I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. maja do 4. juna

OVAN

Ovo je zanimljiv period za donošenje važnih odluka i za brzo delovanje. Mars je u povoljnom aspektu sa Merkurom što podstiče analitičnost, logičnost, intelektualne sposobnosti. Usmereni ste na društvene i političke aktivnosti, timski rad, sklapanje sporazuma i ugovora. Moguće su promene ako ste naklonjeni putovanjima, poslovima sa strancima. Očekujte dobitke i uspeh u materijalnoj sferi. Venera ima dobar uticaj na porodične odnose i sve koji su u stabilnim emotivnim vezama. Romantično poznanstvo na kraćem putu ako ste mlađi. Puni ste energije.

BIK

Merkur napušta vaš znak od utorka, što znači da će u narednom periodu delovati na finansije. Donosi iznenadne dobitke i to sa više strana. Izvesno je sklapanje novih poslova, ugovora, aranžmana sa strancima ili poslovnim partnerima iz udaljenih krajeva. Mars utiče na  karijeru i ukazuje na pojačanu aktivnost, posebno ako se bavite sportom, medicinom, rukovodite većom firmom. Komunikacija je na zavidnom nivou, ali većina preferira ljubavne odnose. Zaljubićete se na kraćem putu ako već niste, ili ćete sa dragom osobom krenuti u avanturu. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Od utorka Merkur tranzitira vaš znak. Istovremeno je pun Mesec u opozitnom znaku. Ulazite u fazu promena, različitih interesovanja, poslova, kontakata, naročito sa mladim osobama. Mentalno ste jaki, britki, dobro rasuđujete, što će imati pozitivan uticaj na pregovore, brzo završavanje poslova. Praktično ste uspešni u svim poduhvatima, a naročito u pisanju, vođenju diskusija, obrazovanju, svuda gde ste u ulozi posrednika. Ako ste u braku, pažnja će biti usmerena na decu. Simpatija kroz poslovne kontakte za slobodne. Uživajte u šetnji.

RAK

Pun Mesec deluje na poslovnu situaciju što nagoveštava kulminaciju ili da ste u periodu kada se nešto zaokružuje. Izvestan je veći dobitak ako se bavite privatnim biznisom, poslujete sa strancima ali i ako se bavite stvaralačkim radom. Prilično ste kreativni što ima izuzetno povoljan uticaj na ekonomiju, materijalni status. Možete unovčiti talente dok je Venera u vašem znaku, u vodenom trigonu sa drugim planetama. Aspekt ima blagotvoran uticaj na emotivni život, tako da ste u prilici da pronađete srodnu dušu ako još uvek tragate za njom. Obratite pažnju na zglobove.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ukazuju se brojne prilike za napredovanje, a od vas zavisi šta ćete izabrati. Sunce u aspektu sa Merkurom deluje  pozitivno na organizaciju poslova, korespodenciju, razmenu mišljenja sa autoritetima, starijim osobama, marketing, izdavaštvo, obrazovanje. Biće poslovnih sastanaka, dogovora, sklapanja ugovora i rešavanja pravnih pitanja. Dok Mars deluje na oblast partnerstva, izbegavajte kritičnost i vodite računa šta javno izjavljujete. Iako dominirate u bračnim odnosima, ponekad ste nesmotreni zbog čega tiho patite. Tajne ljubavi ako ste slobodni. Vitalni ste.

DEVICA

Vaš vladar Merkur deluje na karijeru od utorka. U odličnom je aspektu sa Marsom što ukazuje na realizaciju poslovne ideje. U tome vam pomažu podređeni, službenici, zastupnici. Mentalno i verbalno ste jaki što donosi uspeh u studiranju, učenju, pisanju, a nije isključeno ni kraće poslovno putovanje. Neki će se okrenuti društvenim aktivnostima, susretima sa prijateljima, razmatrati planove za budućnost i saradnju. Sa emotivnim partnerom ste uspostavili dobru komunikaciju. Ljubav na prvi pogled ako ste do sada bili usamljeni. Izlazite što više i vežbajte.

VAGA

Trenutno ste zaokupljeni statusom i karijerom. Venera ima dobar upliv na kreativne poslove, saradnju sa ženama, umetnicima, pravnicima. Lep aspekt sa Jupiterom donosi veliki dobitak ako sarađujete sa inostranstvom ili se bavite turizmom, diplomatijom, državnim poslovima. Moguće napredovanje na društvenoj lestvici  ili ćete  uživati u popularnosti, pažnji medija. Mlađi postižu uspeh na fakultetu, u učenju, studiranju, polaganju ispita. Prilično zanimljiv i uzbudljiv emotivni period koji će mnogima doneti ljubav o kakvoj maštaju. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Izgleda da ste u periodu kada ostvarujete nove izvore prihoda. Pre svega, to se odnosi  na privatnike, zanatlije, ali i biznismene koji su u ortakluku sa nekim. Ipak, još uvek je aktuelan izazovan aspekt između Marsa i Urana koji podstiče nestrpljivost i rasipanje energije. S druge strane, budite obazrivi u korišćenju alata, oštrih predmeta, električnih aparata. Sada se možete posvetiti rešavanju ozbiljnijih problema oko finanasija. Izbegavajte rasprave sa ukućanima. Okrenite se putovanjima jer vas čeka ljubav, ako ste bez stalnog partnera. Čuvajte ruke.

STRELAC

U utorak je pun Mesec u vašem znaku.Čini vas egzaltiranim, punim ideja  koje se lako mogu ostvariti. Pridajete važnost društvenim zbivanjima, putovanjima, umetnosti, sportu. Istovremeno, Merkur podstiče javnu komunikaciju tako da sve što izjavite, napišete, privlači pažnju medija. Na pomolu su novi poslovi, potpisivanje ugovora, ili ćete ostvariti dugoročnu saradnju o kojoj drugi mogu samo da sanjaju. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Venera podstiče strastvenost ali vas čini i zaljubljivim ako ste mlađi. Skloni ste hedonizmu.

JARAC

Kao retko ko možete se pohvaliti dobrim poslovnim učinkom. Vladar karijere ima odlične aspekte koji donose uspeh u javnim poslovima, diplomatiji, finansijama, saradnji sa strancima i svemu što se tiče zakona. U prvom planu je udruživanje, potpisivanje ugovora,partnerstvo od šireg društvenog značaja. Mars ima upliv na zarade i  često je indikator neplaniranih troškova. Možda ćete biti široke ruke kada je reč o deci, porodici. Na emotivnom planu može biti uzbudljivih dešavanja, poznanstava, ako ste slobodni. Vitalnost postepeno raste.

VODOLIJA

Upliv Marsa na vašu ličnost je višestruk. Privlačni ste, energični, podsticajni za okolinu. Od utorka možete realizovati svoje stvaralačke afinitete kroz bavljenje umetnošću, muzikom, ali i sportom. Merkur u polju kreativnosti donosi susrete sa ljudima iz kulturnog života, sa pedagozima, ili bavljenje zabavnim programima. Uživate u svakodnevnim aktivnostima a saradnja sa ženama je izuzeto dobra. Neko od poslovnih saradnika gaji simpatije prema vama. Prati vas sreća u ljubavi i porodičnim odnosima. Kondicija je na zavidnom nivou.

RIBE

Veliki vodeni trigon između vaših vladara i Venere ima fascinantan uticaj. Podstiče maštovitost, kreativnost, realizaciju ideja na visokom nivou. Akcenat je na kretivnosti, umetnosti, sportu, studiranju, ali i putovanjima, daljinama, odnosu sa visokoumnim ljudima, obrazovanim, plemenitim, strancima. Dakle, ovo je period kada se ostvaruju planovi na koje ste dugo čekali. Većina je vezana za porodicu i odnose sa decom koji će se sada intezivirati. Ovo je sretan emotivan period za većinu koji mnogima donosi čarobnu ljubav. Odlično zdravlje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh