I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. jula do 5. avgusta

OVAN

Prilično ste rasterećeni ovih dana, a do uspeha dolazite lako i brzo. To se odnosi, pre svega, na javne nastupe, finansijske špekulacije, poslove koji podrazumevaju neki vid zabave, sporta, ili su u vezi sa pedagogijom, umetnošću. Obratite pažnju na troškove u drugoj polovini nedelje, jer ste skloni ekstravaganciji, rizičnim investicijama. Ako ste u potrazi za nečim novim, svežim, sada je prilika da krenete u akciju. Izlazite što više  a ukoliko ste slobodni, eto prilike da upoznate nekog zanimljivog. Puni ste energije, samo je kanališite u pravom smeru.

BIK

U ovom periodu bi najbolje bilo da odete na zasluženi godišnji odmor. Venera, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Uranom pa ste podložni stresovima. Imate puno planova, ciljeva, želja, ali je njihova realizacija otežana. Donekle ste i sami tome doprineli, pod uslovom da se tvrdoglavo držite zastarelih principa i šema. U boljoj ste poziciji ako se bavite kreativnim poslovima, umetnošću, lepotom, modom, glumom, pozorištem. Izbegavajte rasprave sa autoritetima ali i sa bračnim partnerom. Većina se najbolje oseća kod kuće, u krugu porodice ili drage osobe. Proveravajte krvni pritisak i rad srca.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, najzad kreće direktno u četvrtak. To će ubrzati protok energije, poboljšati komunikaciju, omogućiti dogovore i sve aktivnosti koje su bile u zastoju. Kako je tog dana i mlad Mesec, imate šansu da inicirate neki novi projekat ili realizujete plan koji je prilično smeo, neobičan. Dobićete i finansijsku podršku koju željno očekujete a neki će se rešiti dugova, osetiti poboljšanje na materijalnom planu. Biće prilično burno i kada je reč o ljubavi. Nećete odoleti šarmu osobe koju možete sresti na kraćem putu. Obratite pažnju na metabolizam.

RAK

Pred vama se otvaraju vrata uspeha. Od četvrtka imate šansu za poslovni dogovor i potpisivanje ugovora o kojem već odavno maštate. Toga dana je mlad Mesec u polju novca pa se nadajte promeni na finansijskom planu. Ako vam ponude bolju poziciju ili radno mesto, ne oklevajte. Većina je usredsređena na poboljšanje materijalnih uslova življenja a sada je izuzetna prilika da se to i ostvari. Oni u braku ili dužoj vezi osetiće kako tenzija između partnera i njih slabi. Potrudite se da pronađete kompromisno rešanje oko bitnih porodičnih stvari. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. Čini vas egzaltiranim, punim očekivanja, pozitivnim i superiornim. Pojačava svest o tome da ste sami kreator svog života a to znači da lako stižete do kraljevskog trona, odnosno pozicije na koju ste bacili oko. Odličan period za početak nečeg novog, projekta ili posla koji će doneti satisfakciju u budućnosti. Obratite pažnju na autoritete i sve koji vas sputavaju u onome što ste isplanirali. Oko vas je uvek gomila obožavalaca, naročito suprotnog pola. Ovo je period velikih, strastvenih ljubavi i romantičnih susreta. Kondicija je na zavidnom nivou.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće direktno od četvrtka. To je prilika da ubrzate tempo i završite sve poslove koji su se razvlačili zbog specifičnih okolnosti. Akcenat je na timskom usaglašavanju, saradnji sa različitim interesnim grupama. Biće neophodne konsultacije sa saradnicima, ali i potencijalnom konkurencijom. Postepeno će se rešavati i finansijski problemi, sve što ima veze sa dugovanjima, investicijama. Tajnoviti ste kada je reč o pitanjima srca. Neki će se potruditi da ispune želje partneru i tako smire strasti. Regulišite ishranu.

VAGA

Venerini aspekti sa Suncem i Uranom otvaraju razne mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti. Podstiču društvenost, pa ćete često biti na slavljima, sastancima, koktelima, otvaranju izložbi. Kombinovaće se posao i zadovoljstvo ako se bavite muzikom, modom, kozmetikom, lepotom, glumom, pozorištem i ženama. Biće prilike za obnavljanje poslovnih ugovora ili za proširenje dosadašnje saradnje. Neki će promeniti emotivni status. Neće izostati udvaranje, poneki flert ali i ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Pritisak u donjem delu leđa.

ŠKORPIJA

U četvrtak je mlad Mesec koji ima upliv na vašu karijeru. Odličan je za otpočinjanje novih aktivnosti, projekata i sklapanje ugovora. Posebno je naklonjen onima koji poslovno sarađuju sa strancima, stranim firmama, kompanijama ili se bave izvozom, uvozom. Očekujte veći priliv novca i pohvale za svoj dosadašnji angažman. Obratite pažnju na vesti koje stižu  sa zakašnjenjem jer to može uticati na neke odluke. Ovih dana vas razdiru strasti, jake želje, pa ste u iskušenju da preuzmete inicijativu. Možda se prijatno iznenadite. Okrenite se sportu.

STRELAC

Očekujete finansijsku podršku već duže vreme a sada ste u prilici i da je realizujete. Od četvrtka se sve ubrzava, pa tako i dogovori koji su neko vreme bili zamrznuti. Neki će se pozabaviti kreditima, osiguranjem, alimentacijom, ili pronaći sponzora za dugoročni projekat. Otvaraju se mogućnosti za finansijske transakcije i sve poslove u vezi sa nekretninama. Možda će vas bračni partner iznenaditi poklonom. To može biti egzotično putovanje ili će vama prepustiti izbor destinacije. Uživajte u čarima leta i  romantičnom udvaranju ako ste mlađi. Sijate!

JARAC

Ako ste u iščekivanju pozitivnih vesti možete da odahnete od četvrtka. Znaćete na čemu ste i biti  u prilici da realizujete nesvakišanji poslovni plan. Možda ćete iznenaditi konkurenciju i sve koji su sumnjali u vaše poslovne sposobnosti. Uglavnom, dosta toga zavisiće od inicijative, diplomatije i taktike koju primenite. Sada je dobar period za finansijske špekulacije, razna ulaganja i rešavanje pitanja oko  nasledstva. Komunikacija sa bračnim partnerom je sve bolja. Možda ćete razmenjivati tajne što će vas još više zbližiti. Raspoloženje se popravlja.

VODOLIJA

Javni kontakti i poslovi su od prevashodne važnosti. Društveno ste aktivni, uvek na meti kritike i onih koji ocenjuju vaše delovanje. Druga polovina nedelje je povoljna za potpisivanje novih poslovnih ugovora. S obzirom da je Uran u izazovnom aspektu sa Suncem i Venerom, izbegavajte sučeljavanje sa autoritetima, konkurencijom. Ranjivi ste pa vas neko može lako isprovocirati. Ignorisanje je za vas jedini izbor. Bilo bi dobro da se više oslanjate na emotivnog partnera i da njemu prepustite vođstvo. Nervoza.

RIBE

Možda ste imali utisak da tapkate u mestu, ali od četvrtka se sve menja na bolje. Dobićete informacije koje željno očekujete i to će biti okidač za promene. Privodite kraju sve što se tiče birokratije, papirologije, administracije, računa, knjigovodstva. Dakle, stavićete tačku na sve rutinske, svakodnevne obaveze i usredsrediti se na ono što je bitno za budućnost. Možete se slobodno osloniti na intuiciju, koja je u ovom periodu besprekorna, i nećete pogrešiti. Neko iz radnog okruženja je izgubio glavu za vama i staviće vam to do znanja. Prilično ste uravnoteženi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh