I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. avgusta

OVAN

U ovom periodu se savetuje samokontrola, izbegavanje prenagljenih odluka, postupaka, konfrontacija sa pretpostavljenima, autoritetima. Mars, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Jupiterom i Plutonom, što se često manifestuje kroz neki vid preterivanja, nestrpljivosti. Dakle, zaobiđite sve sa kojima niste na istoj talasnoj dužini, oponente ili opoziciju ako se bavite politikom ili nekim javnim poslom. U drugoj polovini nedelje će biti više prilike za opuštanje, zabavu, uživanje u porodičnom okupljanju i pažnji emotivnog partnera. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera, vaš vladar, u petak menja znak. Do kraja meseca ostaje u polju komunikacija, pisanja, kretanja,učenja, što ukazuje na prijatan i zanimljiv period. Moguća su kraća putovanja, interakcije sa bliskom rodbinom, susedima, prijateljima… Kod mnogih se budi kreativnost, senzitivnost, potreba da se bude na usluzi drugima, naročito onima koji su vam dragi ili sa kojima delite slične poglede na život. Porodica je u prvom planu, sve što se tiče doma, roditelja, dece. Ako ste slobodni, predstoje vam uzbudljivi susreti i nova ljubav. Opustite se.

BLIZANCI

Ove nedelje dve planete menjaju znak. Merkur, vaš vladar, u sredu prelazi u vatreni znak i polje komunikacija. Probudiće ambicije, kreativnost, pozitivan način razmišljanja i želju za kretanjem. Ide na ruku književnicima, piscima, glumcima, intelektualcima, svima koji se bave obrazovanjem, lepom umetnošću, stvaralaštvom. Kako u petak Venera prelazi u polje novca, biće prilike da unovčite svoje talente ili sebe obradujete nekim lepim komadom odeće. Uglavnom ćete biti van kuće i to će vam itekako prijati a i partneru ako ste od nedavno u vezi. Raspoloženje se popravlja od srede.

RAK

Početkom nedelje je pun Mesec koji utiče na vaše polje finansija. Ukazuje na kulminaciju, da će se nešto privesti kraju, zaokružiti ili uspeh u finansijskim transakcijama. Na materijalnu sigurnost će uticati i Merkur, od srede, i nekima ubrzati ostvarenje ambicija, poslovnih planova. Odličan aspekt za ekonomiste, trgovce, komercijaliste, sve koji se bave propagandom. S obzirom da Venera tranzitira vašim znakom od petka, očekujte korenite promene na ljubavnom planu. Bićete senzitivniji i privlačniji za druge. U dobroj ste formi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pun Mesec u opozitnom znaku, početkom nedelje, najavljuje zanimljiva dešavanja. Pre svega, ako se bavite javnim poslovima, zavisite od medija, popularnosti u društvu ili od većeg broja ljudi. Pred vama su novi izazovi, planovi, projekti a nisu isključene ni vesti koje mogu uticati na buduće ciljeve. Posebno ako stremite nečem originalnom, ili poslovima sa stranim kompanijama, edukaciji i širenju vidika. Merkur je od srede u vašem znaku što će uticati na komunikaciju u pozitivnom smislu. Bićete okruženi obožavaocima. Tajna ljubav ako ste slobodni. Nemir.

DEVICA

Od srede Merkur, vaš vladar, menja znak. U narednom periodu deluje na polje tajni i podsvesti. Možda ćete uživati da radite u osami,da istražujete, analizirate, pravite tajne planove sa nekom bliskom osobom. Ovaj aspekt je povoljan za sve koji su kreativni, bave se konsultacijama, savetovanjem, negovanjem, rade u ustanovi zatvorenog tipa. Finansijska situacija je sve bolja što ćete osetiti u drugoj polovini nedelje. Biće to prilika da sa prijateljima opušteno proćaskate ili se zabavite na sebi svojstven način. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste bez partnera. Treba vam odmor.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak od petka. U narednom periodu uticaće na karijeru, status i javne poslove. Donosi uspeh u svemu što je vezano za umetnost, diplomatiju, državne poslove, ali i pravne. Posebno kada je reč o rešavanju imovinsko-pravnih problema. Čini vas popularnim, omiljenim među kolegama, naročito ženama. Popravlja se finansijska situacija a biće šanse za investiranje u projekte od opštedruštvenog značaja. Atraktivni ste za suprotni pol pa je moguće neko novo poznanstvo, udvaranje ako ste slobodni. Kondicija je na zavidnom nivou.

ŠKORPIJA

Svakako se ne dosađujete jer ste u svom elementu i sami kreirate svakodnevnicu. Od srede ulazite u zanimljivu poslovnu šemu. Biće mnoštvo susreta, razgovora, konsultacija sa mlađim osobama, ali i autoritetima. Možda ćete biti u ulozi predavača, ili ćete svoje iskustvo prenositi na kolege, saradnike. Najviše će vas motivisati vesti iz daleka, inostranstva, ili će biti dogovora oko putovanja koje željno očekujete. Ljubav na putu ili sa osobom stranog porekla. Ako čeznete za nekim ko je daleko, obradovaće vas poziv krajem nedelje. Uživajte u sportskim aktivnostima.

STRELAC

Sada se otvaraju razne mogućnosti za širenje poslovnog uticaja. U drugoj polovini nedelje ćete razmatrati pitanja vezana za  putovanja, strane zemlje,ili neku vrstu marketinga, propagande, studiranje na daljinu, učenje jezika, obrazovanje i slično. Venera  ima upliv na polje finansija i ukazuje na poboljšanje, dobitke kroz ortakluke, neki vid udruživanja ili preko bračnog partnera. Osluškujte šta vam drugi govore i nećete pogrešiti. Biće izvesnih promena na emotivnom planu, pod uslovom da preuzmete inicijativu. Bude se strasti. Nikad ne mirujete.

JARAC

Čekaju vas krupne finansijske promene ako se bavite privatnim biznisom. Pokazaće se isplativim sve ono u šta ste strpljivo i dugo ulagali. Aspekti su povoljni za bankarske poslove, sve što je povezano sa osiguranjem, porezima, nasleđem i upravljenjem tuđom imovinom. U drugoj polovini nedelje,Venera u opozitnom znaku, podstiče rešavanje pravnih problema. Nekima donosi popularnost u javnosti ali i kod suprotnog pola. Lep aspekt za bračne i emotivne odnose. Pozivaće vas na proslave, zabavu, izlaske i nova druženja. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Od srede će, pored Sunca, i Merkur biti u opozitnom znaku. Odlični aspekti za odnose sa javnošću, ortakluke, za rešavanje pravnih pitanja, konsultantska zanimanja. Komunikacija će biti u prvom planu, posredništvo, dobijanje i primanje saveta, bavljenje uslužnim delatnostima, umetnošću i poslovima vezanim za žene. Saradnja sa ženama može biti presudna u ostvarenju projekta od šireg društvenog značaja. Učvrstićete odnos sa bračnim partnerom ili osobom koja vas izuzetno privlači. Moguća simpatija na radnom mestu ako ste mlađi. Ne zanemarujte redovno vežbanje.

RIBE

Fokusiraćete se na društveni život više nego obično. Ovo je period koji u prvi plan ističe sve koji su kreativni, umetnički nastrojeni, koji su skloni pisanju, glumi, igri, radu sa decom, ili sportskim aktivnostima. Dakle, sve u čemu uživate dolazi do izražaja a može se i unovčiti. Neki će se angažovati na više strana, ali bi bilo poželjno da odredite prioritete jer će rezultati biti mnogo bolji. Venera u polju ljubavi ukazuje na pozitivne promene u toj sferi. Čini vas romantičnim, senzitivnim i prijemčivim za osećanja partnera. Zaljubljivost. Uživajte u kretanju i prirodi.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh