I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. novembra do 7. decembra

OVAN

Nikako ne podnosite rutinu pa ćete se tokom ove nedelje dosta kretati ili otići na neko kraće poslovno putovanje. Uticaj okoline je prilično naglašen, kao i odnosi sa bliskom rodbinom. Možda ćete zajednički sarađivati oko studiranja, učenja, privatnog biznisa ili razmenjivati iskustva u novim projektima. Odlično se snalazite  sa finansijama a dobici su izvesni kroz neki vid partnerstva, udruživanja ili ortakluka. Druga polovina nedelje je zanimljiva za porodične Ovnove i sve koji su u dugim vezama. Strastveni susret za mlađe. Izuzetno ste vitalni.

BIK

Od utorka pažljivo raspolažite imovinom, finansijama a poželjno je i da se uzdržite od megalomanskih kupovina. U prvom planu su bankarski poslovi, naplata poreza, sve u vezi osiguranja ali, za sada, izbegavajte kredite, sve što je rizično. Venera, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Neptunom što je idealno za ispoljavanje kreativnosti, stvaralačkog talenta. Donosi uspeh u uslužnim delatnostima, socijalnom radu i negovanju drugih. Čini vas maštovitim, punim entuzijazma, velikih očekivanja u ljubavi. Romantičan susret krajem vikenda. Čuvajte se infekcija.

BLIZANCI

Pomračenje Meseca u vašem znaku početkom nedelje a u utorak Merkur menja znak. U narednom periodu deluje na vaše polje javnosti i partnerstva. Donosi popularnost, naročito među mladim ljudima ako se bavite intelektualnim radom, pisanjem, književnošću, novinarstvom. Bitno je da ni u čemu ne preterujete, pre svega ako ste u ulozi posrednika, ako zastupate nečije interese. Lako ćete ostvariti bilo koju potrebu za promenom. Raspoloženi ste za dijalog sa emotivnim partnerom, razmenu mišljenja ali i davanje saveta. Odmor i relaksacija su za vas imperativ.

RAK

Poslovne aktivnosti su u punom zamahu. Nemate ni trenutak za predah a od utorka vas čekaju dodatne obaveze. Najverovatnije administracija, papirologija, završni računi, knjigovodstvo. No, spremni ste za sve, pa i prekovremeni rad, a na neki način i uživate u pojačanom angažmanu. Ovakav tempo će se nastaviti do kraja godine ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim poslovima, državnim, sekretarskim ili trgovinom. Privlačni ste za suprotni pol i raspoloženi za romantična druženja. Za većinu je ovo srećan ljubavni period. Prolazna nesanica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Osećate da ste na korak do promena ili da je vreme za podvlačenje crte. Po prirodi ste optimista i uvek se nadate najboljem. S pravom, naravno. Sada je najvažnije da ne odustajete od planova, svega što ste sebi zacrtali  jer će se to ostvariti u narednoj godini. Sredinom decembra možete očekivati susrete i dogovore koji će bitnije uticati na vašu karijeru. Ova nedelja donosi pozitivne promene na privatnom planu i u ljubavi. Više ćete se zabavljati, izlaziti i provoditi vreme sa emotivnim partnerom. Mnogi će se okrenuti sportu, rekreaciji, vežbanju.

DEVICA

Vaš vladar Merkur menja znak od utorka. U narednom periodu će delovati na polje privatnosti, doma, porodice. S obzirom da je pomračenje Meseca u vašem polju karijere, statusa, obratite pažnju na odluke koje donosite. Poželjno je da ne donosite ishitrene zaključke bar do sredine meseca i da se ne upuštate u bilo šta što je rizično. Skloni ste uzbuđenjima, posvećivanju pažnje stvarima koje nisu od presudne važnosti za posao. Najbolje funkcionišete u okviru porodice, doma, kada ste okruženi onima koje volite. Biće prilike za ljubavne susrete ako ste mlađi. Opustite se.

VAGA

Puni ste inicijative ali i svesni da još nije pravi trenutak za radikalne promene. Sitnije obaveze obavljate sa lakoćom, na vreme i bez naročite tenzije.Od utorka su moguća poslovna putovanja, susreti sa većim brojem ljudi, korespodencija sa inostranstvom ili poslovi povezani sa komunikacijom, marketingom. Finansijska situacija je sve bolja  a krajem nedelje je moguć i veći dobitak. Venera u lepom aspektu sa Neptunom ukazuje na sklonost romantici, maštanju, velikim očekivanjima u ljubavi. Moguć čaroban ili tajni susret. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Od utorka Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca, dobitaka i materijalne sigurnosti. Donosi prihode sa više strana, nekima od trgovine, komercijalnih poslova, intelektualnih, predavanja, ekonomije i slično. U ovoj fazi napreduju privatnici, svi koji su na rukovodećoj poziciji ili se bave javnim poslovima. Iskoristite blagotvoran uticaj Venere za uspostavljanje novih kontakata i saradnju. Prilično ste neodoljivi za suprotni pol, magnetski privlačni i to vešto koristite u osvajanju. Moguća tajna ljubav. Imate moć regeneracije.

STRELAC

Od utorka Merkur započnje tranzit vašim znakom. Štiti vas i Sunce, ali budite obazrivi zbog predstojećeg pomračenja. Postoji jaka potreba za promenom a kod nekih se oseća konfuzija. Kao da bi sve hteli odjednom i sad, a opet, niste sigurni da li to stvarno želite. Savet je da sačekate kraj godine jer će vam tek tada biti jasno kojim putem treba krenuti. Sve što se tiče novca i finansija, rešićete u drugoj polovini meseca. Isto se odnosi i na emotivni život, pod uslovom da ste bez stalnog partnera. Zaljubićete se, pronaći srodnu dušu … Jačajte imunitet vitaminima.

JARAC

Nemate razloga za nezadovoljstvo jer su vam prihodi odlični a stižu i pohvale za dosadašnji trud. U ovom periodu obavljate konstruktivne razgovore na više nivoa. Bićete aktivni u mnogim udruženjima, strankama, klubovima, ili rado viđeni na sastancima zbog naglašenog entuzijazma. Biće i tajnih konsultacija, savetovanja ili dobijanja poverljivih informacija ako se bavite pravom, advokaturom ili državnim poslovima. Uživaćete u društveno aktivnom životu, novim susretima a neko će vas posebno zainteresovati ako ste usamljeni. Zdravstveno ste zaštićeni.

VODOLIJA

Još uvek ste u plus fazi kada je reč o karijeri i poslovima. Od utorka stižu lepe vesti po pitanju novca. Možda povećanje plate ili neka nagrada ako se bavite medicinom, naukom, farmacijom i srodnim oblastima. Na pragu ste novih dešavanja do kraja godine a to već sada mnogi osećaju. Bitno je da budete spremni i da na vreme uočite sve što vas sputava u daljem napredovanju. Iskoristite ovaj period za  lepa druženja, susrete  jer će se kroz prijateljstvo razviti romantična ljubav. Možda vas privlači osoba koja je na položaju. Polako se vraćate u formu.

RIBE

Aktviraćete se na poslu više nego obično. Od utorka Merkur unosi veću dinamiku i obećava susrete koji mogu proširiti vaš poslovni uticaj. Bićete pokretljiviji, preduzimljiviji, a izvesni su i kraći poslovni putevi. Svakako, dosta kretanja, pre svega ako se bavite intelektualnim, trgovačkim ili administrativnim poslovima. Komunikacija sa mladim osobama delovaće prilično inspirativno. Lep aspekt Neptuna, vašeg vladara, sa Venerom ima upliv na umetnike, stvaraoce, vizionare. Obećava ljubav na višem nivou, ili susret o kakvom se samo sanja. Zadovoljstvo, zdravlje i sreća su povezani.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh