I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. jula

OVAN

Dok je Mars, vaš vladar, u izazovnim aspektima, otežana je saradnja i kontakti sa drugima. Sve što ste planirali nailazi na prepreke, ili se osećate neshvaćeno. Ipak, od srede se situacija menja u vašu korist, a na vama je da se strpite do tada. Biće zanimljivih dogovora sa ljudima iz kulturne, intelektualne sfere, sa pedagozima ali i sportistima. Venera u polju komunikacije je idealna ako želite promenu boravišta, sredine ili kraće putovanje sa partnerom. Inteziviraće se susreti sa bliskom rodbinom, susedima. Lep period za ljubav ako ste slobodni. Više se odmarajte.

BIK

Pod uticajem Venere mnogi su se ulenjili, opustili ali od srede se  situacija menja. Tranzit kroz polje zarada i finansija, uticaće na poslovnu klimu. Ako ste izgubili cilj ili su planovi ostali zamagljeni, krajnje je vreme da se trgnete iz sna. Lep upliv Merkura je idealan za umetnike, književnike, dizajnere ali i sve koji se bave lepotom, kozmetikom, modom. Zanimljivi kontakti mogu pospešiti dalji napredak u karijeri ili nove izvore zarade. Aspekt ima pozitivan uticaj na porodične odnose. Spremni ste na saradnju i dogovor sa emotivnim partnerom. Pažljivo u saobraćaju.

BLIZANCI

Od srede ulazite u zanimljiv period jer Merkur  menja znak. Istovremeno, Venera tranzitira vašim znakom a njihovi međusobno dobri aspekti obećavaju odličnu komunikaciju. Dolazi do izražaja poslovni talenat, sposobnost prilagođavanja različitim sredinama. Može doneti finansijski profit ako ste angažovani na području umetničkog, društvenog ili intelektualnog delovanja. Kako ste pod uticajem planete ljubavi, prolepšaćete se, dobijati komplimente. Uživaćete u zadovoljstvima, udvaranju i zaljubljivanju. Blistate!

RAK

Još ste pod uticajem Sunca i Marsa koji ulivaju osećaj lične snage. Poslovne ambicije su u prvom planu a dinamika na radnom  mestu se nastavlja. Merkur donosi uvećanje prihoda, materijalnu satisfakciju, poboljšanje koje očekujete već duže vreme. Izbegavajte rivalstvo, konfrontaciju sa oponentima ili konkurencijom. Krajem nedelje je pun Mesec u opozitnom znaku što je idealno ako zaključujete poslovni ugovor sa nekim. Emotivni život se kod onih koji su slobodni menja. Možete se iznenada zaljubiti ali će to ostati u tajnosti. Konstruktivno usmeravajte energiju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sredinom nedelje Merkur tranzitira vašim znakom i čini vas pokretljivijim. Ispoljićete mladenački duh, znatiželju i prilagodljivost. Izvesni su kontakti sa mlađim osobama. To je i prilika da realizujete neke svoje planove ili donesete bitnu životnu odluku. Za realizaciju je neophodna podrška prijatelja, saradnika, udruženja, što neće izostati u ovom periodu. Ipak, vodite računa o tajnim neprijateljima, autoritetima, starijim osobama. Buran društveni život donosi Venera u kući prijatelja. Skloni ste flertu i dvostrukim vezama. Obratite pažnju na metabolizam.

DEVICA

Venera od srede ima lep upliv na karijeru i status. Možda rastu ambicije ili ste puni novih ideja o proširenju posla, uključivanju novih saradnika. Naklonjeni su vam šefovi, nadređeni ali i javnost. S druge strane, Merkur, vaš vladar, prelazi u polje tajni, što je zanimljivo ako se bavite poslovima koji se odnose na istraživanje, studiranje. Aspekt podrazumeva udaljavanje od svakodnevnice, trivijalnih obaveza  i ozbiljno planiranje. Prilično ste postojani u emotivnim odnosima, privrženi partneru, ali analizirate svaki njegov potez. Bol u donjem delu leđa ako ste tome skloni.

VAGA

Vaš vladar Venera od srede prelazi u promenljivi znak i menja raspoloženje. Stimuliše intelekt i podstiče zanimanje za muziku, književnost, estetiku i putovanja. Odličan aspekt za studiranje, učenje, naročito stranih jezika. Ipak, većina je fokusirana na karijeru, rešavanje složenijih poslovnih problema. Sunce i Mars u polju koje se odnosi na status, ima značaja ako ste na visokoj poziciji ili upravljate većom kompanijom. Ovih dana se obavljaju važne konsultacije i dogovori sa autoritetima. Ljubav na putu ili na daljinu. Vitalnost postepeno raste.

ŠKORPIJA

Sredinom nedelje Merkur deluje na oblast karijere. To je odličan aspekt koji podstiče komunikaciju, pregovore, rešavanje administrativnih problema. Čini vas otvorenim za učenje, saznavanje, razmenu informacija i pobuđuje želju za putovanjima. Istovremeno, Venera tranzitira osmo polje koje donosi veći priliv novca od ortakluka, partnerstva. Obezbeđuje podršku drugih, ne samo verbalnu već i finansijsku ako je neophodna. Donosi uzbuđenje na ljubavnom i erotskom planu, posebno ako ste slobodni. Moguće stomačne tegobe.

STRELAC

Ulazite u prilično povoljan period od srede. Venera utiče na polje partnerstva i javnosti. Društveni život je u usponu, tako da će biti puno kontakata, razgovora, dogovora, naročito sa umetnicima, ljudima iz sveta šou-biznisa, lepote, mode, glume. Dobar aspekt sa Merkurom ukazuje na važne dogovore sa strancima ili će biti prilike da poslovno otputujete. Mnogostruka interesovanja čine vas nezamenljivim u posredovanju i diplomatiji. Sada ste u lepom ljubavnom periodu kada lako uspostavljate balans sa bračnim partnerom. Uživajte u sportskim aktivnostima.

JARAC

Uticaj Venere na svakodnevne poslove je izuzetno povoljan. Pre svega, za obavljanje uslužnih delatnosti, poslova koji se odnose na žene, ili će njihov uticaj biti presudan u ovom periodu. Dakle, uspeh je zagarantovan ako ste vlasnik kozmetičkog salona, radionice za popravku odeće, tašni, sitne tehnike i slično. Povoljno utiče na administrativne, kancelarijske poslove, sve što se odnosi na dokumenta, papirologiju, kompjutere. Kako je Mars još uvek u opozitnom znaku, obratite pažnju na parnerske odnose i izbegavajte konflikte sa dragom osobom. Naučite da se opustite.

VODOLIJA

Upliv Marsa na svakodnevne aktivnosti je izuzetno snažan. To znači da ste puni inicijative, borbeni a često spremni na preokrete i uvođenje novina na radnom mestu. To se posebno odnosi na šefove, rukovodioce,  nadređene, koji  teže sprovođenju savremenih ideja, a naročito tehnike. Sredinom nedelje Merkur u kući partnerstva doprinosi boljoj komunikaciji sa javnošću. Dobar aspekt za dogovore i potpisivanje ugovora. Ukazuje na saradnju sa bračnim partnerom. Lep period za ljubav, zabavu, izlaske ako ste mlađi. Regulišite ishranu i odmarajte se.

RIBE

Od srede je Merkur u polju svakodnevnih aktivnosti što znači veći angažman. Stavlja u prvi plan odnose sa saradnicima, podređenima, šefovima. Dolazi do izražaja sposobnost organizacije, prilagođavanje promenama. Aspekt je odličan za komercijalne poslove, administrativne, trgovačke ali i putovanja. Možete se osloniti na mlađe osobe, ili će njihov savet biti od  presudne važnosti u većini poslova. U svakom slučaju, pažnja je na svemu što donosi zadovoljstvo i u čemu zaista uživate. Venera je u kući porodice tako da se kod kuće najbolje osećate. Rekreirajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh