I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3.12. do 9.12.

OVAN– Dragi Ovnovi, pred vama je nedelja u kojoj ćete praviti mnogo kombinacija u poslu, i biće vam potrebna pomoć drugih ljudi. Neka vaša očekivanja po pitanju inostranstva su se izjalovila ili odložila do daljnjeg, ali nemojte odustajati od toga. Trenutno bi vam bolje bilo da uđete sa nekim u poslovno – partnerski odnos koji se može pokazati veoma uspešnim. Partner će vas „izvući“ svojom akcijom i novim idejama. Po pitanju zdravlja – grip vam je na vidiku. Što se tiče ljubavi, mnogi pripadnici ovog znaka su maksimalno iskomplikovali situaciju. Nekako ćete iskombinovati da se viđate sa osobom koja možda nije za vas, i koju krijete zato što je moguće i zauzeta. Ako ste tek ušli u neki odnos, neka sve ostane na nivou flerta jer ovo nije nedelja naklonjena za ljubav. Moguć je put u inostranstvo.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je nedelja u kojoj ćete se prilično dobro snalaziti, naročito kada su novac i komunikacija u pitanju. Ako vaš posao ima veze sa ekonomijom, finansijama, komunikacijama – pokazaćete se sjajno i bićete veoma prihvaćeni. Pred vama je nedelja u kojoj možete dobiti novac – igrajte igre na sreću. Zdravi ste, ali se čuvajte povrede. Kada je ljubav u pitanju, između vas i vašeg partnera postoji tenzija.Vi se nadate da će on promeniti stav ali partner  isto to očekuje od vas…Ukoliko se držite zemljanih i vodenih znakova, veza će potrajati. Vatreni znaci nose samo flert i kraću vezu.

BLIZANAC – Dragi Blizanci, pred vama je naporna poslovna nedelja ali ćete ipak uspeti da postignete sve od onoga što ste zacrtali. Dobar poslovni period podrazumeva da vam se može ukazati još jedan honorarni posao ili dvostruki izvor prihoda – nemojte oklevati, prihvatite to. Ako treba da potpišete neki ugovor, možda nije baš najbolji trenutak, razmislite i odložite to za sledeću nedelju. Moguć je nazeb i pad imuniteta. Po pitanju ljubavi, može doći do nesporazuma. Kada je stara veza u pitanju, nećete uspeti da naterate partnera da kaže ili prizna ono što vi očekujete. Partner se povlači i izbegava sukobe zato što zna da nije u stanju da vam pruži ono što želite. Okrenite se novoj osobi koja vas već neko vreme zove.

RAK – Dragi Rakovi, u ovom periodu imaćete uspeha u svim poslovimau kojima je potrebna saradnja sa strancima. Potrebno vam je veoma veliko strpljenje ako ste poslom vezani za institucije ili ako na vaš posao utiče politika. Mnogo ćete napora morati da uložite u izmirenje sa poslovnim okruženjem. Ipak, nemojte menjati stranu na kojoj ste. Možete se nadati nekom vanrednom dobitku novca. Dobro se osećate kada je zdravlje u pitanju. Emotivno niste bas ispunjeni osim ako ste mladi Rak – mozete očekivati novu vezu sa nekim od vodenih znakova, Škorpijom ili Ribom. Budite aktivniji i preduzimljiviji kada je ljubav u pitanju,  imaćete uspeha.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi, ove nedelje u poslu će imati uspeha samo oni Lavovi koji se bave privatnim poslom ili rade nešto dodatno iz hobija, međutim u firmi ili kolektivu nećete baš imati uspeha. Nailazite na nervozu i nerazumevanje, te nije baš srećan trenutak da izlazite sa nekim svojim zahtevima. Bolje ćutite, jer sada nikako nećete moći da se uklopite sa kolektivom. Patite od nesanice i nervozni ste. Okrenite se u poslu vatrenim znacima – Ovnu i Strelcu. Spremni ste za novu vezu, želite zabavu i provod, međutim ako ste u dužoj vezi, partner vas opterećuje i umara svojim problemima i zahtevima. Ukoliko ste slobodni, ako vas neko pozove na izlazak, slavlje, rođendan, zabavu –  prihvatite novo poznanstvo.

DEVICA – Drage Device, pred vama je nedelja u kojoj dolazi do izražaja vaša praktičnost, preciznost i zaista ste u prilici da donesete prave odluke kada je posao u pitanju. Vrlo ste kreativni i veoma praktično rešavate sva pitanja i probleme pred kojim se nalazite. S neprijateljima na poslu konačno izlazite na kraj. Dobro se osećate, ali Blizanac i Strelac kao poslovni saradnici, nikako vam se ne preporučuju. Ako ste slobodni, očekujte da vam se osoba iz neposrednog okruženja udvara – prihvatite poziv na izlazak. Ukoliko ste u dužoj vezi, stvari se konačno smiruju.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je sjajna poslovna nedelja i  baš u ovom periodu možete ući u dugoročne poslovne projekte koji konačno mogu biti isplativi. Vest o novcu stiže ove nedelje, a moguća su nova zaduženja i obaveze. Izbegavajte da se uključujete u rasprave koje vas se ne tiču. Vaše kolege mogu ući u konflikt i očekivati vaše mišljenje – ćutite ovaj put, biće bolje tako. Dobrog ste zdravlja i dobro se osećate. Ako ste zauzeta Vaga i imate decu, postoji mogućnost da se sukobite sa partnerom baš oko dece. Ukoliko ste slobodni, niste baš zadovoljni – prilaze vam osobe ali vi osećate pritisak, posesivnost i ljubomoru. Bolje je da se opustite i zabavljate u društvu prijatelja.

ŠKORPIJA –Drage Škorpije, dobro se osećate ove nedelje i u dobroj ste formi, ali vas konstatno nervira situacija na poslu. Neko kao da se poigrava sa vašim živcima i strpljenjem. Spremni ste da radite i da date sve od sebe, imate gomilu ideja o poslu ali vam se ne daje prilika. Nešto što vam je obećano kao sigurno – izmiče vam konstantno. Venera je u vašem znaku i čini vas fatalnim, zato upotrebite svoj šarm jer ćete uspeti da ubedite sve oko sebe da učine za vas ono što želite. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, mogu vam prilaziti partneri sa pozivima za izlazak, piće i flert. Pred vama je nedelja u kojoj možete sve postići kada je ljubav u pitanju, rizikujte.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je prilično „nervozna“ nedelja po pitanju posla, i ako želite da uspete morate biti veoma uporni i strpljivi. Imate veoma jaku konkurenciju na poslu i morate se potruditi da imate sve informacije o tome šta se dešava oko vas. Niste zadovoljni zaradom ali morate privremeno da se smirite. Potreban vam je partner u poslu ili neko ko vas može protežirati. Možete imati manji nazeb. Na emotivnom planu čeka vas stresna nedelja jer ni vi sami niste baš iskreni prema drugima, te ako krijete neke stvari znajte da će partner ili okruženje to osetiti. Nemojte odlagati razgovor sa partnerom ili bar sa prijateljem koji vas dobro poznaje i koji će vam dati veoma dobar savet kada je ljubav u pitanju, smirite se.

JARAC – Dragi Jarčevi, u vašem znaku nalaze se Mars i Pluton koji vam daju snagu da istrajete u poslu. Podršku ćete dobiti od starih prijatelja i poslovnih saradnika, ali tokom narednih dana možete nailaziti na neprijatne situacije i pritiske na poslu. Isterajte svoje. Čuvajte se povrede, naročito kolena. Kada je ljubav u pitanju, ovo je vaše vreme, dominirate. Mogu vas privući Vaga ili Bik koji će vas obožavati. Došlo je konačno vreme za vas – ljubav koju sada započnete zaista može biti karmička.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je jedna nervozna „nedelja“ i mnogo toga na poslu vam neće ići „na ruku“. Imaćete priliku da otkrijete dosta tajnih neprijatelja ili bar ono što neke kolege misle o vama a što u suštini do sada niste znali. Imate malo prijatelja, ali bi bolje bilo da stvari oko posla uzmete u svoje ruke i počnete sami da radite. Veoma ste nervozni i možda to ima veze sa fizičkom aktivnošću, razmislite o ishrani pa i dijeti. Slobodne Vodolije misle n ljubav iz prošlosti, dok zauzete Vodolije u svom domu mogu uživati i dobiti satisfakciju.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj bi vam uticajni prijatelji mogli mnogo pomoći. Moguće je aktiviranje starih klijenata ili  priliv novca baš krajem nedelje. Saradnja sa zemljanim znacima na poslu veoma će se ispalatiti. Devica, Jarac IiBik mogu vam veoma pomoći. Čuvajte se saobraćaja i pazite kako vozite ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, potrebni ste partneru i obradujete ga nekim romantičnim gestom ili poklonom. Kažite mu koliko vam je stalo do njega i biće vam veoma zahvalan upravo zato što se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji i veoma je nesiguran. Ako ste zauzeti, recite osobi sa kojom ste u vezi koliko je volite, jer ona to očekuje.  Ukoliko ste sami, ovo je odlična nedelja za nove susrete, pokrenite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh