I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. jula do 5. avgusta

OVAN

Prilično ste rasterećeni ovih dana, a do uspeha dolazite lako i brzo. To se odnosi, pre svega, na javne nastupe, finansijske špekulacije, poslove koji podrazumevaju neki vid zabave, sporta, ili su u vezi sa pedagogijom, umetnošću. Obratite pažnju na troškove u drugoj polovini nedelje, jer ste skloni ekstravaganciji, rizičnim investicijama. Ako ste u potrazi za nečim novim, svežim, sada je prilika da krenete u akciju. Izlazite što više  a ukoliko ste slobodni, eto prilike da upoznate nekog zanimljivog. Puni ste energije, samo je kanališite u pravom smeru.

BIK

U ovom periodu bi najbolje bilo da odete na zasluženi godišnji odmor. Venera, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Uranom pa ste podložni stresovima. Imate puno planova, ciljeva, želja, ali je njihova realizacija otežana. Donekle ste i sami tome doprineli, pod uslovom da se tvrdoglavo držite zastarelih principa i šema. U boljoj ste poziciji ako se bavite kreativnim poslovima, umetnošću, lepotom, modom, glumom, pozorištem. Izbegavajte rasprave sa autoritetima ali i sa bračnim partnerom. Većina se najbolje oseća kod kuće, u krugu porodice ili drage osobe. Proveravajte krvni pritisak i rad srca.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, najzad kreće direktno u četvrtak. To će ubrzati protok energije, poboljšati komunikaciju, omogućiti dogovore i sve aktivnosti koje su bile u zastoju. Kako je tog dana i mlad Mesec, imate šansu da inicirate neki novi projekat ili realizujete plan koji je prilično smeo, neobičan. Dobićete i finansijsku podršku koju željno očekujete a neki će se rešiti dugova, osetiti poboljšanje na materijalnom planu. Biće prilično burno i kada je reč o ljubavi. Nećete odoleti šarmu osobe koju možete sresti na kraćem putu. Obratite pažnju na metabolizam.

RAK

Pred vama se otvaraju vrata uspeha. Od četvrtka imate šansu za poslovni dogovor i potpisivanje ugovora o kojem već odavno maštate. Toga dana je mlad Mesec u polju novca pa se nadajte promeni na finansijskom planu. Ako vam ponude bolju poziciju ili radno mesto, ne oklevajte. Većina je usredsređena na poboljšanje materijalnih uslova življenja a sada je izuzetna prilika da se to i ostvari. Oni u braku ili dužoj vezi osetiće kako tenzija između partnera i njih slabi. Potrudite se da pronađete kompromisno rešanje oko bitnih porodičnih stvari. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. Čini vas egzaltiranim, punim očekivanja, pozitivnim i superiornim. Pojačava svest o tome da ste sami kreator svog života a to znači da lako stižete do kraljevskog trona, odnosno pozicije na koju ste bacili oko. Odličan period za početak nečeg novog, projekta ili posla koji će doneti satisfakciju u budućnosti. Obratite pažnju na autoritete i sve koji vas sputavaju u onome što ste isplanirali. Oko vas je uvek gomila obožavalaca, naročito suprotnog pola. Ovo je period velikih, strastvenih ljubavi i romantičnih susreta. Kondicija je na zavidnom nivou.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće direktno od četvrtka. To je prilika da ubrzate tempo i završite sve poslove koji su se razvlačili zbog specifičnih okolnosti. Akcenat je na timskom usaglašavanju, saradnji sa različitim interesnim grupama. Biće neophodne konsultacije sa saradnicima, ali i potencijalnom konkurencijom. Postepeno će se rešavati i finansijski problemi, sve što ima veze sa dugovanjima, investicijama. Tajnoviti ste kada je reč o pitanjima srca. Neki će se potruditi da ispune želje partneru i tako smire strasti. Regulišite ishranu.

VAGA

Venerini aspekti sa Suncem i Uranom otvaraju razne mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti. Podstiču društvenost, pa ćete često biti na slavljima, sastancima, koktelima, otvaranju izložbi. Kombinovaće se posao i zadovoljstvo ako se bavite muzikom, modom, kozmetikom, lepotom, glumom, pozorištem i ženama. Biće prilike za obnavljanje poslovnih ugovora ili za proširenje dosadašnje saradnje. Neki će promeniti emotivni status. Neće izostati udvaranje, poneki flert ali i ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Pritisak u donjem delu leđa.

ŠKORPIJA

U četvrtak je mlad Mesec koji ima upliv na vašu karijeru. Odličan je za otpočinjanje novih aktivnosti, projekata i sklapanje ugovora. Posebno je naklonjen onima koji poslovno sarađuju sa strancima, stranim firmama, kompanijama ili se bave izvozom, uvozom. Očekujte veći priliv novca i pohvale za svoj dosadašnji angažman. Obratite pažnju na vesti koje stižu  sa zakašnjenjem jer to može uticati na neke odluke. Ovih dana vas razdiru strasti, jake želje, pa ste u iskušenju da preuzmete inicijativu. Možda se prijatno iznenadite. Okrenite se sportu.

STRELAC

Očekujete finansijsku podršku već duže vreme a sada ste u prilici i da je realizujete. Od četvrtka se sve ubrzava, pa tako i dogovori koji su neko vreme bili zamrznuti. Neki će se pozabaviti kreditima, osiguranjem, alimentacijom, ili pronaći sponzora za dugoročni projekat. Otvaraju se mogućnosti za finansijske transakcije i sve poslove u vezi sa nekretninama. Možda će vas bračni partner iznenaditi poklonom. To može biti egzotično putovanje ili će vama prepustiti izbor destinacije. Uživajte u čarima leta i  romantičnom udvaranju ako ste mlađi. Sijate!

JARAC

Ako ste u iščekivanju pozitivnih vesti možete da odahnete od četvrtka. Znaćete na čemu ste i biti  u prilici da realizujete nesvakišanji poslovni plan. Možda ćete iznenaditi konkurenciju i sve koji su sumnjali u vaše poslovne sposobnosti. Uglavnom, dosta toga zavisiće od inicijative, diplomatije i taktike koju primenite. Sada je dobar period za finansijske špekulacije, razna ulaganja i rešavanje pitanja oko  nasledstva. Komunikacija sa bračnim partnerom je sve bolja. Možda ćete razmenjivati tajne što će vas još više zbližiti. Raspoloženje se popravlja.

VODOLIJA

Javni kontakti i poslovi su od prevashodne važnosti. Društveno ste aktivni, uvek na meti kritike i onih koji ocenjuju vaše delovanje. Druga polovina nedelje je povoljna za potpisivanje novih poslovnih ugovora. S obzirom da je Uran u izazovnom aspektu sa Suncem i Venerom, izbegavajte sučeljavanje sa autoritetima, konkurencijom. Ranjivi ste pa vas neko može lako isprovocirati. Ignorisanje je za vas jedini izbor. Bilo bi dobro da se više oslanjate na emotivnog partnera i da njemu prepustite vođstvo. Nervoza.

RIBE

Možda ste imali utisak da tapkate u mestu, ali od četvrtka se sve menja na bolje. Dobićete informacije koje željno očekujete i to će biti okidač za promene. Privodite kraju sve što se tiče birokratije, papirologije, administracije, računa, knjigovodstva. Dakle, stavićete tačku na sve rutinske, svakodnevne obaveze i usredsrediti se na ono što je bitno za budućnost. Možete se slobodno osloniti na intuiciju, koja je u ovom periodu besprekorna, i nećete pogrešiti. Neko iz radnog okruženja je izgubio glavu za vama i staviće vam to do znanja. Prilično ste uravnoteženi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh