I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. decembra do 3. januara

OVAN

Rođeni u trećoj dekadi su još uvek pod snažnim uplivom svog vladara Marsa. Naredne nedelje dolazi do promene znaka a to će se najviše osetiti na finansijskom planu. Uzdržite se od raskalašnog troškarenja za novogodišnje praznike jer vas kasnije mogu iznenaditi neplanirani izdaci, teže punjenje kase. Do četvrtka obavite važne poslovne dogovore, sastanke, administraciju i sve što ima veze sa računima. Potom se možete opustiti u krugu porodice ili uživati sa dragom osobom. Sportski duh je još uvek snažno naglašen a tako ostaje do kraja godine.

BIK

Venera je u ovom periodu u izazovnom aspektu sa Neptunom što ukazuje na sklonost iluzijama, maštanju, velikim očekivanjima. Na poslovnom planu je neophodan oprez jer bi vas svaka greška ili loša procena skupo koštala. Otkrivanje prevara, obmana ili tajni je još jedan od načina ispoljavanja ovog aspekta. Izbegavajte rizike na finansijskom planu, upuštanje u veće investicije ili kupovine na kredit. Tokom praznika ste prilično komunikativni, raspoloženi za susrete sa rodbinom, prijateljima. Slobodni Bikovi su prilično zbunjeni ili omađijani osobom koja ih privlači. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Čini vas romantičnim, raspoloženim, sklonim promenama. Zanimljiv period za javne poslove, ili ćete imati mnogobrojne susrete, naročito sa ženama. Kako je Merkur,  u dobrom aspektu sa Neptunom, mnogi će skrenuti pažnju svojim talentima, kreativnim sposobnostima i umetničkim delovanjem. Neće izostati ni finansijski učinak ili ćete privući sponzore za svoje projekte. Većina će kraj godine dočekati u euforičnom raspoloženju sa dragom osobom, porodicom, razmenjujući poklone i dobre želje. Zdravlje je stabilno.

RAK

U sredu je pun Mesec u vašem znaku. Naravno da je tu svemoćan a čini vas prijemčivim za sve što se dešava u okolini, posebno u porodici, ili vezano za majku, žene. Kako je u izazovnom aspektu sa Merkurom, budite obazrivi u komunikaciji, javnom obraćanju, ali i svemu što se odnosi na papirologiju, administraciju. Osetljivost se manifestuje u poslovnim odnosima i zato birajte reči. Ne upuštajte se u rasprave sa emotivnim partnerom oko rešavanja problema sa bliskom rodbinom. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Krajnje je vreme za odmor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Novu godinu ćemo dočekati sa Mesecom u vašem znaku. Izazovni aspekti sa Jupiterom i Saturnom ukazuju na preosetljivost i da lako možete preterati, bilo u prepuštanju ili ograničavanju osećanja. Pokušajte da pronađete balans ako postoje sumnje, nepoverenje u nečije ponašanje ili ako osećate nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Neusklađeno ponašanje drugih je nešto što vas može iritirati ali nema potrebe za dramatizacijom. Prepustite se čarima Venere jer ljubav je svuda oko vas a problemi će se rešiti brže nego što mislite. Izbegavajte stres.

DEVICA

Usmereni ste na realizaciju brojnih planova. Kako se godina bliži kraju, svodite račune, ali u glavi imate milion kombinacija. Ovaj period je povoljan za organizaciju poslova, za finansijske špekulacije i privatan biznis. S druge strane, povedite računa o nepokretnoj imovini, svemu što se odnosi na kupovinu i ne preterujte u troškovima. Neki aspekti upućuju na nepovoljne ugovore ili pravne probleme vezane za ortakluke ili bračnog partnera. Venera u kući porodice ukazuje na harmoniju, prepuštanje uživanju, ljubavi ili maštanju. U dobroj ste formi.

VAGA

U sredu je pun Mesec koji utiče na vaše polje karijere. Neki privode kraju poslove, projekte, dogovore… Kulminacija svega! Lako ostvarujete kontakte, bićete pokretni, preduzimljivi a moguća su i kraća putovanja. Budite selektivni u primanju različitih informacija jer neke mogu biti lažne ili pogrešne. Dakle, svaku vest, opasku, konsultaciju, primajte s rezervom, a to se odnosi i na papirologiju, administraciju. Porodična atmosfera je dobra a vi se kod kuće osećate najbolje. Slobodne Vage žive u mašti ili se dvoume oko izbora partnera. Neophodna vam je relaksacija.

ŠKORPIJA

Tempo je i dalje jak i tu nema šta da se prigovara. Ovo je nedelja u kojoj privodite kraju sve što ste prilično dugo gradili. Uglavnom, dosta se krećete, putujete, stalno ste za volanom ili u pregovorima sa poslovnim saradnicima, autoritetima. Većina sređuje račune, knjigovodstvo, administraciju, papirologiju. Neki su usmereni na učenje, studiranje, dodatno usavršavanje u struci i širenje vidika. Pomalo ste frustrirani ponašanjem partnera jer se opire vašim očekivanjima. Razmislite o kompromisu i zauzimanju suprotnog stava. Budite umereni u svemu.

STRELAC

Dok je Venera u vašem znaku prilično lako ostvarujete planove. Drugi su spremni na saradnju, da vam priskoče u pomoć kada je to neophodno, posebno uz šarm koji ne izostaje. Sreda je srećan dan po pitanju finansija, dobitaka. Ako je bilo čekanja, zastoja, kašnjenja, sada je prilika da se izravnaju računi. Na pomolu su novi projekti ili poslovi  koje sa nestrpljenjem očekujete. Ova nedelja je u znaku pregovora i važnih susreta. Raspoloženi ste za zabavu, uživanje, romantiku u dvoje. Magnetski privlačite suprotni pol.Sveže voće i povrće je za vas imperativ.

JARAC

Sunce je u vašem znaku, kao i Merkur, planeta komunikacije. Sve bi bilo idealno da nije punog Meseca sredinom nedelje. Baš da obeleži kraj godine! Od vas zavisi kako ćete izbalansirati odnose sa drugima, kako javne, tako i porodične. Verovatno privodite kraju važne aktivnosti, pregovore, ako se bavite politikom, diplomatijom ili državnim poslovima. Takođe, privatan biznis ili sve što je povezano sa nekretninama, kućom, porodičnim obavezama. Ipak, nazire se kraj temama koje su vas opteretile i na neki način udaljile od partnera, porodice. Odmorite se.

VODOLIJA

I dalje ste tajanstveni za okolinu, nedokučivi ili nikome ne otkrivate tajne planove. Svesni ste da je vreme za promene, da se oslobodite svega što vas je sputavalo u prošlosti, kočilo ili držalo u neizvesnosti. Većinu aktivnosti obavljate daleko od očiju javnosti, ili ste raspoloženi za istraživanje, analiziranje, konsultacije, pisanje. Ipak, za prijatelje uvek ima mesta u vašem rasporedu a naročito ako su suprotnog pola. Biće poziva za privatne posete, neko slavlje za uži krug ili porodicu. Moguća simpatija ili ljubav kroz prijateljstvo. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Neptun u izazovnom aspektu sa Venerom ukazuje na poslove koji su prijatni, kreativni. Ili da maštate o nečem što je vezano za umetnost, estetiku, muziku… Uglavnom, nešto vas odvlači od stvarnosti ka boljoj budućnosti, idealnim rešanjima. Ukazuje i na umor, da ne podnosite pritiske, situacije koje su nejasne, frustrirajuće. Ne dozvolite da vas drugi uvlače u probleme koje su sami kreirali. Pokušajte da se distancirate od svega što nije povezano s vašim planovima i ciljevima. Uživaćete u porodičnom okupljanju i pažnji drage osobe. Nesanica.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh