I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 5. aprila

OVAN

U nedelju Merkur započinje tranzit vašim znakom, pored Sunca i Venere. Planeta komunikacije ubrzava mentalne procese i čini vas inventivnim, originalnim ali i nestrpljivim. Pod uslovom da ne vidite odmah rezultate svojih napora. Do tada ste u prilici da dogovorima i dobrom strategijom omogućite uspešnu realizaciju svojih planova. Biće tajnih sastanaka, konsultacija, ako se bavite delikatnim poslovima. U ljubavi ste prilično otvoreni i spremni da učinite sve kako bi osvojili osobu koja vas je očarala. Izbalansirajte poslovne obaveze sa porodičnim. U top formi ste.

BIK

U ovom periodu se oslanjate na autoritete, starije osobe i saradnike sa kojima dugo sarađujete. Njihovi saveti mogu biti zlata vredni ako ste u neodumici kada je reč o novim projektima ili  planirate promenu radnog mesta. Finansijski ne stojite sjajno, a maštate o investicijama koje bi trebalo zaobići u ovom periodu. Venera je u dobrom aspektu sa Saturnom što ukazuje na trezvenost i da ste svesni svojih ograničenja. Lep aspekt za ljubav, naročito za duge veze, sve koji su u braku. Slobodni su skloni tajnim susretima. Neophodan vam je odmor.

BLIZANCI

Do nedelje je Merkur, vaš vladar, u aspektu sa Neptunom a potom prelazi u novi znak. Naglašava osetljivost ali može biti od koristi ako se bavite umetnošću, poezijom, pisanjem, muzikom… Dakle, za viozionare, snimatelje, ali i medicinare, psihologe, farmakologe… Moguća i prolazna konfuzija u komunikaciji, oko dogovora, konsultacija, prepiske. Već od nedelje se situacija menja na bolje, jer se sve ubrzava a koncentracija će biti besprekorna. Svuda ste u centru pažnje a prijatelji vas ne ostavljaju na miru, naročito suprotni pol. Izbegavajte pušenje, alkohol…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK

Karijeri dajete prioritet a radite punom parom. Drugi su očarani vašim kvalitetima, načinom rada, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji. Ako još uvek nemate informacije koje su povezane sa inostranstvom, poslovima na daljinu, obrazovnim ustanovama, sačekajte kraj nedelje. Realizovaće se svi dogovori, susreti i planovi od kojih mnogo očekujete. Uspeh vas čeka u javnim i diplomatskim poslovima. Sreća vas prati i na emotivnom planu ako ste slobodni. Romansa kroz poslovne ili društvene kontakte. Više se relaksirajte.

LAV

Iako ste prilično nestrpljivi, jer čekate da dobijete zeleno svetlo za svoje projekte, moraćete da se strpite do kraja nedelje. Sve je na vašoj strani i nema razloga za brigu jer ste okruženi prijateljima, saradnicima, važnim osobama na koje možete da računate u svakom trenutku. Mnogima se otvaraju šanse za usavršavanje, napredovanje, učenje, studiranje ili razmenu na daljinu, sa inostranstvom. Sunce je u lepom aspektu sa Venerom, pa blistate, magnetski privlačite suprotni pol. Partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju. Puni ste pozitivne energije.

DEVICA

U ovom periodu može vas pratiti određena konfuzija, rasejanost zbog Merkura u aspektu sa Neptunom. Srećom, već u nedelju vaš vladar menja znak a to znači da ćete mnogo bolje funkcionisati. Do tada budite oprezni u komunikaciji, oko papirologije, potpisivanja dokumenata, ugovora, računa. Proveravajte sve do tančina, a poželjno je i da to ostavite za narednu nedelju. Dakle, ne upuštajte se u rizične poduhvate. Kod mnogih su se probudile strasti, želja za nečim novim, avanturom. Moguć flert za mlađe. Pažljivo sa medikamentima.

VAGA

Venera je u povoljnom aspektu sa Suncem i Saturnom što je signal za napredovanje. Pre svega u javnim poslovima, pravnim, diplomatiji. Lako pronalazite kompromis sa najrazličitijim ljudima, interesnim grupama, a najbolje funkcionišete sa starijima, autoritetima. Na pomolu su važni pregovori koji mogu preokrenuti tok vaše karijere. Neko vas može usmeriti u pravcu novih mogućnosti za koje niste ni sanjali da postoje. Odnos sa emotivnim partnerom je sve zanimljiviji, zabavniji a rasmišljate i o zajedničkom životu. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Svakodnevni poslovi i obaveze se gomilaju. Nekako ste se provlačili, oslanjali na saradnike, ali je očigledno da treba zasukati rukave. Obratite pažnju na finansije, poreze, račune, jer bi vas olako shvatanje situacije moglo koštati više nego što mislite. Osim toga, izbegavajte rizične poduhvate, prekoračenje budžeta, pozajmice, kredite. Na neki način ste ranjivi kada je reč o prevarama, zbog Marsa u izazovnom aspektu sa Neptunom. Neko na poslu gaji simpatije prema vama. Moguća strastvena ljubav ako ste slobodni.Sklonost alergijama, infekcijama.

STRELAC

Trenutno ste rastrazani na više strana a privatan biznis trpi zbog toga. Usredsredite se na prioritete, napravite dobar plan i ne morate da brinete za rezultate. Uskoro dolazi do korenitih promena, na bolje, naravno. Do tada ne donosite odluke na brzinu, ništa ne potpisujte, ne ugovarajte rizične poslove. Kao da komunikacija sa javnošću nije baš najbolja, ili ne uspevate u postizanju kompromisa. Potrudite se da jasno stavite do znanja šta želite. Emotivni život je prilično buran, pre svega ako ste bez stalnog partnera. To bi se moglo preokrenuti brže nego što mislite. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

Početkom nedelje privodite kraju važan projekat ili poslovni dogovor. Neki će skrenuti pažnju javnosti ako su na položaju ili zavise od popularnosti, medija, veće grupe ljudi. Finansijska situacija je sve bolja ako se bavite dugoročnim poslovima. Mnogi će vam odati priznanje zbog izuzetno dobre poslovne strategije. Obratite pažnju na administraciju, papirologiju  jer tu može biti nekih nedoumica, propusta, grešaka. Svaki slobodan trenutak provodite sa porodicom, ukućanima ili emotivnim partnerom. Za vas je to najbolji način da se regenerišete i ispunite energijom.

VODOLIJA

Možda će u ovom periodu biti dosta izazova na poslovnom i finansijskom planu. Rešavaćete gomilu rebusa, kako da izađete na kraj sa nagomilanim troškovima, papirologijom, porezima, kreditima, računima, obavezama prema podređenima ako se bavite privatnim biznisom. Budite obazrivi oko potpisivanja ugovora, administracije i sačekajte kraj nedelje ako donosite važne odluke. Odlično se snalazite u društvenim kontaktima, uživate u kraćim putovanjima, flertu ali i u odnosu sa emotivnim partnerom. U dobroj ste formi.

RIBE

Merkur u nedelju napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, finansija. Ukazuje na nove poslovne mogućnosti, zauzetost projektima, na više novca ili prihode sa više strana. Neophodno je da do tada pažljivije donosite odluke, da izbegavate sve što je sumnjivo, rizično i da se ne poveravate osobama koje ne poznajete dovoljno. Nisu isključeni neplanirani troškovi ako se bavite privatnim biznisom ili oko kuće, nekretnina. Vikend je idealna prilika da se više posvetite ukućanima, deci, emotivnom partneru. Simpatija kroz poslovne kontakte za slobodne. Sklonost infekcijama disajnih organa.

Piše astrolog Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh