I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. maja

OVAN

U ovom periodu ispoljavate neverovatnu kreativnost. Mars u dobrom aspektu sa Uranom donosi iznenađenja i potrebu za smelim poduhvatima. Sve što radite biće finansijski isplativo. Imate neko šesto čulo za poslove koji su brzi, inventivni, originalni. Podrazumevaju se poslovna putovanja, sklapanje prijateljstava i pokretanje novih projekata, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom, zanatstvom, berzom. Vikend je rezervisan za ljubavne susrete, uživanje u osvajanju suprotnog pola. Teško ćete izlaziti na kraj sa iskušenjima ako ste mlađi. Prilično ste vitalni.

BIK

Već u utorak Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, materijalne sigurnosti. Poboljšaće se finansijska situacija, ubrzati poslovna komunikacija, preduzimljivost, sklapanje novih aranžmana. Izvesni su zanimljivi pregovori, uspeh u marketinškim poslovima, administrativnim, trgovačkim i svemu što podrazumeva pisanje, obrazovanje. Venera se pridružuje ovom aspektu u subotu, pa se možete upustiti u kupovinu lepih stvari, odeće, odeće, kozmetike i slično. Nije isključeno putovanje sa emotivnim partnerom. Sklonost hedonizmu.

BLIZANCI

Od utorka ste pod uplivom vašeg vladara Merkura. Živnućete, procvetati, podmladiti se i pokrenuti na mnogim poljima. Odličan period za putovanja, konsultacije, pregovore, razmenu ideja, mišljenja, za pisanje, novinarstvo, nove kontakte. Takođe za edukaciju, učenje, obrazovanje, širenje horizonata. Izazovan aspekt sa Jupiterom podrazumeva izvestan oprez u izražavanju mišljenja, oko prepiske i davanja obećanja. Krajem nedelje Venera započinje tranzit vašim znakom a to obećava uzbudljiv i prelep ljubavni period. U dobroj ste formi.

RAK

Poslednja faza Meseca može imati specfičan uticaj na sve vaše aktivnosti. Kako je Mars i dalje u vašem znaku, prilično ste borbeni, raspoloženi za dokazivanje, pre svega, ako se bavite sportom. Lako namećete svoj tempo i dobro se snalazite na rukovodećoj poziciji. Interakcije sa militantnim ustanovama su gotovo nezaobilazne ako ste na početku nekog projekta, ili konsultacije sa autoritetima, starijim osobama. Vikend ćete iskoristiti za tiho povlačenje sa emotivnim partnerom, uživanje u čitanju, gledanju filmova i ćaskanju. Prolazna nesanica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Početkom nedelje je aktuelan izazovan aspekt Sunca sa Saturnom. Ne dozvolite da vas neka starija osoba ili autoritet izbaci iz takta. Možda ćete biti prinuđeni da se usklađujete sa spoljašnjim okolnostima ili da se dokazujete ako ste na novom radnom mestu. Mogu vas iritirati stroge provere, vredovanja, kako od strane pretpostavljenih, tako i od kolega, suparnika, konkurencije. Kako dani budu odmicali, sve ćete se bolje osećati u društvu prijatelja i drage osobe. Nova simpatija za slobodne. Više pažnje posvetite odmoru i relaksaciji jer ste skloni iscrpljivanju.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak od utorka. U narednom periodu će  delovati na status i karijeru. To znači da ćete se aktivirati u pozitivnom smislu reči a nisu isključene ni promene. Uživaćete u kontaktima, pre svega, sa ženama, mlađim osobama, javnim ličnostima. Na neki način stičete popularnost, širite poslovni uticaj, kako kroz edukaciju, prenošenje ideja, tako i ispoljavanjem svog talenta. Bračni i emotivni život je na nekoj vrsti prekretnice. Još uvek ste neodlučni i balansirate između dve osobe. Postepeno se vraćate u top formu.

VAGA

Prilično jak tempo u poslovnim smislu. Za sada se dobro snalazite, mada niste naročito zadovoljni finansijskim učinkom. Venera menja znak u subotu a do tada obazrivo raspolažite novcem jer je aktuelan izazovan aspekt sa Jupiterom. Ukazuje na sklonost ka preterivanju, prekoračenju budžeta, nepromišljenim transakcijama. Nikakve investicije se ne preporučuju, niti značajnije kupovine. Kraj nedelje je kao stvoren za putovanje ili bar planiranje da se negde letuje, naravno u dvoje. Lep ljubavni period ako ste usamljeni. Optimizam raste.

ŠKORPIJA

Brze planete Merkur i Venera napuštaju polje partnerstva i prelaze u polje bogatstva. To nagoveštava odličan finansijski period kao rezultat prethodnih poslovnih napora. Ipak, neke nedoumice ostaju ako ste sa nekim u ortakluku, zavisite od autoriteta ili postoje neslaganja sa starijim članom porodice. Dosta pažnje je usmereno na putovanja, poslovnu saradnju sa inostranstvom ili stranim kompanijama. Raspoloženi ste za avanture i eksperimentisanje u ljubavi. Oni u vezi ulažu dosta napora za usklađivanje sa partnerom. Problem sa metabolizmom.

STRELAC

Izuzetno dinamičan period, od utorka, jer Merkur, planeta komunikacije, prelazi u polje javnosti i partnerstva. U prvom planu su konsultacije, kontakti, odnosi i poslovi koji zavise od medija, javnosti. Ipak, vodite računa šta izjavljujete, potpisujete i s kim se udružujete sve do nedelje. Aktuelni su administrativni, pravni poslovi, a biće prilike i za neko zanimljivo putovanje. Važne odluke odložite i ne upuštajte se u rasprave sa bračnim partnerom. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na ljubavnom planu. Najzad ćete uživati ili se ponovo zaljubiti. Pojačajte unos vitamina i minerala.

JARAC

Najviše promena će biti oko svakodnevnih obaveza koje se sve više gomilaju. Ipak, prijaće vam radna atmosfera jer Merkur, a od subote i Venera nagoveštavaju pozitivne promene. Odlična poslovna saradnja sa ženama, mlađim osobama, ako se bavite pružanjem usluga, trgovinom, ekonomijom, privatnim biznisom. Proširićete poslovni uticaj što može značiti češća putovanja, povezivanje sa susednim gradovima. Nova emotivna poznanstva su izvesna preko poslovnih kontakata. Bračni partner dominira u ovom periodu. Dobro ste raspoloženi.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Kao da nagoveštava period u kom će se pojačati komunikacija i društveni život. Posvetićete se aktivnostima u kojima uživate, koje donose zadovoljstvo, koje su kreativne. Odnosi sa ljudima iz kulturnog i javnog života, sa pedagozima, umetnicima, sportistima, biće u prvom planu. Mogu se pokrenuti novi projekti vezani za obrazovanje, sport i vaspitanje dece. Sreća vas prati i na ljubavnom planu. Biće više izlazaka, udvaranja, zabave. Nova simpatija za mlađe. Vežbajte da poboljšate cirkulaciju.

RIBE

Polako smirujete poslovnu situaciju ili ćete aktivniji biti kod kuće. Sve do subote je povoljan period za kraća putovanja, više kretanja, komunikaciju sa bližom okolinom. Takođe za korespodenciju, dogovore, administrativne poslove, razmenu informacija. Sve se odvija bez većih trzavica, ali izbegavajte potpisivanje važnih dokumenata i proveravajte sve što je novo, rizično ili na neki način nejasno. Uspeh očekujte u privatnom biznisu i finansijama. Porodica je na prvom mestu i ovih dana ćete se dosta posvetiti onima koje volite. Ljubav kuca na vaša vrata. Vitalni ste.

Piše astrolog Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh