I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. juna

OVAN

Ovo je prilično turbulentan period pa je od presudne važnosti da budete što fleksibilniji. U prvom planu su domaće i porodične teme, privatan biznis, rešavanje problema vezanih za nekretnine, nasledstvo, renoviranje stana, kuće, lokala. Većina je usmerena na uslove življenja, materijalnu sigurnost, a krajem nedelje očekujte lepe vesti. Biće uslova za putovanje, kontakte sa bliskom rodbinom, posebno ako sa nekim i poslovno sarađujete. Konačno ste u prilici da sa emotivnim partnerom o svemu otvoreno porazgovarate. Obratite pažnju na ishranu.

BIK

U nedelju Venera, vaš vladar, menja znak. Doneće pozitivne promene na finansijskom i materijalnom planu. Ono što do tada isplanirate realizovaćete sa lakoćom, pod uslovom da se bavite kreativnim poslovima ili obrazovanjem, trgovinom. Sve do vikenda vodite računa o komunikaciji sa bliskim osobama, o papirologiji, informacijama koje dopiru do vas. Bitno je da ne ulazite u rasprave i konflikte sa neistomišljenicima. Odnos između vas i emotivnog partnera se postepeno intezivira, ako ste od nedavno u vezi. Imunitet je sve bolji.

BLIZANCI

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku. Pospešuje komunikaciju sa okolinom, intelektualne interese i radoznalost. Biće puno susreta, elokvencije, diskusija, razonode, razmene na svim nivoima. Kako i vaš vladar Merkur menja znak od utorka, uticaće na finansije, dobitke i poslovanje. Odličan aspekt za transakcije koje će biti rentabilnije. Neki će otputovati na kongres, ekskurziju ili će biti zainteresovani za dešavanja u stranim zemljama. Uskoro očekujte pozitivne promene na ljubavnom planu jer ćete biti pod uplivom Venere. Sklonost prehladama.

RAK

Od utorka Merkur tranzitira vašim znakom, a dan pre toga je mlad Mesec u polju podsvesti. Dakle, sve zavisi od stava koji ste zauzeli, koliko ste prijemčivi za tuđe uticaje. Komunikacija je u prvom planu, prenošenje i primanje informacija, plasiranje ideja, specifičnih planova. Možda ćete voditi borbu sa starijim osobama, ili ćete biti u iskušenju da rušite konzervitvna, zastarela shvatanja. U svakom slučaju, porodični problemi izbijaju u prvi plan. Vikend je idealan za uživanje u malim slatkim zadovoljstvima i razmeni nežnosti sa dragom osobom. Nervoza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Društveni ste, zainteresovani za saradnju sa organizacijama, asocijacijama, udruženjima, klubovima, prijateljima. Mnogi životni problemi rešavaju se uz pomoć sponzora, različitih pokrovitelja ili ćete i sami biti u ulozi pomagača. Ova nedelja je u znaku sastanaka, dogovora, konsultacija sa saradnicima i potpisivanja važnih poslovnih projekata. Imaćete priliku da prezentujete svoje ideje i nove metode rada ako ste naučno orijentisani. Nikako da uskladite profesionalne obaveze sa porodičnim i emotivnim odnosima. Ipak, vikend donosi olakšanje. Relaksirajte se.

DEVICA

U utorak Merkur, vaš vladar, menja znak. Usmerava vas na ostvarenje ciljeva, planova i sprovođenje reformi. Od dobre organizacije zavisi uspeh pa ćete se u ovom periodu prilično aktivirati na više strana. Obratite pažnju na finansije, odnosno rashode, jer može biti iznenadnih, neplaniranih troškova. Izbegavajte pozajmice, posebno kada je reč o poznanicima ili prijateljima sa kojima niste naročito bliski. Pojačana osetljivost uticaće na porodične odnose, ali će to biti prilika da razrešite ono što vas već dugo muči. Nova simpatija za mlađe. Osetljiv stomak.

VAGA

Situacija na poslovnom planu se zahuktava. Obaveze se gomilaju ali ćete od utorka, dobrom organizacijom i promenom strategije, uspeti da sve završite u rekordnom roku. Ukoliko ste u pregovorima oko novog projekta ili poslovnog aranžmana sa strancima,obratite pažnju na dugoročnu isplativost. Venera, vaš vladar, menja znak u nedelju, pa ćete razmišljati o putovanju i nekim vedrijim temama. Posebno o ljubavi, susretu sa emotivnim partnerom ako je negde daleko. Izbegavaćete sve što vas sputava ili je previše ozbiljno. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

U ovom periodu iskazujete entuzijazam u radu, otvorenost ka novinama a naročito avanturama. Pokretljivi ste, a Mars ima upliv na sve što je vezano za putovanja, inostranstvo, saobraćaj, transport i poslove u vezi s tim. Neki se viteški bore za svoje  ideje ili pokušavaju da druge ubede u ispravnost svog mišljenja, ako se bave politikom. Obradovaće vas vest o dobitku, krajem nedelje. Moguć profit kroz ortakluk ili preko bračnog partnera. Na istim ste talasnim dužinama i to vam, itekako, prija. Mlađi su prilično strastveni i osvajački raspoloženi. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Sunce u opozitnom znaku je izuzetno povoljno za javne i partnerske odnose. Doprinosi saradnji,sklapanju dogovora, saveza, potpisivanju značajnih dokumenata. Možete obaviti konsultacije sa autoritetima, ili skrenuti pažnju medija, javnosti, svojim delovanjem ili izjavama. Ono što je i dalje problematično su finansije ili poslovi koji se sve više gomilaju a vezani su za tu oblast. Ipak, od utorka možete da računate na dobijanje značajne podrške. Okruženi ste mnoštvom prijatelja i poznanika a uživaćete i u pažnji suprotnog pola. Ljubav na vidiku. Negujte umerenost.

JARAC

Većina planeta okupira vaše polje partnerstva pa ste u prilici da kroz saradnju sa drugima ostvarujete ambicije. Na neki način potencirate komunikaciju sa drugima, razumevanje, razmenu ideja, informacija. Obratite pažnju na preteranu otvorenost jer vas to stavlja u nezavidnu  situaciju. Možda ćete biti iznenađeni reakcijom nekih saradnika ili javnosti ali samo pod uslovom da ste kritični. Slična je situacija i sa bračnim ili emotivnim partnerom. Nikako da usaglasite želje i mogućnosti. Pažljivije osluškujte svoje srce. Problemi sa varenjem.

VODOLIJA

Većina ne diže glavu od posla, a tako će biti do kraja meseca. Ipak, od utorka Merkur doprinosi boljoj saradnji i organizaciji, pa ćete mnogo lakše prebroditi ovaj period intezivnih aktivnosti. Dakle, sve zavisi od timskog rada, a naročito od komunikacije sa ženama. Sada je i prilika da završite sve birokratske probleme, ili se pozabavite administracijom i zaostalim računima. U prednosti ste ako se bavite privatnim biznisom. Venera do kraja nedelje ima pozitivan upliv na porodične odnose a potom će aktivirati oblast ljubavi. Nova simpatija. Umor.

RIBE

Naglašeno polje kreativnosti obezbeđuje uspeh ako ste naklonjeni umetnosti, stvaralaštvu, obrazovanju, predavanjima, javnim nastupima, zabavi. Naravno i  sportu, sportskim takmičenjima. Od utorka su mogući zanimljivi pregovori ako ste u ulozi organizatora, šefa,autoriteta u nekoj specifičnoj oblasti. Aspekti su povoljni i za finansijske špekulacije. Ako započinjete nešto novo, obratite pažnju na odabir saradnika. Ulazite u zanimljiv period kada je reč o emocijama i ljubavi. Biće iskušenja, provokacija ako ste mlađi ali i romantičnih ponuda. Entuzijazam raste.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh