I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3.2. do 10.2.

OVAN – Dragi Ovnovi, za one pripadnike koji nisu tipični predstavnici ovog znaka, dakle emotivni, osetljivi, sa dosta vodenih elemenata, ovo može biti veoma dobra nedelja, međutim za tipične predstavnike ovog znaka može se pokazati i lošom jer će doneti konflikt sa okruženjem i pretpostavljenima na poslu. Ako iskoristite tranzit Marsa tako što ćete ipak poslušati intuiciju koja vam govori da treba da se primirite, dobro ćete proći. Od sredine nedelje možete osetiti pad energije, pospanost, nesigurnost i gubitak interesovanja za posao a do kraja nedelje možete ući čak i u jedan verbalni konflikt na poslu. Kada je ljubav u pitanju ovo je nedelja u kojoj se može javiti stara ljubav ili se desiti pomirenje sa nekim sa kim ste se posvađali u prethodnom periodu. Nećete uspeti lako da se izborite sa partnerom ukoliko ste u ozbiljnijoj vezi i krajem nedelje moglo bi doći do svađe. Partner je zapamtio nešto što ste ranije uradili i sada vam to može prebaciti. Pazite,dragi  Ovnovi kako se ponašate prema drugima ovih dana. Preostalo je mesec i po dana do ulaska Marsa u vaš znak i pred vama je još ozbiljnih neprijatnih aspekata. Ako sada pravite neke tajne planove u vezi posla, možda ipak još jednom o svemu dobro da razmislite. Ne vidite jasno stvari, okruženje vas neće podržati. Pazite se gripa.

BIK – Dragi Bikovi, položaj Venere u Vodoliji, vašem prirodnom polju posla, može vam doneti ove nedelje dobre vesti vezane za posao, posebno ako se bavite nečim kreativnim što možete praktično primeniti. Uvećanje prihoda je moguće zbog aspekta Jupitera preko sazvežđa Blizanaca sa Venerom, te ako vam neki novac kasni, upravo ove nedelje možete ga dobiti. Takođe, obratite pažnju na ljude sa kojima ste ranije sarađivali, baš oni vam opet nude saradnju i dobru zaradu. Izgleda da će vas ove nedelje iritirati vaša porodica i bližnji i da ćete možda doći u konflikt sa njima do kraja nedelje, možda u petak. Nemojte nasedati na provokacije i primirite se. Kada je ljubav u pitanju, Mars u Ribama može vam doneti osobu u uniformi, lekara, sportistu ali opet sve morate dobro proveriti jer je u pitanju zauzeta osoba i moguće je da se kontakt između vas odvija u tajnosti. Dobro se osećate.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je zanimljiva nedelja u kojoj će Jupiter iz vašeg znaka biti u odličnom aspektu sa Venerom iz Vodolije koja vlada vašim poljem inostranstva i obrazovanja i sa Uranom iz Ovna – polja vaših ambicija i protekcije. Može vam se desiti da dobijete unapređenje na poslu, razgovor sa vašim pretpostavljenim o mogućim promenama, putovanju u inostranstvu. Studenti Blizanci, izađite ove nedelje na ispite, imaćete sreće. Problem može biti aspekt Marsa u sazvežđu Riba u ponedeljak  i od petka Merkurov boravak u Ribama, zbog čega ćete se teško sporazumevati sa ljudima. Neko će vas pogrešno razumeti, takođe i vi sami možete biti neinformisani. U sferi ljubavi, interesantno je da baš partner može pomoći oko napredovanja na poslu, ili slobodnim Blizancima ljubav dolazi kroz posao. Dobro se osećate.

RAK – Dragi Rakovi, startujete nedelju sa eklipsom u Vodoliji, kada je Mesec, vaš vladar u poslednjoj fazi. Moguće su iznenadne promene tokom ove nedelje, naravno na bolje – dakle unapređenje ili novac koji dugo čekate. Ne osećate se baš najbolje, pomalo ste zbunjeni i dezorijentisani, promenljivog raspoloženja, i niste  skoncentrisani. Ako imate pravne probleme ili sudske sporove, vodite računa o papirima, dokumentima, i pre nego što nešto potpišete, posavetujte se sa nekim. Kada je ljubav u pitanju, vrlo uzbudljiv period  je pred vama. Na žalost, ovo je više nedelja za flert nego za ozbiljniju vezu i možda ste baš vi krivi zbog toga. Skloni ste paralelnim vezama i kao da ne znate šta hoćete. Moguća povreda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV – Dragi Lavovi, startujete nedelju u kojoj je najbolje tražiti novi posao i mada vam novac  neće pristizati ove nedelje, imaćete veće rashode nego prihode. Ipak, možete dobiti dobru vest o poslu. Ako se bavite sportom, umetnošću, ili radite u nekoj firmi koja se bavi hemijom ili tečnostima, imaćete uspeha. Kada je ljubav u pitanju, tu kao da se sve iskomplikovalo. Možete biti veoma isprovocirani i nervozni još od predhodne nedelje. Imate želju da stabilizujete vezu, međutim do toga ne dolazi. Sa druge strane, jedan od prijatelja može vam se približiti kroz zajedničke razgovore i druženje. Pustite sad teške misli o prošlosti. Odmorite se u opuštenom razgovoru sa simpatičnim prijateljem i pokušajte da vodite uredniji život.

DEVICA – Drage Device, pred vama je veoma naporna radna nedelja, ali vi se standardno uvek organizujete i završavate sve besprekorno i do kraja. Najteži dani su ponedeljak i petak, a najpovoljniji sreda i četvrtak. Ulazak Marsa u Ribe početkom nedelje donosi vam veliki pritisak na poslu, moraćete svima da udovoljite i bićete napadani bez razloga. Na polju ljubavi možete očekivati da partner napravi prvi korak ove nedelje i da sam stavi do znanja koliko mu značite. Dobro se osećate, mada pomalo umorno od tuđih problema i obaveza prema porodici.

Horoskop

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, ove nedelje vas je uhvatila potreba za nekim promenama, putovanjem i promenom mesta boravka. Takođe će vas privući posao koji zahteva kretanje, putovanje ili boravak u inostranstvu. Sa novcem baš i ne stojite najbolje, ali ga uporno trošite. Generalno gledano, veoma uspešna nedelja kada su u pitanju budući poslovi i dogovori oko poslovne saradnje. Kada je ljubav u pitanju, vrlo zanimljiva nedelja je pred vama, mogu vam se svideti Vodolije, koje vam i preporučujem, zatim Strelčevi i Ribe. Dobićete zanimljive ponude za izlazak, a možete sa partnerom planirati i neki put uskoro. Čuvajte se gripa.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, usresredite se na rad i kompromis, ništa vam drugo i ne preostaje nego takav pristup. Od kako je Saturn ušao u vaš znak, postajete polako svesni da se jedino to isplati. Ova nedelja je vrlo važna za dogovor o nekoj budućoj saradnji koja će se pokazati veoma isplativom. Interesantan period za ljubav je baš ove nedelje. Možete biti vrlo zbunjeni pozivom za izlazak od osobe koja vam je već duže vreme zanimljiva.Vi sami nećete znati šta želite i možete biti uhvaćeni u dvostruku igru. U principu, ne vraćajte se na prošlost, a ako ste slobodni, prihvatite poziv za izlazak od osobe koja je po profesiji zdravstveni radnik ili nosi neku drugu vrstu uniforme. Budite ipak rezervisani jer ta osoba nije sigurna šta zaista želi i samo će vas zabuniti. Dobro se osećate.

STRELAC – Dragi Strelčevi, evo nedelje u kojoj vam majstori neće izlaziti iz kuće – vodoinstalateri, majstori za grejanje kao i svi oni koji popravljaju aparate koji rade na struju i vodu zajedno, bojler ili veš mašina. Kada su posao i novac u pitanju, ako ste student, izađite na ispite – ovo su odlični datumi. Takođe biste mogli prodati nekretninu. Ako imate ideju da idete u insotranstvo, naročito ako je to Nemačka, ovo je odlična nedelja za dogovor. Na polju emocija, izgleda da su pokrenute neke svađe u kući, kao da vas porodica uopšte ne razume. Generalno, ostavite se rasprave sa ukućanima i prihvatite poziv od nekog ko živi u vašoj blizini ili osobu koju ste upoznali preko interneta. Zdravi ste, ali je moguća povreda u kući.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je veoma dobra nedelja naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom ili ako ste rešili da započnete nešto privatno, samostalno. Moguć je poveći dobitak  zbog mladog Meseca u vašem polju novca – igrajte na sreću. Malo više pažnje obratite na vaš hobi jer bi on mogao postati značajan izvor prihoda u narednom periodu. Pripazite na saobraćaj i na konzumiranje alkohola, nećete baš imati sreće sa policijom ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, početak nedelje je prilično stresan, primirite se i sačekajte petak kada će se mnogi nesporazumi izgladiti. Moguće je da, ako ste slobodni, započnete vezu sa nekim koga već poznajete površno i koga često srećete na putu za posao ili živi u komšiluku. Pazite se povrede u autu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, tranzit brzih planeta preko vašeg polja novca doneće zaradu ove nedelje, ali moram vam reći da novac kako bude dolazio, tako će i otići. Imaćete dosta uspeha u svim poslovima vezanim za zdravstvo, umetnost ili privatan kreativni posao. Naradićete se ove nedelje, a zbog mladog Meseca u vašem znaku, možete započeti i neku novu saradnju. Treba proveravati račune i paziti na sve što se potpisuje, jer može doći do greške, pa ćete neke stvari morati raditi dva puta. U sferi ljubavi, ne posvećujete dovoljno pažnje vašem partneru, obuzeti ste sobom i svojim poslom a ne vidite da je partner u nekoj vrsti krize i na nekoj raskrsnici. Razdvojenost bi oboma prijala na neko vreme. Dobro se osećate.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj ćete napraviti taktički plan i dogovoriti se sa saradnicima šta treba činiti u narednom periodu. Ulazak Marsa u vaš znak, i Merkura sredinom nedelje, zahteva od vas zdrav razum i uzdržanost. Shvatili ste tokom prošlih nedelja da vam se najviše isplati kada ćutite, i to će vam biti vodilja u narednih mesec dana. Planove možete praviti u tajnosti i biće sve u redu ako budete pazili šta govorite. Čuvajte se već u ponedeljak konflikta jer je Mars takav kada ulazi u vaš znak – ako prećutite neke stvari sve će dobro proći. Pazite se povreda kolena i noge, i nemojte konzumirati alkohol i voziti. Premoreni ste i iscrpljeni od neizvesnosti, ali ćete ove nedelje ipak postati svesni da ste privlačni mnogima iz okruženja. Nije vreme da se započinju nove veze, možda je bolje okrenuti se nekome iz prošlosti.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh