I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. oktobra do 6. novembra

OVAN

Vaš vladar Mars je i dalje u tranzitu kroz opozitni znak. Naglašava društvene aktivnosti, javni život, partnerstvo, udruživanja. Sredinom nedelje je u aspektu sa Mesecom koji će biti u vašem sunčanom znaku. Čini vas egzaltiranim, spremnim na avanture, rizike i ostvarivanje planova. Moguća pojačana impulsivnost, posebno kod žena, pa povedite računa o pravilnom usmeravanju energije. Magnetski ste privlačni za suprotni pol i lako uspostavljate kontakte. Na pragu ste da se zaljubite ako već niste. Čuvajte se povreda.

BIK

Uglavnom, držite konce u svojim rukama dok je aktuelan dobar aspekt između Venere i Saturna. Biće interakcija sa starijim osobama ili ćete rešavati dugoročne probleme. Dolazi do izražaja smisao za realnost, samokontrola i štedljivost, ukoliko se bavite finansijama. U subotu je pun Mesec u vašem znaku što je povoljno ako privodite kraju neki projekat. Nisu isključene promene zanimanja ili će biti kolebanja koja se odnose na partnerstva. Kako ste pod pritiskom raznih želja, izvesna su ljubavna uzbuđenja i nestabilnost na sentimentalnom planu. Sklonost nazebu.

BLIZANCI

Do kraja nedelje Merkur ostaje u polju rada, tako da ste u prilici da završite sve započeto. Svakodnevne obaveze predstavljaju rutinu za vas, tako da se možete posvetiti kreativnijim sadržajima, poslovima koje radite iz ljubavi. Venera donosi susrete sa umetnicima, muzičarima, glumcima ili bavljenje organizacijom umetničkih i zabavnih programa. Takođe, projekte vezane za decu i omladinu. Iskoristite povoljne aspekte da uživate u ljubavi, izlascima, naklonosti emotivnog partnera ili onih koje volite. U dobroj ste formi.

RAK

Vladar karijere je u polju privatnosti što je prednost za sve koji se bave porodičnim biznisom. Možda ste skloni da određene poslove obavljate kod kuće. U svakom slučaju, dosta ste aktivni kada je reč o nekretninama, iznajmljivanju, ali i renoviranju, uređenju enterijera. Naglašeno peto polje stavlja u prvi plan organizatore, intelektualne predvodnike, finansijske špekulante i sve koji su kreativni. U subotu je pun Mesec tako da će društvene aktivnosti imati poseban upliv na sentimentalni i porodični život. Skloni ste zamaranju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ovo je period čestih putovanja, kako kraćih, tako i dužih. Venera i Mars u polju komunikacije imaju dobar uticaj na obrazovanje, učenje, istraživački rad. Aspekti su povoljni za novinare, izdavače, sve koji se bave veletrgovinom. Kako je u subotu pun Mesec u vašem polju karijere, možete uspešno završiti važan projekat ili privesti kraju poslovne dogovore. Najviše uspeha imate u privatnom biznisu i aktivnostima vezanim za inostranstvo. Naklonjeni ste porodičnom životu i savetovanju sa bračnim partnerom. Lep period za ljubav ako ste mlađi. Pažljivo vozite.

DEVICA

Većina brzih planeta deluje u prvom kvadrantu što znači da ste okrenut sebi i sopstvenim interesima, privatnim poslovima. Mars i Venera imaju kontradiktoran upliv na finansije. Možete se baviti kreditima, nasleđem, ili imati koristi od sponzorstva. Takođe, dobici preko  partnerstva. Merkur je do kraja nedelje u polju komunikacije i ukazuje na kraća putovanja, da ste stalno u pokretu, skloni pregovorima, dogovorima. Većinu toga prepuštate bračnom partneru jer ste skloni saradnji i liniji manjeg otpora. Krajem nedelje je moguća prolazna glavobolja.

VAGA

Do petka ste u plus fazi dok je aktuelan aspekt između Venere i Saturna. Naročito se dobro snalazite u ekonomskim i finansijskim poslovima. Svakako, Sunce u kući zarade ukazuje na povećanje prihoda, dobitke  ili uspeh u finansijskim transakcijama. Ispunjavaju se veliki planovi. Merkur podstiče  uspeh u obrazovanju, na fakultetu, kroz predavanja i prenošenje znanja ali je povoljan i za potpisivanje važnih ugovora. Tokom vikenda očekujte uzbuđenja na ljubavnom planu. Većina je sklona romantici ali i neobičnim  susretima. Urogenitalni problemi.

ŠKORPIJA

Sada ste u prilici da bez mnogo truda ostvarite profesionalne ambicije. U prednosti ste ako naginjete vođstvu, poslujete sa strancima, bavite se privatnim biznisom. Iako Sunce u vašem znaku naglašava odnose sa javnošću, Mars u polju tajni vas čini opreznim. Naginjete društvenim  aktivnostima ali i radu u tišini, izolaciji. Možda ste još uvek u neodumici kada je reč o planovima za budućnost ili očekujete vesti iz daleka. U ljubavi ste tajanstveni ali se ne odričete nijednog zadovoljstva. Velika sentimentalna iskušenja ako ste slobodni. Vitalni ste.

STRELAC

S obzirom da je naglašeno polje izolacije, tajni, nisu isključeni poslovni problemi. Aspekti su povoljni za određene profesije, kao što je rad u zatvorenim ustanovama, bolnicama, laboratorijama, istraživačkim centrima, hotelima, socijalnim ustanovama i slično. Dobar je period za poverljive razgovore i savetovanja sa klijentima ali i potencijalnim saradnicima. Prednost dajete udruživanju sa prijateljima i društvenim događanjima. Biće zanimljivih poznanstava krajem nedelje i novih ljubavi ako ste bez stalnog partnera. Psihički ste stabilni i vedrog duha.

JARAC

Mars i Venera u polju karijere daju prednost onima koji se profesionalno bave sportom ili umetnošću. Puni ste inicijative, aktivni, borbeni i lako namećete svoj tempo. Većinu toga uspešno realizujete jer su okolnosti povoljne a ni šarm ne izostaje kada je to neophodno. Uživate u onome što radite i brojnim kontaktima koje ostvarujere. Dosta vas protežiraju prijatelji, stranci ali i stranke, klubovi. Izvesni su prihodi sa više strana. Imate dosta šansi za emotivna poznanstva ali, za sada, prednost imaju profesionalne obaveze. Pokušajte da se opustite pored drage osobe.

VODOLIJA

Početkom nedelje imate sreće kada je reč o novcu i prihodima. Žene pomažu u poslovnim transakcijama i rešavanju materijalnih problema. Ovo je važan i uspešan poslovni period koji donosi rezultate o kojima ste sanjali. Svaka dobra ideja nailazi na odobravanje i predstavlja šansu za napredovanjem. Izvesna su poslovna putovanja ali budite na oprezu krajem nedelje kada će Merkur biti na poslednjim stepenima znaka. Izbegavajte rizične poteze i odluke. Ljubav na daljinu je i dalje aktuelna ako ste slobodni. Osetljivost reproduktivnih organa.

RIBE

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje i čini vas intuitivnim, prijemčivim za okolinu. Iako je pojačana emotivnost, lakše se snalazite u delikatnim situacijama. Izvesni su zanimljivi i neobični susreti, nadahnuće od posebno nadarenih osoba. Ovo je period učenja, putovanja, bavljenja obrazovanjem, dalekim poslovima. Mars i Venera utiču na finansije i mogu doneti neki vid sponzorstva, kreditiranja. Poželjno je da se više posvetite emotivnom partneru i porodici i rešite manje nesuglasice. Izbegavajte nekontrolisanu upotrebu medikamenata.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh