I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. aprila

OVAN

Od srede ulazite u izvanredan energetski period. Lep aspekt Marsa i Plutona podstiče samopouzdanje i velike ambicije. Mnogi će biti opsednuti radom ili akcijom bez predaha.Uspeh ostvarujete kroz fizičke poslove, sportske aktivnosti, trgovačke poduhvate. Iako imate šansi da uvećate prihode, nisu isključeni ni iznenadni troškovi. Kao da će novac kliziti iz džepova.Neki su spremni za iniciranje poslova ili novih aranžmana.Venera u kući tajni ukazuje na povlačenje, uživanje sa partnerom na diskretniji način ili ćete priuštiti zajednički odmor. U top formi ste.

BIK

Merkur i Mars u vašem znaku podstiču aktivnosti i potrebu za komunikacijom.Volite da razmenjujete ideje, stavove, ali se i dalje čvrsto držite ustaljenih šema. Na neki način pokušavate da drugima nametnete svoj tempo, što ponekad uspeva a ponekad i ne. Krajem nedelje obratite pažnju na odluke koje donosite a bilo bi poželjno i da podrobnije analizirate planove. Naklonjeni ste timskom radu ali neki odnosi mogu se iskoplikovati ili će biti sukoba interesa. Ako ste od nedavno u emotivnoj vezi kontrolišite ljubomoru. Više se krećite ako ste skloni apatiji.

BLIZANCI

S obzirom da, vaš vladar, Merkur menja smer kretanja u nedelju, poželjno je da, do tada, završite sve što je vezano za rokove. Generalno,  aspekt nije idealan za kupovine, usporava aktivnosti, odlaže dogovore. Ipak, povoljan je za poslove koji su ostali po strani, sve što je nedovršeno, sređivanje računa, vraćanje dugova, duboke analize, otkrivanje tajni, zagonetki. Možete biti skloni dvoumljenju ili ćete neke stavove i planove zadržati samo za sebe. Kao da ste se povukli kada je reč o ljubavi i emocijama. No, to neće potrajati dugo. Relaksirajte se.

RAK

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje.To je period kada ste izuzetno prijemčivi za okolinu, hipersenzibilni, maštoviti i kreativni. Idealno za stvaraoce, kreativce i umetnike. Deruštveni život je naglašen a odnosi sa ženama utiču na status i karijeru. Smenjivaće se različiti uticaji na radnom mestu. Neki kontakti mogu delovati iscrpljujuće, dok će drugi biti inspirativni i okrepljujući. Napravite listu prioriteta i bolje ćete funkcionisati. Možda u ljubavi nije sve kako ste očekivali ali na partnera uvek možete da se oslonite. Nervozu otklanja fizička aktivnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Ovo je profesionalno dobar period kada ste spremni na akciju i dokazivanje. Svesni ste ciljeva, čemu stremite i optimistični u pogledu ishoda. Na neki način uživate u svemu što radite. Merkur je idealan za razmenu iskustava, dobijanje važnih informacija, poslovna putovanja. Poželjno je da sve administrativne poslove obavite do kraja nedelje jer  kasnije može biti odlaganja ili nepredviđenih situacija. S obzirom da karijera ima prioritet, porodični i emotivni odnosi su u drugom planu. Nikako da ostvarite bliskost sa dragom osobom. Vitalni ste.

DEVICA

Ovu nedelju iskoristite da završite sve važnije aktivnosti. Kako Merkur u nedelju kreće retro, može usporiti planove, odložiti mnoge kontakte i poslove. To ne znači da ćete imati problema, posebno ako to imate u vidu, već da nešto može potrajati duže nego što ste planirali. Ovo se posebno odnosi na sve koji posluju sa inostranstvom, bave se trgovinom, izvozno-uvoznim poslovima, transportom i slično. Pažnju usmeravate na društveni život i odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom. Budite pažljiviji u saobraćaju i proveravajte ispravnost vozila.

VAGA

Venera ima značajan upliv na svakodnevne aktivnosti a to znači da uživate u onome što radite. Dobijate podršku saradnika i na neki način ste protežirani, naročito od suprotnog pola. Dosta postižete uz pomoć šarma, ljubaznosti i talenata koje posedujete. Odličan aspekt za sve koji se bave pružanjem usluga, poslovima vezanim za umetnost, žene, lepotu. Naglašen je društveni život, odnosi sa medijima, poznanicima i prijateljima. Moguća romansa kroz poslovne kontakte ili neko na poslu gaji simpatije prema vama. Obratite pažnju na unos ugljenih hidrata.

ŠKORPIJA

Ovo je period kada brzo preduzimate nove korake, donosite važne odluke. Odličan aspekt Marsa ukazuje na potrebu za radom bez predaha i da dominirate u svakoj situaciji. Biće dosta kontakata sa poslovnim ortacima, kraćih putovanja i pregovora. Moguće su interakcije sa pravnim licima ili sređivanje administracije. Uglavnom, dolaze do izražaja ideje, nadahnuće a dešavaju se, i neplanirane ali dobre stvari, ako ste na rukovodećoj poziciji. U ljubavi ste spremni na kompromise a neki od vas obnavljaju stara poznanstva. Puni ste energije.

STRELAC

Usmereni ste na pružanje usluga i organizaciju poslova. Odnosi sa saradnicima su kontruktivni jer se dobro prilagođavate zahtevima tržišta. Možda preterujete u revnosti ili ste spremni da radite prekovremeno. Potrudite se da do kraja nedelje završite ono što ste započeli ili isplanirali. Većina je naklonjena privatnom biznisu i tu se odlično snalazite. Venera u kući porodice ukazuje na harmoniju koja vlada u domu i da se tu najbolje osećate. Mlađi će uživati u osvajanju i provodu. Više se odmarajte.

JARAC

Ovih dana su izvesne promene u poslu ili ćete donositi važne odluke koje se tiču statusa. Čekaju vas brojni kontakti, kraći putevi i česti preokreti koje niste u stanju da predvidite. Naoružajte se strpljenjem i budite što fleksibilniji. Važan period za intelektualce, novinare, trgovce, pisce, predavače. Možete se osloniti na savete bliske rodbine a nisu isključeni ni poslovni dogovori sa njima. Ipak, pažnja je na zabavi, sportu, izlascima, posebno ako ste mlađi. Mars u kući ljubavi često inicira nove susrete, strastvena udvaranja. Uživajte u sportskim aktivnostima.

VODOLIJA

Na finansijskom planu može biti dosta promena. Venera u kući zarada je  povoljna ako se bavite poslovima vezanim za umetnost, muziku, modu, film,manekenstvo. Takođe, za sve koji su vlasnici butika, kozmetičkih salona, galerija i slično. Neki će biti skloni trošenju ili investicijama. Većina se odlično snalazi u učenju, studiranju i intelektualnim aktivnostima. Ipak, Mars u kući porodice najviše pogoduje bavljenju privatnim poslovima, baštovanstvu ili nekretninama. Privrženi ste bračnom partneru i deci. Obratite pažnju na cirkulaciju.

RIBE

Retro Venera u vašem znaku pogoduje umetničkim i duhovnim aktivnostima. Lako privlačite pažnju okoline i javnosti, što je idealno ako vaša profesija zavisi od medija. Sada ste prilično uspešni i na polju finansija. Mogući su iznenadni dobici ili pokloni. Kada je reč o komunikacijama, uglavnom, dobro se snalazite, mada je neophodan oprez jer ćete se često susretati sa oponentima. Obratite pažnju i na papirologiju, dokumenta i šta potpisujete. Prati vas dobro raspoloženje, zaljubljenost i beskrajna pažnja drage osobe. Razmislite o korekciji ishrane.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh