I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. decembra do 6. januara

OVAN

Osetićete veliki priliv energije s obzirom da Mars, vaš vladar, u petak menja znak. To podrazumeva veću pokretljivost, entuzijazam, preduziljivost. Mnogi će putovati u inostranstvo, možda dočekati Novu godinu u nekoj od metropola. Inteziviraće se poslovi i dogovori sa strancima, stranim firmama i kompanijama. Ako se bavite sportom biće prilike za takmičenja, treninge, podučavanje i ostvarivanje saradnje. Na emotivnom planu je prilično zanimljivo jer ste opušteniji nego obično. Raspoloženi ste za prijateljske susrete i zabavu. Uživajte u sportu.

BIK

Pratiće vas euforično raspoloženje, sve do petka, ako ste rođeni u trećoj dekadi. Možda ste od onih koji u poslednji čas završavaju poslove ili ne obraćaju pažnju na rokove. Venera ima dobar upliv na karijeru ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, stvaralaštvom, diplomatijom, modom, umetnošću. Društveni život je u usponu tako da ćete uživati u kontaktima, brojnim susretima ali i pažnji suprotnog pola. Nekima će to napuniti baterije iako će zadržati određenu distancu. Iskoristite vikend da sa porodicom i decom uživate u zimskim čarolijama. Više se relaksirajte.

BLIZANCI

U ovom periodu dominira lep aspekt Merkura sa Jupiterom. To podrazumeva obilje ideja, konstruktivan intelekt i uspeh u nauci, književnosti, besedništvu, pisanju. Lako se usklađujete sa drugima, okolinom, a predstoje vam i putovanja u inostranstvo. Ostvarićete dobitke kroz finansijske transakcije, ulaganja i komercijalne poslove. S obzirom da će Mars biti u opozitnom znaku, od petka, obratite pažnju na javne i partnerske odnose. Dominiraćete u strastvenim polemikama a nećete zaobići ni emotivnog partnera. U dobroj ste formi.

RAK

Kako Mesec bude rastao tako će jačati i vaša potreba za delovanjem. Od petka ulazite u  fazu kada nećete dizati glavu od posla i obaveza. Rešavaćete administrativne probleme, sve što se tiče prava, zakona, možda registracije firme, ako ste privatnik ili se bavite pružanjem zanatskih usluga. Nema razloga za brigu jer vas sreća prati u finansijskim špekulacijama a neće izostati ni dobici kroz ortakluke ili neki vid partnerstva. Većina vodi uzbudljiv i aktivan život, sa puno izlazaka, provoda, udvaranja. Strastveni susret za mlađe. Vežbajte kao i obično.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Do petka će akcenat biti na pružanju usluga, obavljanju privatnih poslova, dogovora sa saradnicima, podređenima, ako ste na rukovodećoj poziciji. Potom se usmeravate na aktivnosti u kojima uživate ili su zabavnijeg karaktera. Poput sporta, prezentacija, organizovanja žurki, izložbi, lutrije…Poželjno je da u ovom periodu izbegavate finansijske špekulacije i operacije sa devizama. Venera ima dobar upliv na javne i partnerske odnose. Ipak, naginjete nezavisnosti i prijateljskim kontaktima više nego ikad. Moguć zanimljiv susret ako ste bez stalnog partnera. Više spavajte.

DEVICA

Zadovoljni ste profesionalnim učinkom na kraju godine ali to ne znači da ne razmišljate o budućnosti. Merkur je u dobrom aspektu sa Jupiterom što vas čini neprikosnovenim u vođenju poslova. Ukazuje na skladne odnose sa ljudima, na odličnu komunikaciju sa autoritetima, strancima ali i bliskom rodbinom, prijateljima. Moguće su promene od petka, bar kada je reč o privatnosti. Neki će se baviti radovima u kući, popravkama, u svakom slučaju, biće više aktivnosti u porodičnom krugu. Ljubavni snovi se polako ispunjavaju. Energija je na zavidnom nivou.

VAGA

Prolazna finansijska kriza se približava kraju. Imate utisak da vam je novac klizio iz džepova, ni sami ne znate gde, ali sada ste u prilici da sve nadoknadite. Druga polovina nedelje je zanimljiva za kraća poslovna putovanja ili susrete od kojih mnogo očekujete. Bićete prilično  aktivni, rastrzani na više strana, kao da vas neće držati mesto. Neki će se usmeriti na transport, trgovinu, razmenu informacija, telefonske pozive i prepisku. Kod većine su emocije i strasti pod kontrolom. Veze koje sada ostvarujete su više na prijateljskoj bazi. Krećite se više kako bi poboljšali cirkulaciju.

ŠKORPIJA

Mars napušta vaš znak u petak. U narednom periodu delovaće na finansije, materijalnu sigurnost. Indikator je brzih zarada, novih projekata, poslova i ulaganja velikih napora u ostvarenje ciljeva. Imaćete utisak da sve što zaradite još brže potrošite ili će biti neplaniranih troškova. Naglašena je komunikacija sa okolinom, prijateljima, rodbinom. Ipak, prioritet dajete porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Najbolje se osećate u svojoj kući, okruženi onima koje volite, tako da ćete praznike provesti ušuškani u krevetu. Vitalni ste.

STRELAC

Kod vas je akcenat na karijeri i zaradama. Mars od petka tranzitira vašim znakom sve do sredine februara. Doneće obilje energije, snagu, jaku volju, što možete iskoristiti za postizanje ciljeva. Aspekt je idealan za sportiste, trenere, sve koji se bave militantnim poslovima. Sada je pravi trenutak za postizanje dogovora sa strancima ili potpisivanje dugoročnog ugovora. Dobici su izvesni sa više strana ako se bavite privatnim biznisom. Na emotivnom planu nema naročitog pomaka ako ste bez stalnog partnera. Za vas je nezavisnost imperativ. Uživaćete u sportskim aktivnostima.

JARAC

Stelijum planeta u vašem znaku ukazuje na poboljšanje materijalnog položaja. Takođe, donosi naklonost pretpostavljenih, autoriteta, ili mogućnost za napredovanje u karijeri. Šanse su na dohvat ruke a od vas zavisi šta ćete izabrati. Birajte mudro jer za par meseci sledi preokret. Biće prilike za putovanja, širenje poslovnog uticaja i učenje novih stvari. Finansijska situacija je sve bolja a neko će vas obradovati poklonom. Naginjete hedonizmu pa ćete se više baviti ugađanjem onima koje volite ali, pre svega, sebi. Regulišite ishranu.

VODOLIJA

Situacija na poslovnom planu se menja od petka. Većinu obaveza privodite kraju, a to  znači da imate dovoljno prostora za aktivnosti koje volite. To podrazumeva kontakte sa prijateljima, udruženjima, klubovima… Privlačiće vas timski rad, društvenost, organizacija, sastanci. Mogući su neplanirani troškovi, pa imajte to u vidu. Sklopićete nova poznanstva, što je verovatnije ako ste ženskog pola. Venera u vašem znaku ukazuje na strastveno udvaranje, magnetsku privlačnost ali i velika ljubavna očekivanja. Naučite da se opustite.

RIBE

Prva polovina nedelje je prilično mirna ili ćete se više odmarati, praviti planove za iduću godinu. Već od petka ulazite u dinamičniju fazu, ispunjenu mnoštvom novih obaveza. Neki će započeti projekat koji će ih potpuno zaokupiti. Konsultacije i dogovori sa udruženjima, strankama, organizacijama, klubovima, doprineće boljem sagledavanju situacije. Izbegavajte prepuštanje konačnih odluka saradnicima bez neophodnog iskustva.Vaši ljubavni snovi se lako mogu ostvariti ali je neophodno da otvorite svoje srce. Skloni ste infekcijama disajnih organa.

Vesna Lalić, astrolog

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh