I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. oktobra od 5.novembra

OVAN Do četvrtka nema značajnijih dešavanja, bar kada je reč o poslovima.Većina je usredsređena na rešavanje privatnih problema ili ćete biti razapeti između porodice i karijere.Ako se bavite honorarnim radom ili obavljate dva ili više poslova koji se međusobno prepliću,dobro odmerite snage.Napravite listu prioriteta i ne odstupajte od ciljeva.Druga polovina nedelje je povoljna za poslovna putovanja,za interakcije sa pravnim i sudskim službama.Venera će tranzitirati polje braka a to će biti prilika da sa partnerom razmotrite plan o zajedničkom životu.Rekreirajte se.

BIK U ovom periodu dominira izazovan aspekt Venere i Urana. Dakle, sem što je u povratnom hodu i čini vas tajnovitim, zagonetnim za okolinu,podstiče i originalnost.Delovaće na oblast svakodnevnih poslova, od četvrtka, a to znači da možete biti netrpeljivi prema ograničenjima.Bićete majstor u zaobilaženju prepreka, ili ćete se osloniti na svoj šarm kada je reč o postizanju ciljeva.Finansijska situacija je sve bolja a biće i prilike za iznenadne dobitke.Ako ste još uvek u dilemi kada je reč o ljubavi, budite spremni na iznenađenja.Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI Merkur, vaš vladar, od srede menja znak. Delovaće na polje partnerstva, saradnje i javnog delovanja.Ulazite u interesantan period za različite pregovore,potpisivanje ugovora, konsultacije, usaglašavanja sa potencijalnim poslovnim partnerima. Aspekt je povoljan za sva kulturna dešavanja, organizaciju, razna takmičenja, konkurse, izložbe, predavanja ali i pravne poslove.Venera će imati upliv na sve koji su kreativni ili uključeni u neki vid zabave.Unosi dinamiku u emotivni i erotski život.Izbegavajte dvostruke veze. Sklonost infekcijama.

RAK Mesec je početkom nedelje u vašem znaku.Aktivira porodična pitanja ali i sve što se odnosi na javnost i žene. Tako žene mogu biti od pomoći kada je reč o finansijama, ali i oko studiranja, obrazovanja.Merkur od četvrtka deluje na obavljanje rutinskih poslova.Odnosi sa saradnicima će biti konstruktivniji a moguća su i putovanja, ako se bavite trgovinom, komercijalnim poslovima.Odličan period za finansijske transakcije.Vikend je rezervisan za porodična okupljanja, ili ćete se posvetiti emotivnom partneru.Obratite pažnju na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV Prilično ste konstruktivni u ovom periodu i ostvarujete uspeh na mnogim poljima. Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, trpite još uvek izazovan aspekt Marsa. Čini vas nestrpljivim, posebno ako se odugovlači sa dogovorima, potpisivanjem ugovora ili rešavanjem sudskih procesa.Od četvrtka Venera utiče na polje komunikacije i ukazuje na dobijanje zvaničnih informacija,dokumenata. Izvesni su razgovori sa starijim osobama, autoritetima, sve u vezi karijere.Uživaćete u naklonosti partnera a nije isključeno ni zajedničko putovanje.U dobroj ste formi.

DEVICA Merkur ,kao vaš vladar ,menja znak od srede. Dan pre toga budite na oprezu dok napušta prethodnu poziciju. Uzdržite se od važnih odluka,kupovina,finansijskih transakcija.Druga polovina nedelje je značajna za sve koji se bave privatnim biznisom.Bićete okupirani rešavanjem porodičnih problema, nasleđa,renoviranjem stana, ili kupovinom nekretnina, prodajom zemljišta, zakupom ili iznajmljivanjem poslovnih prostorija.Pokušajte da se usaglasite sa ukućanima, naročito mlađim članovima.Umete da ugađate sebi ali i osobi koju volite.Moguće alergije.

 

VAGA Venera je u povratnom hodu kroz vaš znak od srede.Kako je u izazovnom aspektu sa Uranom možete biti inventivniji nego obično.Svakako, to je aspekt koji podstiče originalnost i blagotvoran je za umetnike, kreativce, stvaralački nastrojene podanike znaka.Mogući su poslovi i aktivnosti koji odudaraju od vaše ustaljene šeme.Sa Merkurom u polju komunikacije lako se prilagođavate okolini. Odličan period za novinare, pisce, književnike, predavače, trgovačke putnike, komercijaliste.Sreća vas prati u ljubavi  posebno ako ste mlađi.Kontrolišite unos šećera.

ŠKORPIJA Iskoristite upliv Sunca za ostvarenje ambicija i napredovanje u karijeri.Lako preuzimate inicijativu u svim važnijim projektima a protežiraće vas i uticajni ljudi.Saradnja sa strancima ili rad sa inostranim kompanijama podrazumeva finansijske dobitke.Merkur napušta vaš znak sredinom nedelje ali će imati blagotvoran uticaj na zarade i sve što se odnosi na ekonomiju,trgovinu, izvozno-uvozne poslove.Možda ćete biti romantičniji nego obično, skloni vraćanju u prošlost a nije isključena ni tajna emotivna veza.Imate moć regeneracije.

STRELAC Merkur će tranzitirati vaš znak od srede. Odličan aspekt za karijeru, ako se bavite obrazovanjem dece i omladine, intelektualnim radom, pisanjem, predavanjem. Izvesna su kraća poslovna putovanja, razmena informacija, učenje, studiranje, konsultacije i nova poznanstva.Više ćete biti prisutni u društvenom životu, ili posvećeniji humaniratnom i timskom radu.Venera se vraća u polje prijateljstva, pa ćete više uživati u romantičnimm susretima ili obnovljanju stare ljubavi.Išijalgija.

JARAC Mesec u opozitnom znaku naglašava društvenost i javne odnose u prvoj polovini nedelje.Ima dobar uticaj na ortakluke, sklapanje novih saveza i usaglašavanje sa potencijalnim saradnicima.Venerin tranzit kroz oblast karijere podrazumeva uspeh u umetnosti, ali i u diplomatiji, pravnim poslovima.Biće tajnih susreta,poverljivih razgovora, konsultacija ali i prilike za neka ozbiljnija istraživanja i analize.Prilično ste zavisni od bračnog partnera ili ste mu prepustili inicijativu.Ljubav kroz poslovne kontakte ako ste slobodni.U dobroj ste formi.

VODOLIJA Konstantno ste u centru pažnje i uvek u ofanzivi.Ne drži vas mesto, aktivni ste, sportski nastrojeni.Mars je podsticajan za sve koji se bave sportom,atletikom, ali i privatnim biznisom, specifičnim zanatima, tehnikom i militantnim poslovima.Druga polovina nedelje je u znaku okupljanja, sastanaka, druženja ili ćete oslonac tražiti u timskom radu. Izvesni su dobici sa više strana.Venera deluje na oblast putovanja i može doneti susret sa osobom koja vam je puno značila u prošlosti.Možda mislite na  nekog ko je daleko ili ste skloni idealisanju.Puni ste energije.

RIBE Druga polovine nedelje donosi pozitivne promene u karijeri. Merkur vas čini prilagodljivijim i sposobnim da prepoznate prave šanse. Imaćete uspeha u trgovačkim i finansijskim poduhvatima, intelektualnim poslovima. Neki će sklopiti povoljne aranžmane sa strancima ili proširiti krug delovanja.Sada je dobar period za dobijanje kredita, pozajmica, vraćanje dugova, ili nasleđe. Svakako dobijate podršku , bilo materijalnu ili verbalnu.Raste moć privlačnosti, pa se možete naći u ljubavnom trouglu. Dobro razmislite kome poklanjate svoje srce.Prolazna rasejanost.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh