Može se javiti potreba za povlačenjem, radom u tišini, iza scene ili analizama. Aspekti su interesantni za one koji su stvaralački nastrojeni, ili izučavaju posebna, tajna područja. Povoljan je period za morska putovanja, odmor ili lečenje u nekoj banji. Biće iznenadnih susreta ili kontakata sa prijateljima koje davno niste videli. Za sada, ne otkrivate svoja osećanja iako su prilično uzburkana. Strastvena ljubav. Osetljiva koža.

STRELAC

Dinamičan poslovni period potrajaće sve do petka. Potom se okrećete društvenom životu, prijateljima. Zanimaće vas organizacija poslova, udruživanje, timski rad ali i sprovođenje reformi. Neki će se pozabaviti obrazovanjem, pohađanjem kurseva, učešćem na izložbama, takmičenjima, manifestacijama humanitarnog karaktera. Dobar je period za studente, sve koji se pripremaju za polaganje ispita ili se bave istraživačkim radom. Prilično ste uravnoteženi kada je reč o emotivnom životu. Ljubav je izvesna kroz prijateljske kontakte ako ste slobodni. U odličnoj ste formi.

JARAC

U ovom periodu može biti značajnih pomaka u pogledu karijere i statusa. Neki će se upustiti u nove projekte, ili napredovati u poslu. Aspekti su povoljni za sve koji su na visokim pozicijama, bave se privatnim biznisom, diplomatijom, ekonomijom ali i sportom. Biće interakcija sa militantnim ustanovama, vojskom, policijom, autoritetima u oblasti sporta. Obratite pažnju na finansije i kako raspolažete imovinom. Možda ste izgubili kompas kada je reč o odnosu sa bliskim osobama, decom, ali i emotivnim partnerom. Posvetite se sebi i relaksaciji.

VODOLIJA

Tenzija na poslu polako opada. Ako je bilo teškoća u pogledu rešavanja  finansijskih problema, možete da odahnete. Od petka se posvećujete aktivnostima koje su interesantnije, kreativnije. Pre svega, više ćete putovati ili sklopiti poslovne aranžmane sa strancima. Naravno ako ste trgovački putnik, komercijalista, bavite se pisanjem, intelektualnim radom. Biće susreta sa mladima, osobama koje podsticajno deluju na vaš um. Možda ste razdvojeni od emotivnog partnera zbog putovanja i poslovnih obaveza, ali to ne utiče na vaša osećanja. Nervoza.

RIBE

Sve do petka ste otvoreni za javnost, aktivnosti koje podrazumevaju neku vrstu reklame. Uglavnom, dominirate u diskusijama, verbalnom nadmetanju ali i pravnim poslovima. Druga polovina nedelje je rezervisana za rešavanje ekonomskih i finansijskih pitanja. Pažljivo raspolažite imovinom a obratite pažnju i na investicije. Trenutno nije pogodan period za rizične poduhvate i ulaganje u nove projekte. Ako ste planirali putovanje u dvoje, sada je pravi trenutak da to i realizujete. Partner je raspoložen za ispunjavanje svih vaših želja. Maštajte!

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh