I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. septembra

OVAN

Ove nedelje se završava tranzit Marsa kroz znak njegove egzaltacije. Delikatan period jer je, istovremeno, na poslednjem stepenu znaka u izazovnom aspektu sa Venerom. Obratite pažnju na ugovore, dogovore, regulisanje finansijskih dokumenata i sve poslove koji podrazumevaju konsultacije sa pravnicima, advokatima. Odnosi se i na različita partnerstva, zarade od ortačkih poslova, takmičenja, koautorstva. Finansijski konflikti mogu biti vezani za bračnog partnera. Ulazite u uzbudljiv ljubavni period, prepun strasti,iznenadnih preokreta. Osetljivost reproduktivnih organa.

BIK

U nedelju Venera menja znak, tako da ste u fazi kada rešavate radne probleme. Deluje na svakodnevne poslove, pružanje usluga, pa budite spremni na iznenadne promene, sudske pretrese, inspekcijsku službu, ili probleme u vezi službenih putovanja. Dakle, sve što se tiče inostranstva, komunikacije sa strancima, poslove vezane za izdavaštvo, štampanje, izvoz, uvoz, ostavite po strani ili odložite za narednu sedmicu. Izazovan aspekt sa Marsom podstiče strastvenost, posesivnost, ljubomoru. Uskladite želje i emocije. Konstruktivno kanališite energiju.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, sredinom nedelje menja znak i tranzitira polje privatnosti. Sjajni aspekti sa Saturnom Uranom pogoduju stvaralačkom radu, odmoru, uspostavljanju komfornijih uslova življenja. Dobar je period za generalni remont, rešavanje pitanja bezbednosti, dobijanje kredita, pozajmice za gradnju, kupovinu stana, zemljišta ili za osiguranje nepokretnosti. Takođe, za raspolaganje nasledstvom. Uživaćete u porodičnom okruženju, dobroj komunikaciji sa bračnim partnerom. Mlađima predstoje zanimljivi i strastveni susreti. Sklonost alergijama.

RAK

U nedelju je Mlad Mesec koji deluje na vaše polje komunikacije. Odličan aspekt koji najavljuje uspeh u novom poslu. Lako ostvarujete ciljeve, planove, kontakte. Aktivniji ste nego obično, preduzimljivi, što je idealno ako se bavite organizacijom poslova, menadžmentom, marketingom i posredništvom. Biće dosta konsultacija, razmene informacija, pisanja, ili regulisanja papirologije, dokumentacije. Uživaćete u kraćim putovanjima, susretima sa bliskom rodbinom, susedima ali i emotivnim partnerom. Izbegavajte ljubomorne scene. Prolazna napetost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Merkur napušta vaš znak u četvrtak. U narednom periodu deluje na oblast novca i materijalne sigurnosti. Povećava šanse za dobitke i uvećanje prihoda. Radna groznica je i dalje aktuelna i sada ste prilično nestrpljivi da sve privedete kraju. Krajem nedelje budite obazrivi zbog izazovnog aspekta Sunca i Neptuna. Finansijske teškoće su moguće samo pod uslovom da ste skloni riziku ili neopreznosti u izboru saradnika. Izbegavajte dugove i kredite. Vikend je  rezervisan za opuštanje, romantiku u dvoje. Lep period za porodična okupljanja. Više spavajte.

DEVICA

U nedelju je mlad Mesec u vašem znaku. Do tada je neophodno da regulišete sve što ste do sada propustili. S obzirom da Merkur, vaš vladar, tranzitira prvo polje, od četvrtka, nema razloga za brigu. U prilici ste da realizujete putovanja koja podrazumevaju učešće u međunardonim takmičenjima, konkursima, simpozijumima, konferencijama. Odličan aspekt za privatan biznis, bavljenje spoljnom trgovinom, izdavaštvom, ali i stvaralaštvom. Popularni ste u društvu a naročito kod suprotnog pola. Ljubavni zanos vas ne napušta. U odličnoj ste formi.

VAGA

Iskoristite pozitivan uticaj Venere koji će delovati do četvrtka. Možete puno toga ostvariti uz pomoć šarma i talenta za diplomatiju. Lep aspekt sa Merkurom pogodan je za afirmaciju kroz umetničko, intelektualno ili društveno delovanje. Ukazuju se mogućnosti za finansijsko napredovanje, dobitke, ali i različite promene, putovanja. Ova nedelja je ključna kada je reč o privatnom biznisu i ulaganju u nekretnine. U nedelju Venera napušta vaš znak, a izazovan aspekt sa Marsom budi strasti i najavljuje burna dešavanja na ljubavnom planu. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Mars će naredne nedelje promeniti znak. Dakle, ovo je značajna faza u kojoj se treba osloboditi prošlosti, završiti sa važnim poslovima, dogovorima ili sporovima sa rodbinom, susedima. Već od četvrtka možete rešiti mnoge životne probleme uz pomoć prijatelja ili pokrovitelja. U fokusu su društvene organizacije, socijalne, političke, humanitarne ili klubovi koji okupljaju istomišljenike. Venera tranzitira vaš znak od nedelje. Ljubav će biti u prvom planu, emotivni partner, tajni susreti i erotika. Budite spremni na izazove i različita iznenađenja. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

Pozitivne promene na profesionalnom planu donosi Merkur od četvrtka. Stavlja u prvi plan trgovce, ekonomiste, intelektualce i sve koji posluju sa inostranstvom. Odnosi sa saradnicima su na zavidnom nivou a biće i novih aranžmana krajem nedelje. Mlad mesec deluje na karijeru a zanimljiv je za javne ličnosti i sve koji su orijentisani ka popularnosti, postizanju renomea. Još uvek ste u fazi kada treba izbegavati finansijske rizike. Popularni ste među prijateljima i uvek rado viđen gost. Iznenadan strastveni susret izbaciće vas iz ravnoteže. Pažljivo vozite.

JARAC

Direktno kretanje Saturna, od četvrtka, ima odličan uticaj na poslovnu saradnju sa strancima. Pogodan je za spoljnu trgovinu, krupniji biznis ili ekspanziju u nauci, sportu. Što smeliji potezi, to će biti veći uspeh. Merkur, takođe, ima dobar upliv na kontakte sa inostranstvom, studiranje na daljinu, učenje stranih jezika, sportska takmičenja ili interakcije sa visokoobrazovanim institucijama. Iako ste se dokazali kao dobar strateg i diplomata, izbegavajte rizike i sve što je neprovereno. Nedelja je idealna za druženje, izlaske, uživanje u ljubavi. Krećite se.

VODOLIJA

Prva polovina sedmice je u znaku saradnje, javnih kontakata, partnerstva. Razmena informacija i bavljenje temama iz kulture, umetnosti, pedagogije, psihologije, novinarstva. Merkur će uticati na finansije i pokrenuti pitanje sigurnosti, od četvrtka. Možete se upustiti u transakcije, ili ćete razmatrati sve što se odnosi na nasleđe, osiguranje, neki vid investiranja. Ipak, orijentisani ste na inostranstvo, putovanja i ljubav. Nekima će izazovan aspekt Venere i Marsa uzburkati odnos sa emotivnim partnerom. Tajna ljubav ako ste slobodni. Proverite rad hormona.

RIBE

Sredinom nedelje Merkur, u polju javnosti, donosi zanimljive susrete. Odličan period za sklapanje dogovora, nove aranžmane, projekte ali i skretanje pažnje medija. Sada ste u prilici da sklopite dugoročne poslove koji će imati pozitivan uticaj na materijalnu sigurnost. Ako ste politički aktivni, izbegavajte konfrontacije sa oponentima, ili nametanje stavova, bilo sa vaše ili njihove strane. U nedelju Venera tranzitira oblast putovanja, pa ste u iskušenju da sve ostavite po strani i negde odlutate. Čeka vas romantičan susret ili nova ljubav ako ste bez partnera. Sklonost infekcijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh