I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. decembra

OVAN

Naglašena je potreba za radom u tišini. Mars u aspektu sa Neptunom i Suncem deluje kontradiktorno, pa je neophodno konstruktivno usmeravanje energije. Ako ste kreativni, naklonjeni stvaralaštvu, inovacijama, psihologiji, humanitarnim aktivnostima, lečenju, onda ste na pravom putu da realizujete svoje planove. Možda će biti problema oko usaglašavanja, ako ste poslovno vezani za inostranstvo i putovanja. Venera je u polju strasti, pa se možete prepustiti čarima ljubavi, uživati u zavođenju, ako ste još uvek slobodni. Sklonost upalama.

BIK

Venera je promenila znak i sada deluje na javne i partnerske odnose. Podstiče društvenost, nova poznanstva i poslovne kontakte. Bićete u dodiru sa zanimljivim ljudima iz raznih sfera, počev od intelektualaca, novinara, pedagoga, pisaca, profesora, pa sve do umetnika, glumaca, modnih kreatora, muzičara. Druga polovina nedelje je pogodna za potpisivanje ugovora i sklapanje novih aranžmana a biće i većeg priliva novca. U prilici ste da produbite odnos sa osobom koja vas već duže vreme fascinira. Harmonija u braku. Proverite rad reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Zanimljiv period jer Merkur kreće direktno, u četvrtak, a dan kasnije mlad Mesec, u suprotnom znaku, najavljuje novi početak. Biće šansi za sklapanje novih sporazuma, mada ćete se više usmeriti na završavanje poslova koji su tapkali u mestu ili na nešto što se odugovlačilo. Do kraja godine Mars deluje na oblast karijere i podstiče ambicije. U prvom planu su rukovodioci, svi koji upravljalju, ali i sportisti, hirurzi.Izvesne su interakcije sa uniformisanim licima i militantnim ustanovama. Možda će vas iznenaditi udvaranje kolege na radnom mestu. Više se odmarajte.

RAK

U petak je mlad Mesec koji deluje na oblast rada i svakodnevnih obaveza. Možda ćete inicirati novi posao, ili projekat sa strancima. Ako ste u pregovorima sa stranim kompanijama oko izvoza-uvoza, nekog vida trgovine, sada ste u prilici da to i realizujete. Ipak, budite obazrivi kada je reč o finansijama, ulaganjima, i ništa ne prepuštajte slučaju. Mars vas čini ubedljivim, sugestivnim ali i sklonim ekstravaganciji. Emotivni i ljubavni život se menja na bolje. U prilici ste da se zbližite sa nekim ko vas neodoljivo privlači. Biće više zabave i izlazaka. Išijalgija, ako ste tome skloni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Pažnja je na poboljšanju uslova života, odnosno na materijalnoj sigurnosti. Vladar karijere ima dobar upliv na privatan biznis i sve što se odnosi na nekretnine, pitanje vlasništva. Druga polovina nedelje donosi novine ili ćete realizovati kupovinu stana, kuće, investirati u zemljište, ili dobiti finansijsku podršku. Možete se osloniti na blisku rodbinu, porodicu ali i nekoga od pretpostavljenih ako planirate korenite promene. Ništa ne prepuštate slučaju, pa tako ni kada je reč o emotivnom statusu. Lep period za porodična okupljanja i uživanje sa partnerom. Proverite rad srca.

DEVICA

Direktno kretanje Merkura, vašeg vladara, u drugoj polovini nedelje otvara nove mogućnosti za realizaciju planova. Ako je bilo problema u komunikaciji, oko dogovora, usaglašavanja, potpisivanja ugovora, dokumenata, sada ste u prilici da to završite. Takođe, sve što se odnosi na putovanja, transport, dobijanje i slanje informacija. Ipak, povedite računa o privatnoj imovini, nekretninama, ako ste sa nekim u ortakluku. Mars deluje na bračne i javne odnose, što je povoljno za žene jer najavljuje udvaranja ili tajni ljubavni odnos. Polako se vraćate u formu.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Ima dobar upliv na karijeru, pod uslovom da se oslanjate na javnost i žene. Uvećanje prihoda ili dobitke donosi Venera u kući zarada. Ipak, moraćete da se strpite do petka zbog retro Merkura. U prilici ste da investirate u posao koji ste dugo razmatrali. Ovo je faza kada stičete nove saveznike ili poslovnog partnera ili regulišete javne odnose. Moguće pokroviteljstvo na visokom položaju. Naklonjeni ste hedonizmu ali emotivni partner je spreman da vam ugađa. Raste privlačna moć. Posvetite pažnju rutinskim navikama.

ŠKORPIJA

Tranzit dve dobre planete u vašem znaku podrazumeva određene prednosti. Dolazi do izražaja intelektualna radoznalost, živost, pokretljivost i prilagodljivost. Lako stupate u kontakt a možete ostvariti i ortakluk koji će imati odličan uticaj na karijeru. Posebno kada je reč o poslovima vezanim za umetnost, kulturu i obrazovanje. Finansijski ste ojačani, a biće i zanimljivih ponuda krajem nedelje ako se bavite privatnim biznisom. Pošto ste pod uticajem Venere, teško ko odoleva vašem šarmu. Skloni ste ljubavi na prvi pogled i uplitanju u avanture. Alergije.

STRELAC

U petak je mlad Mesec u vašem znaku. Dolazi do izražaja sve o čemu maštate a to je, uglavnom, nešto veliko i grandiozno. Kako i Merkur kreće direktno, u prilici ste da realizujete tajne planove, dogovore, posebno kada je reč o inostranstvu, poslovnoj saradnji sa stranim firmama. Ipak, do kraja godine je neophodno da se pozabavite praktičnim pitanjima, odnosno nekretninama, zajedničkom imovinom. Mars deluje na porodične odnose i ukazuje na aktivnosti ali i moguće konflikte. Tajne ljubavi i susreti ako ste mlađi. Izbegavajte nikotin.

JARAC

U prethodnom periodu ste naporno radili, postavili dobre temelje i sada  uživate u zasluženoj nagradi. Venera i Merkur podstiču društvenost, timski rad, brojne sastanke, konsultacije na visokom nivou. Donose uspeh ako rukovodite nekom asocijacijom, akcionarskim društvom, ali i klubom, udruženjem, političkom strankom. Imaju odličan upliv na finansije, zarade, a nije isključeno ni sponzorstvo ili dobijanje nasledstva. Pažnja će biti na prijateljima, zabavi, slavlju, okupljanju istomišljenika. Ljubav je izvesna kroz druženje ali će vas privući više osoba. U dobroj ste formi.

VODOLIJA

Karijera je u usponu. Venera ima odličan upliv na javne odnose a ukazuje na uspeh u diplomatiji, zakonodavstvu, politici, nauci, ali pre svega u oblasti stvaralaštva i umetnosti. Direktno kretanje Merkura uklanja barijere kada je reč o komunikaciji, novim ugovorima, usaglašavanju sa potencijalnim saradnicima. Biće zanimljivih interakcija sa mladim, talentovanim osobama, iz sveta kulture i obrazovanja. Kada je reč o finansijama, tu ste još uvek u prilično nezavidnoj situaciji. Ali strpite se. Privrženi ste dugogodišnjem emotivnom partneru ili nekome iz prošlosti. Izbegavajte stres.

RIBE

Direktno kretanje Merkura, od četvrtka, pokreće poslovnu saradnju sa inostranstvom. Možda će stići vesti, informacije iz daleka koje željno očekujete. S druge strane, aspekt je povoljan za studiranje, učenje, konsultacije sa profesorima, interakcije sa obrazovnim ustanovama. Mlad Mesec deluje na karijeru i može ukazati na početak,novi posao ili proširenje postojećeg aranžmana. U svakom slučaju, ovo je period ekspanzije koju treba znalački iskoristiti. Izuzetno ste zanimljivi za suprotni pol i toga ste svesni. Ljubav na putu. Radite na jačanju imuniteta.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh