I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. marta do 6. aprila

OVAN

Početkom nedelje Mars, vaš vladar, menja znak. Biće u aspektu sa Saturnom i Uranom što nagoveštava suočavanje sa iznenadnim problemima. To podrazumeva okolnosti ili situacije na koje ne možete da utičete svojom voljom, već da se prilagođavate. Budite obazrivi u rukovanju oštrim predmetima, oružjem, mašinama, električnim aparatima, tehnikom. Izbegavajte nekontrolisano trošenje novca. Ulazite u nešto zanimljiviji ljubavni period, ako ste bez stalnog partnera. Simpatija u susednom gradu, dopisivanje. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

U petak Venera, vaš vladar, menja znak. Delovaće na polje novca i materijalne sigurnosti sve do avgusta. Naglašava osećaj za realnost, praktičnost, samokontrolu jer je u povoljnom aspektu sa Saturnom. Sklopićete trajne veze i prijateljstva koji će imati plodonosan uticaj na društvene i finansijske poslove. Kontakti i naklonost starijih osoba, autoriteta, biće od presudnog značaja za ostvarenje planova u budućnosti. Ako ste bez stalnog partnera, tragaćete za uzbuđenjima, novim načinima da izrazite svoj senzibilitet. Sklonost infekciji disajnih organa.

BLIZANCI

Od petka Venera započinje tranzit kroz vaš znak. Bićete pod uplivom ove planete lepote, ljubavi, šarma, umetnosti sve do avgusta. Možete se posvetiti stvaralaštvu, pisanju, kreiranju, umetnosti… Tome doprinosi i zanimljiv aspekt Merkura sa Neptunom koji stavlja akcenat na estetiku, poeziju, spiritualnost, metafiziku i nauku. Sve što je vezano za maštu, imaginaciju, biće predmet vašeg interesovanja. Ovaj period je povoljan za tinejdžere, mlađu populaciju jer donosi više zabave, optimizma. Ljubav na daljinu. Obratite pažnju na pluća i disajne organe.

RAK

U ovom periodu možete rešavati nešto komplikovanije probleme vezane za finansije. Mesec je u uzlaznoj fazi što daje podsticaj za intelektualne napore, pronalaženje novih opcija za postizanje ciljeva. Uzdržite se od naglih poteza kada je reč o transakcijama, ulaganjima u kupovine, naročito tehnike. Nisu isključeni iznenadni kvarovi mašina, električnih uređaja ili popravke dotrajale opreme. Tenzija između vas i bračnog partnera opada. Sada imate priliku za opuštanje uz omiljenu literaturu, muziku i sve u čemu istinski uživate. Radite vežbe za poboljšanje cirkulacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Na poslovnu atmosferu mogu uticati brojni faktori koje, trenutno, ne možete da menjate. Mars i Saturn su u opozitnom znaku pa vodite računa o javnim i partnerskim odnosima. Aspekt stavlja u prvi plan sve koji se bave rukovođenjem, organizacijom poslova, politikom ili nekom militantnom profesijom. Neophodno je više strpljenja i taktičnosti u pregovorima sa neistomišljenicima ili opozicijom. Odnos sa bračnim partnerom je pun oscilacija jer ne trpite nikakva ograničenja. Mlađi su u boljoj poziciji a moguća je i ljubav kroz prijateljstvo. U dobroj ste formi.

DEVICA

Ulazite u prilično naporan poslovni period. Mars i Saturn diktiraju tempo i ukazuju na rad bez predaha, posebno ako ste zaposleni u zdravstvu, pružate neki vid usluga. Odnosi se i na vojsku, policiju, sve koji se bave tehnikom, industrijskom proizvodnjom.Biće konsultacija, pregovora oko lečenja,farmakologije, psihologije, psihoterapije. Drugima ulivate poverenje, pa nije isključeno da vas angažuju u nekom projektu od opštedruštvenog značaja. Osetljivi ste na kritike i mnogo očekujete od emotivnog partnera. Čuvajte se od infekcija.

VAGA

Za vas je  reorganizacija posla od ključnog značaja. Samo tako ćete izbeći gomilanje obaveza i preopterećenje kojem nema kraja. Venera, vaš vladar, menja znak u petak. Delovaće na oblast obrazovanja, putovanja,viših životnih sfera. To znači da ćete se više posvetiti učenju, ili ćete pružati pomoć studentima, podučavati strane jezike elektronskim putem. Moguća interakcija na daljinu, razmena informacija. Lep aspekt sa Saturnom ukazuje na uravnotežen sentimentalan život. Podržava stabilne i duge veze. Ograničite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Zajedno sa Saturnom deluje na polje intime, porodice. Ukazuje na aktivnost u kući, možda renoviranje, popravke, rad u bašti i slično. S druge strane, možete se angažovati oko državnih poslova, svega što je vezano za privatan biznis. U pogledu finansija ne treba previše da brinete jer su u izgledu dobici kroz partnerstvo ili od ortačkih poslova. Osećate se sputano, vezano zbog restrikcija, što se manifestuje kroz neki vid buntovništva, opiranja. Ne dozvolite da to utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Nervoza.

STRELAC

U ovoj fazi dolazi do rasterećenja u profesionalnom smislu. Dosta ste se bavili ekonomijom, finansijama, ali sada menjate kurs. Mars i Saturn u polju komunikacija donose neki vid izolacije, želju za kretanjem koje je ograničeno. Možda ćete  rešavati probleme vezane za prevoz, automobil, sve u vezi tehnike ili oko sitnijih popravki. S druge strane, Venera u opozitnom znaku je idealna za društveni angažman. Možda ste zaljubljeni do ušiju ili maštate o romantičnom susretu ako ste mlađi. Uživaćete u porodičnom okruženju. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Mars napušta vaš znak početkom nedelje. Deluje na polje prihoda i materijalne sigurnosti. Indikator je troškova, mada donosi prihode od brzih poslova, manuelnih, ali novac brzo klizi iz džepova. Ako ste u prilici štedite ili racionalnije planirajte rashode. Biće pozitivnih promena na radnom mestu. Ako se bavite obrazovanjem, pružanjem usluga, tipično ženskim poslovima, dobićete poziv za saradnju. Vezani ste za porodicu, emotivnog partnera ali vam to pričinjava zadovoljstvo. Obratite pažnju na srce, cirkulaciju i krvni pritisak.

VODOLIJA

Mars prelazi u vaš znak početkom nedelje. Podstiče  preduzimljivost, pa možete biti u situaciji da inicirate određene aktivnosti. Možda će vam poveriti odgovoran položaj, da upravljate važnim  projektom. U svakom slučaju,povećava se izvršna moć ali sve što budete preduzimali neće proći bez prepreka i suprostavljanja. Budite obazrivi u poslovima i komunikaciji sa starijima, autoritetima, vojnicima… Ulazite u romantičan i uzbudljiv emotivni period. Nešto pozitivno se dešava u ljubavi što će vas ispuniti. Napetost.

RIBE

Prilično ste osetljivi na sve što se dešava u okruženju. Neptun u aspektu sa Merkurom podstiče maštovitost, imaginaciju i povoljno utiče na ispoljavanje vaših talenata. Dakle, bavite se poezijom, umetnošću, stvaralaštvom, muzikom, plesom. Neki će se posvetiti lečenju ili poslovima koji podrazumevaju izolaciju, rad u zatvorenim ustanovama. To može biti povezano sa pravom, zakonom, inspekcijom… Venera ima lep upliv na porodične i emotivne odnose. Učiniće da se najbolje osećate u kući. Uživajte u filmovima i dobroj muzici.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh