I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 30. aprila do 7. maja

OVAN

Dok je planeta razuma, intelekta u vašem znaku pravite planove i ništa ne prepuštate slučaju. Spremni ste za nove izazove, da učite, putujete ili  nastavite obrazovanje. Komunikacija je na zavidnom nivou, kao i snalažljivost u raznim vrstama komercijalnih poslova. Moguć uspeh u finansijama ili će vas neko protežirati u značajnijim projektima. Napetost između vas i pretpostavljenih popušta, tako da ste u fazi kada se posvećujete aktivnostima koje vas relaksiraju. Uživaćete u kraćem putovanju, izletu sa partnerom. Fizički ste snažni.

BIK

Početkom nedelje je pun Mesec u opozitnom znaku. Donekle ste preosetljivi na utisak koji ostavljate na druge ili u javnosti. Zanimljiv aspekt ako se pojavljujete u medijima, bavite se politikom, pravom, novinarstvom. Privlačite pažnju izjavama, onim što objavljujete u časopisima, knjigama i slično. Venera donosi dobitke ali i poklone kroz društvene kontakte. Izazovan aspekt sa Neptunom utiče na emotivni status. Ako ste slobodni može vas privući harizmatična osoba, a nisu isključene ni tajne ljubavi. Podložni ste alergijama, infekcijama i problemima sa kožom.

BLIZANCI

Venera u vašem znaku doprinosi popularnosti i vedrijem raspoloženju. Ima dobar upliv na sve koji se bave umetnošću, pisanjem, kreativnim zanimanjem. Aspekt sa Merkurom donosi uspeh u trgovini, i svim vidovima komunikacije. Biće dosta konsultacija sa mlađim osobama, obrazovanim, ili interakcija sa školama, visokoobrazovnim ustanovama. Uživaćete u telefonskim razgovorima, dugim konverzacijama, pismima. Zanimljivi ste za suprotni pol, pa se nadajte pozivima, udvaranju i novim ljubavima. Imunitet je sve bolji.

RAK

Pun Mesec deluje na vašu oblast kreativnosti. Možda ste u fazi kada zaokružujete poslove koji imaju veze sa vaspitanjem dece, radom u obdaništima, školskim ustanovama. Mogu vas privući rizični finansijski poduhvati, operacije sa akcijama, nepokretnom imovinom i slično. Povoljan je period za marketinške poslove, posredovanje u vezi nekretnina ili širenje trgovačkih veza. Zapostavili ste porodični život na račun poslovnih obaveza. Venera donosi tajne ljubavi, maštanja, neobične emotivne situacije ako ste slobodni. Relaksirajte se ako ste pod stresom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

LAV

Sunce ima odličan uticaj na karijeru, posebno ako ste na rukovodećoj funkciji ili se bavite privatnim biznisom. Izuzetno ste aktivni, ali sve probleme i teškoće rešavate mirno i razumno. Dobar aspekt sa Neptunom donosi manji finansijski uspeh. Čini vas pronicljivim, snalažljivim u neobičnim poslovnim poduhvatima, transakcijama. Takođe, u dugoročnim projektima i svemu što podrazumeva veliku samostalnost. Društveni život je u usponu. Puno izlazaka, novih poznanstava ali i ljubavi kroz prijateljstvo. Više se odmarajte.

DEVICA

Prilike za napredovanje su na dohvat ruke. Merkur je u dobrom aspektu sa Venerom što povoljno utiče na saradnju, komunikaciju. Dobićete podršku ne samo verbalnu, već i finansijsku u važnim poslovnim projektima. Većinu problema rešavate u hodu a sve što vas je sputavalo ostavljate za sobom. Neki su raspoloženi za učenje, studiranje, pohađanje kurseva, seminara. Popularni ste u društvu i lako osvajate. Može vas privući osoba na položaju ako ste bez stalnog emotivnog partnera. Sportske aktivnosti mogu popraviti tonus mišića ali i raspoloženje.

VAGA

Ovo je period kada ste prilično uspešni na mnogim poljima. Početkom nedelje obradovaće vas veći priliv novca, pod uslovom da se bavite transportom, turizmom ili poslovima sa inostranstvom. Venera u aspektu sa Merkurom podstiče literarne i kreativne sposobnosti. Donosi uspeh u studiranju, učenju, predavanju i prenošenju znanja. Odlična saradnja sa ženama, mladima, umetnicima. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini i o svemu se dogovarate. Ljubav na putu ako ste mlađi. Moguća alergija ako ste tome skloni.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je pun Mesec u vašem znaku. Donosi uspeh u državnoj službi, poslovima sa inostranstvom, posebno ako ste žena. Nagoveštava kulminaciju u pregovorima, završetak nekog projekta ako se bavite privatnim biznisom. U svakom slučaju, popušta napetost u odnosu sa opozicijom. Mars utiče na komunikaciju sa okolinom i podstiče interes za rešavanje pravnih problema, administrativnih. Raspoloženi ste za zabavu, erotske susrete i prilično zaljubljivi. Možda se dvoumite između dve podjednako atraktivne osobe. Pažljivo vozite.

STRELAC

Usmereni ste na velike projekte i poduhvate. Početkom nedelje stižu lepe vesti iz inostranstva. Sunce donosi uspeh u svakodnevnim poslovima  i pružanju usluga. Odličan aspekt za preduzetnike, zanatlije, sve koji su na rukovodećoj poziciji. Prihodi su mogući od sportskih aktivnosti, ako ste vlasnik teretane, fitnes centra ili se bavite trgovinom sportske opreme. Venera ima lep upliv na javne odnose ali i emotivne. Pozivaće vas na proslave, društvena događanja. Romantično poznanstvo ako ste slobodni. Uživaćete u kretanju i zabavi.

JARAC

Svesni ste da ste u ekspanziji i to znalački koristite. Mars u vašem znaku deluje kao pogonsko gorivo  tako da nema predaha. Izuzetno ste aktivni, sportski nastrojeni, a to znači uspeh u poslovima koji podrazumevaju fizučku ali i psihičku spremnost. Interakcije sa militantnim ustanovama, uniformisanim licima, vojskom, policijom, su nešto gde  najbolje funkcionišete. Takođe, privatan biznis i poslovni sa nekretninama. Dosta se konsultujete sa ostalim članovima porodice a naročito decom. Simpatija na radnom mestu ako ste mlađi. Prilično ste vitalni.

VODOLIJA

Pun Mesec povoljno utiče na karijeru. Ukazuje na moć, uticaj na mase, što je bitno za političare, diplomate. Dakle, ako ste na rukovodećoj poziciji ili težite napredovanju. Odličan aspekt za poslove sa inostranstvom. Na neki način ste na prekretnici ili imate osećaj da treba nešto da menjate. Uran, vaš vladar, je na poslednjem stepenu znaka ali najavljuje novi početak. Deluje na privatnost, porodične odnose, pa ste možda u fazi kada razmišljate o korenitim promenama. To može biti selidba, ulazak u brak ili zajednički život sa partnerom. Relaksirajte se.

RIBE

Do sada ste rešavali socijalne probleme, bavili se humanitarnim aktivnostima. Uglavnom, delujete kao timski igrač, neko ko se prilagođava zahtevima većine. Iako to ne donosi rezultate koje ste očekivali, na neki način ste zadovoljni iskustvom koje ste stekli. Bolje razumete zahteve tržišta a i sredine kojoj pripadate. Ulazite u bolji finansijski period, pa se možete nadati prihodima sa više strana. Naklonjeni ste porodičnim aktivnostima, druženju sa ukućanima, decom i bračnim partnerom. Kada ste okruženi pažnjom i ljubavlju – cvetate!

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh