I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. jula do 6. avgusta

OVAN

Dok je Mars u izazovnim aspektima sa Uranom i Suncem klonite se rasprava i preterivanja u poslu. Pažljivo rukujte električnim aparatima, oštrim predmetima, oružjem ako se bavite militantnim poslovima. Delikatan je period za mehaničare, tehničare, zanatlije ali i hirurge. Većina je pod pritiskom zbog obilja aktivnosti i velike odgovornosti koju su, uglavnom, sami sebi nametnuli. Stavite akcenat na sve što je rutinsko a rizike izbegavajte, naročito kada je reč o finansijama. Dominirate u emotivnim odnosima i tu ste na svom terenu. Opuštajte se.

BIK

Kada je reč o karijeru i statusu, imate utisak da ste pod stalnim pritiskom. Sada ste u prilici da preispitate svoje motive ako naginjete rukovodećim poslovima, napredovanju, sprovođenju reformi i timskom radu. Mars ima upliv na sportiste, manuelne radnike, zanatlije, sve koji ulažu ogromnu energiju za ostvarenje ciljeva. Takođe ako se bavite hirurgijom, opasnim zanimanjima, radite u vojsci, policiji, obezbeđenju i slično. Pomalo ste nepopustljivi i zahtevni prema članovima porodice. Iskoristite ovaj period za izlaske i emotivne susrete ako ste mlađi. Pad imuniteta.

BLIZANCI

Iskoristite period retrogardnog Merkura za produbljivanje znanja, istraživački rad, učenje, studiranje i prikupljanje informacija. Možda ćete staviti akcenat na korespodenciju, sređivanje papirologije, dokumenata, iako će biti dosta kašnjenja, neočekivanih obrta i čekanja. Uglavnom, od planiranja nema ništa, pod uslovom da su u to uključeni drugi. Možete se osloniti samo na sebe. Situacija je povoljnija za stvaralački nastrojene podanike znaka i za privatan biznis. Lep period za porodična okupljanja, uživanje u ljubavi. Oprez u saobraćaju.

RAK

Dok su Sunce i Merkur u polju novca činite sve da unapredite svoj materijalni status. Aspekti su povoljni za privatan biznis, pregovaranje o novim aranžmanima, za susrete sa autoritetima, moćnim ljudima. Sredinom nedelje je izvesno iznenađenje ili ćete biti u prilici da razmatrate ekstravagantnu poslovnu ponudu. Možete se osloniti na prijatelja ili neku žensku osobu ako planirate proširenje posla. Pitanja srca rešavate na sebi svojstven način, ako ste bez stalnog partnera. Romansa na kraćem putu, ali ste dosta tajanstveni i nedokučivi. Nervoza.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Iako je Sunce, vaš vladar, u T-kvadratu sa Uranom i Marsom, prilično se dobro snalazite kada je reč o izazovima. Ako spadate u nešto osetljiviju populaciju, obratite pažnju na potrebu za stalnim dokazivanjem i oponiranjem. Skloni ste timskom radu, udruživanju, ali tu može doći do razilaženja jer saradnici imaju drugačije prioritete. Proučite pažljivo svu papirologiju ili se posavetujete sa pravnim licem. Popularni ste u javnosti a naročito kod suprotnog pola. Mars u polju partnerstva donosi uzbuđenja i udvaranje, a odgovara slobodnim ženama. Čuvajte srce i donji deo leđa.

DEVICA

Usmereni ste na svakodnevne obaveze, sve što rutinski obavljate a to vas prilično iritira. Prinuđeni ste da čekate na realizaciju određenih planova, dogovora i uspostavljanje kompromisa sa saradnicima. Ne dozvolite da drugi utiču na vaše mišljenje i promenu kursa dok je Merkur retrogardan. Iskoriste ovu nedelju i uticaj Venere u vašem znaku, za širenje popularnosti i ugleda ako se bavite javnim poslovima. Aspekt donosi ekonomski uspeh i uvećanje finansija ako se bavite privatnim biznisom. Podstiče strastvenost i jača ljubav. Regulišite ishranu.

VAGA

Do kraja nedelje ste usmereni na društvene aktivnosti, dogovore, planiranje strategije i kontakte sa različitim grupama ljudi. Profit ostvarujete kroz privatne poslove, posebno ako se bavite ekonomijom, knjigovodstvenim poslovima, nekretninama ali i stvaralačkim radom. Venera će do kraja nedelje uticati na polje nadahnuća i usmeravati vas na umetnost ali i sve što se odnosi na odmor i rekreaciju. Iako ste raspoloženi za druženja, okupljanja, uživaćete i u privatnosti, intimi sa emotivnim partnerom. Snažni ste i skloni regeneraciji.

ŠKORPIJA

Radite punom parom i ne odstupate od svojih zamisli. Ne izostaje ni finansijski učinak što vas dodatno motiviše. Sada ste u fazi pregovora oko novih aranžmana ili razmišljate o dodatnoj edukaciji i napredovanju u karijeri. Imate značajnu podršku autoriteta ili nekoga od prijatelja. Kroz udruživanje, ortakluk, ostvarujete izuzetne rezultate na polju nauke, organizacije poslova i prenošenje znanja. Sve što je od javnog značaja podrazumeva fleksibilnost i ostvarenje kompromisa. To se odnosi i na porodične odnose, bračne i ljubavne. Izbegavajte nervozu i nestrpljivost.

STRELAC

Venera utiče na karijeru do kraja nedelje i donosi uspeh u realizaciji poslova. Odličan aspekt za kontakte sa inostranstvom, za spoljnu trgovinu, uvoz, izvoz, transport, izdavaštvo. Takođe, za internacionalne kompanije, reklamiranje, konferencije, izložbe, stvaralaštvo, sportska takmičenja i slično. Naglašena je oblast kretanja i putovanja, tako da vas ne drži mesto i uvek ste spremni za promene. Putovanje sa bračnim ili emotivnim partnerom je nešto što već duže vreme planirate, ali sačekajte drugu polovinu meseca. Oprez u saobraćaju.

JARAC

Vladar karijere ima pozitivan upliv na poslove sa inostranstvom,na diplomatiju ali i trgovinu. Iako ste pod uplivom Marsa prilično frustrirani zbog troškova, nepredviđenih investicija, ipak nema razloga za brigu. Lep aspekt Saturna i Urana donosi uspeh u nauci i politici. Odgovara zanatlijama, tehničarima, električarima, mehaničarima. Izbegavajte raspetljavanje problema koje su prouzrokovali drugi. U drugoj polovini nedelje pažljivo komunicirajte sa članovima porodice i bračnim partnerom. Izdržljivi ste i u dobroj kondiciji.

VODOLIJA

Poslovni izazovi su deo vaše svakodnevnice pod uslovom da zavisite od javnog mnjenja i medija. Odlično se snalazite u brzim poslovima, transakcijama ali su naučni projekti, industrija, biznis, politika, područja gde ste na svom terenu. Trenutno se odlaže potpisivanje važnih ugovora, dokumenata ili ste u fazi prikupljanja važnih informacija. Moguć veći dobitak, nasleđe ili prodaja nekretnina. Komunikacija sa bračnim partnerom je naglašena, kao i deljenje tajni, ili ćete davati savete jedno drugom. Relaksacija je za vas imperativ.

RIBE

Mesec je u vašem znaku, početkom nedelje i stavlja akcenat na emocije. Kako je u aspektu sa Neptunom, mogu vas privući neobični interesi, realizacija odličnih ideja. Blagotvoran je za kreativne poslove, pod uslovom da se prepliću sa duhovnošću. Ipak, druga polovina nedelje podrazumeva bavljenje rutinskim obavezama i organizacijom svakodnevnih aktivnosti. Proveravajte ispravnost tehnike, kompjutera, jer su mogući manji kvarovi. Skloni ste romantičnim očekivanjima, zaljubljivanju, ako ste mlađi. Ostali uživaju u pažnji bračnog partnera. Nesanica.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh